Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mną nie tak...?

chcę orgazmu..

Polecane posty

To cwicz i cwicz :) A jak bedziesz miala wprawe to mozesz sobie orgazm przedluzyc. Ja robie to wielokrotnie doprowadzajac sie do granic i przestajac w momncie, kiedy juz prawie wybucham....robie tak kilka razy, a kiedy mam juz ochote na orgazm to poprostu nie przestaje za ktoryms razem i wybucham :)

zahopla -> dlatego pytam, jak jest u Was, bo moje doświadczenie - jak widać ;) Nie miałam skurczy pochwy. Raczej jakby macica, bo tak wyżej, na wysokości pod pępkiem. Chyba że tych skurczy nie odczuwa kobieta a facet na swoim penisie, no nie wiem. To tak jakbym napięła mięśnie brzucha. Ale to było dosłownie dwa takie skurcze...

zahopla -> dlatego pytam, jak jest u Was, bo moje doświadczenie - jak widać ;) Nie miałam skurczy pochwy. Raczej jakby macica, bo tak wyżej, na wysokości pod pępkiem. Chyba że tych skurczy nie odczuwa kobieta a facet na swoim penisie, no nie wiem. To tak jakbym napięła mięśnie brzucha. Ale to było dosłownie dwa takie skurcze...

Niebiesko -> jak Ty to wytrzymujesz? Ja nie miałam siły zwyczajnie, ręce mnie bolało ;)

Ale ja to robie prysznicem :) Nie wkladam sobie nic do srodka ;) Wiesz jak ja odczulam pierwszy w moim zyciu orgazm? Mialam tez te wszytskie objawy a na koncu myslalam, ze sie zesikalam :D:D:D Bo w cipce zrobilo mi sie tak goraco jak nigdy...a potem to odprezenie :) Za drugim razem wiedzialam juz, ze to orgazm.

Ja też nic nie wkładałam, tylko masowałam łechtaczkę. Jakoś wkładanie palca do środka mnie nie kręci.

A wiesz że też to poczułam... Tak jakby mnie zalało ciepłem :) Ale nie było tam w środku jakoś bardziej mokro niż przed tym momentem, bo sprawdziłam. Tylko tak gorąco...

Nie no, wychodzi na to, że dziś przeżyłam swój pierwszy orgazm :) Słaby bo słaby, ale zawsze, może jeszcze dzisiaj spróbuję ponownie :D

Gość 36 i pol
A ile masz lat autorko?

A czy to ważne? ;)

A czy to ważne? ;)

Gość 36 i pol
Zastanawiam się ile możesz mieć lat, w jakim wieku przeżywa się swój pierwszy orgazm :)

Nie jestem dobrym przykładem, już dawno powinnam mieć to za sobą ;) Niech to pozostanie tajemnicą.

Ja pierwszy prawdziwy orgazm przeżyłam dopiero po 40 :( ale warto było tyle czekać :D

Mi jeszcze daleko do 40tki ale od paru ładnych lat mam męża :O

Gość matacz,.,.,.,
zaraz .... jedni mają orgazmy silne , inni mają słabe , a jeszcze inni wcale . jest jeszcze grupa kobiet co ma orgazm połaczony z ejakulacją , to jest dopiero jazda dla faceta dostac taka kobietę , ale też nie kazdy lubi coś takiego . Są tez multiorgazmy .... wszystko według zasług u Boga . jako facet miałem troche kobiet :) jest naprawde roznie ! nie ma lepiej czy gorzej - JEST ROZNIE !!

Gość matacz,.,.,.,
PRZYJEMNE SKURCZE POCHWY - :) typowy zabieg kobiet ktore udaja orgazm

Gość no pewnie
idzcie na showupa tam czasami bywa Lukrecjia ta to ma orgazmy zajebiste

Gość matacz,.,.,.,
piszemy o tym co jest realne w kwesti okazywania przyjemnosci , nad czym tam zapanowac potrafisz , nad czym innym nie , ludzkie ! raz ma sie orgazm silny , innym razem słaby , a jeszcze innym niesamowity . wszystko zalezy od podniecenia i licho tam wi czego jeszcze . jedne kobiety są ciche , inne takie sobie , a jeszcze inne głosne . tak samo jak masz babe co morde drze c i w domu o byle gówno , a inny ma taką co siedzi cicho , jak na nią przystało

Gość no pewnie
cichsza lepsza co? sasiad ne przychodzi zeby ciszej :D

Gość matacz,.,.,.,
nie wiem co kto lubi - ja tam nie lubie ciszy , ale sa tacy co ja lubia

Gość no pewnie
Ja tez musi pomruczec

Mam nadzieję, że kiedyś będą mocniejsze, ale ten też był fajny :) Ja cicha nie jestem ale też nie wrzeszczę hehe

Gość 36 i pol
Nie ma się czego wstydzić, zresztą jesteśmy tutaj anonimowi. Pamiętam jak pierwszy raz wyskoczyła mi rtec miałem wtedy chyba trzynaście lat, to był dla mnie szok !!!