Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aureliankaa

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Niedawno kochałam się z chłopakiem. I dla mnie i dla niego był to pierwszy raz. Jednak on wie kiedy dochodzi. Robiliśmy to bez prezerwatywy i troche sie martwie. Nie spuścił sie we mnie, ale czy są jakiekolwiek szanse ze mogłam zajsć?

Gość genowefa z pigwy
Tak są szanse na ciążę.

Gość powiem i ja.......
skoro dla faceta były to też pierwszy raz to nie wierz w to że potrafi się już na tyle kontrolować że wie kiedy dochodzi ...to po pierwsze a po drugie cóż możesz być w ciąży jeśli np miałaś wtedy dni płodne ....to że facet nie skończy w Tobie nie znaczy że plemniki nie mogą się przedostać w płynie który wydziela się wcześniej

Gość caffe_terria
pewnie ze mozesz byc :) a dlaczego nie?

Gość buah hah ah ah aha ha hah
a chłopak znajomej jest mistrzem stosunku wstrzymywanego... tylko dziwnym trafem ma dwoje dzieci z ex :classic_cool:

Gość Studentka:D
PRZEPRASZAM! Ale na mój temat nikt nie odpowiedział a bardzo się stresuje... Czy tabletki mogą sfałszować wynik testu? Tylko krótkie tak lub nie i znikam. I nie będziesz w ciąży jeśli nie wyjął w ostatniej chwili. ;)

Gość anne marie ....
zalezy ktory mialas dzien cyklu - 1 dc = 1 dzien krwawienia.. tez bym facetowi za bardzo nie wierzyla ze umie sir kontroliwac i wie kiedy dochodzi skoro to byl 1 raz a emocje czasem niosa ;), a kiedy masz spodziewany okres ?

miałam dostać wczoraj, jednak ostatnio mam strasznie opóźnione miesiączki, nawet 2, 5 tygodnia ostatnio sie spóźniła, a kochałam sie 13 lipca..

Gość anne marie ....
studentka sa pewne tabletki przez ktore moze wyjsc ci wynik dodatni testu, na google mozesz poszukac jakie konkretnie

Gość anne marie ....
jedyne co moge powiedziec to nie panikuj poczekaj 2 tyg. skoro ostatnio ci sie spiznial okres i jak nie przyjdzie okres to rob test, no ale chyba az tak 'pechowo' nie bedzie zeby za 1 razem wpasc ;)

Gość anne marie ....
jedyne co moge powiedziec to nie panikuj poczekaj 2 tyg. skoro ostatnio ci sie spiznial okres i jak nie przyjdzie okres to rob test, no ale chyba az tak 'pechowo' nie bedzie zeby za 1 razem wpasc ;) to ktory to byl twoj dzien cyklu w dniu seksu bez zabezp.? wiesz jak liczyc dni plodne itd. mierzysz temp.? obserwujesz sluz albo jakiekolwiek objawy ?

nie wiem jak liczyć dni płodne, do tej pory nie było mi to potrzebne a miesiączka pojawiała sie mniej wiecej regularnie, zmieniło sie to dopiero 4 miesiące temu