Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 latek z zasadami

Ile kosztują u Was dobre damskie perfumy?

Polecane posty

Gość 40 latek z zasadami

Chodzi o flakon 100 ml.

Gość kwestia względna co ...
...znaczy dobre. Osobiście używam N.Rodriguez "For Her In Color", kosztują około 500 PLN.

Gość 40 latek z zasadami
Chodzi mi o to, że w ramach wdzięczności chcę dać równowartość dobrych (nie luksusowych :P) perfum pewnej Pani. Nie wiem czym się psika dlatego będzie to gotówka :) Ile jej dać? :)

...dla Ciebie znaczy luksusowe. Nie jestem zamożna, ani snobistyczna. Ale "dobre" perfumy,a raczej EDP, a nie EDT, która szybko się ulatnia, to koszt 400-500 zł za 100 ml. Mąż mi zazwyczaj dokłada 300 zł, resztę dokładam sama,ale takie perfumy mam i 3-4 lata.

Jak dasz 400 PLN to się na pewno nie obrazi;)

Gość 40 latek z zasadami
OK, dzięki :)

Gość iPerfumerrria
iPerfumerrria zajmuje się dystrybucją hurtowa markowych oryginalnych perfum i kosmetykow na rynku polskim od 2010 r. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów uruchomiliśmy rowniez sprzedaz detaliczna poprzez wygodną formę zakupów, jaką jest sprzedaż internetowa na serwisach aukcyjnych. Umożliwi to Państwu bardzo prosty i szybki zakup wybranych produktów przez 7 dni w tygodniu 24h / dobę. Wystawiamy faktury VAT U nas znajdziecie Państwo w 100% oryginalne perfumy markowych producentów w atrakcyjnych cenach! osoby zainteresowane - prosze o kontakt zamowienia@iperfumerrria.pl

Gość Grażynka dziewczynka
Eeee, bez przesady, za 300 też sie nie obrazi :)

Dodam też, że to są ceny z perfumerii typu Sephora, czy Douglas, w internetowych można kupić taniej,ale z oryginalnością bywa różnie... Lepiej w wolnocłowym, albo za granicą.

300 PLN to też sporo, zawsze może kupić np. 50 ml, bo niektóre osoby lubią zmieniać co jakiś czas.

Gość rodzilam dziecko 4700
ja kupuje 50ml (oszczędnie używam miesiac:)) 150zł - 200zł

Gość 40 latek z zasadami
Dam 4 setki w dwóch 200 zł banknotach, najwyżej kupi sobie dwie pięćdziesiątki :D

Gość lepszy jest
i takie podjescie do tematu rozumie ;) panowie uczcie sie od tego goscia :D

Gość sylwia3434
Od pewnego czasu moją ulubioną perfumerią jest Mood Scent Bar, mają tam luksusowe zapachy i bardzo zróżnicowanych nutach, także można coś sobie bez kłopotu dobrać. Są tutaj perfumy, których praktycznie w nigdzie indziej w Polsce nie można dostać np. Comme des Garcons. Można ich odwiedzić osobiście w Warszawie, albo kupować online – www.moodscentbar.com . Ja dość często tam chodzę na zakupy, zawsze mi dobrze doradzą ;-)

Gość gość

Testery koniecznie, jak dla własnego użytku. Teraz najlepiej oceniany sklep w tej branży to www.testerownia24h.pl/ i popatrz też na dezodoranty u nich, bo zgodnie z głównymi nutami zapachowymi wody toaletowej, więc zwiększają się możliwości, żeby pachnieć dobrze przez cały dzień.