Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menvhuik

owłosienie??pytanie do kobiet??

Polecane posty

Gość menvhuik

czy owłosienie u mężczyzn wam przeszkadza, brzydzi was??

Gość asaa
zależy gdzie :)

Gość Roztargniona Kobieta
Mnie nie przeszkadza to i nawet lubię jeżeli facet ma włoski:)

Gość menvhuik
np na klacie, nogach

Hm poleciała bym na niego:)

Gość asaa
nogi, jak najbardziej, wolę raczej niezbyt owłosione klaty, ale nie stanowi to dla mnie problemu, wiadomo...kazdy ma inny typ urody. zniecheca mnie natomiast kiedy facet ma owłosienie na plecach i wybitny przerost na pośladach- tu wolę gładko:) Nie rozpatruję tego w kategorii obrzydzenia. To uczucie mam natomiast mam, kiedy patrze na ogolone łydki i pachy :)

Hm poleciała bym na niego jest w moim typie:)

Gość asaa
nogi, jak najbardziej, wolę raczej niezbyt owłosione klaty, ale nie stanowi to dla mnie problemu, wiadomo...kazdy ma inny typ urody. zniecheca mnie natomiast kiedy facet ma owłosienie na plecach i wybitny przerost na pośladach- tu wolę gładko:) Nie rozpatruję tego w kategorii obrzydzenia. To uczucie natomiast mam, kiedy patrze na ogolone łydki i pachy :)

Gość powiem i ja.......
tego faceta ze zdjęcia na pewno bym z łóżka nie wyrzuciła :D:D:D ja lubię jak facet jest owłosiony właśnie w taki sposób a nawet lekki zarost na plecach mi nie przeszkadza ....facet ma być facet pod warunkiem że dba na co dzień o higienę

Gość menvhuik
to dziwne mam duze powodzenie u kobiet i jakos wstydze sie tego troche, mysle ze kobiety nie lubia tego

Gość Sebastian XXX
A czy możecie mi drogie Panie odpowiedzieć czemu ja nie mam szczęścia u kobiet dorosłych lecz w większości są to młode dziewczyny w wieku 15 19 lat sam mam 30 lat...

Gość asaa
facet z linku bardzo spoko. jesli Twoje owlosienie "układa" się podobnie, nie widdzę powodów do kompleksów. :D jak któraś słusznie zauważyła- higiena to podstawa!

Gość Sebastian XXX
A czy możecie mi drogie Panie odpowiedzieć czemu ja nie mam szczęścia u kobiet dorosłych lecz w większości są to młode dziewczyny w wieku 15 19 lat sam mam 30 lat...

Gość asaa
Sebastian anpisz cos wiecej o sobie. Moze wygladasz na młodsszego, może glownie w takim srodowisku przebywasz - znajomi w pracy, może branża? wygladasz normalnie :D?

Gość Sebastian XXX
Cóż mogę o sobie napisać :) Nie jestem jakimś wykształconym człowiekiem po prostu zwykły facet niczym się nie wyróżniający i te osoby co mnie znają to wiedzą o mnie jaki jestem. Mam 176 wzrostu i też mam po sobie włosy ale nie w tym rzecz:) Jestem miły uczuciowy bez bogactwa i fury i komóry to tak w przenośni:)

Gość lopojhh
a ja nie lubię kłaków i klata tego faceta mnie odrzuca

Gość Sebastian XXX
Niebiesko zieIona..! A nie ładniej to by brzmiało okolice łonowe gładziutko?? To taka moja aluzja lecz to już twoja w tym sprawa w jaki sposób się wypowiadasz:)