Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MK Kaffee

Btak faceta-to u kobiet czarna rozpacz!

Polecane posty

Jak tu czytam, to ogarnie mnie przerażenie! Jakie wywody, płacz etc A ten zdradza poniża, bije a ona nawet jak Scherlock Holmes go śledzi, bada czy to jego zona czy nie:( Jedna kupuje drogie prezenty a ten nawet kwiatka:( No niewiarygodne. Oni się nie zmienią mając takie naiwne służebnice. Nie macie swojego życia, zainteresowań, nic tylko byle jakie gacie dorwać! Bez nich życie jest ciekawsze, spokojniejsze i człowiek bogatszy i duchowo i finansowo:D Kobiety, zycie jest piękne, nie biadolić już!

Gość jcvghbjn
btak a moze ptak

Oczywiście Brak! fiku, bez urazy ale ty przechodzisz samą siebie.:) Jak tylko o facetach to jesteś, niezawodna:D

Gość i tym sposobem
mit o twojej podobno ... inteligencji upadl na pysk i leży

Gość asdaaadsd
nie spotkalem jeszcze madrej dziewczyny ktora pakuje sie w byle jaki zwiazek

fiku jest zawsze, siedzi calymi dniami wyczekujac faceta:D:P Juz nawet zdziwaczala, bo jedno jej tylko na mysli:D Nawet z literowki problem robi. :)Podobno mialas juz tu nie wchodzić?:D Nie, nie ja cie nie wyganiam, ale dziewczyno to rozpacz bez gaci cie tu trzyma twoja pustka zyciowa. I nie pisze tego obraźliwie, tylko dziwie sie bardzo.

bez jaj- ja też pomyślałam ptak to chyba jednak standardowe skojarzenie ptak u faceta może być przyczyną czarnej rozpaczy

No dobra, ja spadam, szkoda życia i pięknego dnia wakacji na siedzenie na kafe. Miłych debat w zyciu próżnym:D