Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa:)

Czy jest szansa że jestem w ciąży czy na to wszystko za wczas....

Polecane posty

Maam takie pytanie, być może zaraz mi powiecie, że za wczas na to wszystko, ale mimo to pytam. Zrobiłam dziś rano test ciążowy strumieniowy i pokazała się bardzo bardzo blada druga kreska zaznaczam że to mój 22dc czyli 8 dni po owulacji gdyż cykle mam 28 dniowe zawsze jak w zegarku. Pobiegłam więc na betę i wyszła 1,20 :( i nie wiem czy to oznacza że definitywnie w ciąży nie jestem czy poprostu za wczas się wybrałam. Wiem, strasznie jestem niecierpliwa, ale tak bardzo chce mieć dzidziusia.....

Gość bambaryla147
Powinna byc w tej chwili powyzej 5, ale mozesz powtorzyc za tydzien jesli nie dostaniesz okresu.

Gość hahahahmama moja
za wczas :D

Gość ojtam ojtam
hmm ja miałam bardzo bardzo bladą kreskę ale dzień później beta wyszła 220... to troche nie realne żeby test który wykrywa bete od 10 czy 25 wykrył ciąże a w krwi było1,2 ..

Gość junnn
Z tego wynika że test z moczu się pomylił -a raczej że blada kreska to był efekt reakcji na odczynnik a nie na hcg. Bo przy becie 1,2 test nie ma szans wykryć tego.

Gość fdfghzgfh
beta poniżej 5 oznacza brak ciąży, ale powinnaś poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test

Beta powyżej 1 to jeszcze nie ciąża ale do zapłodnienia bardzo prawdopodobnie doszło. Poczekaj tydzień, żeby miało szansę do tej ciąży dojść

@ powinnam dostać 25 poczekam jeszcze troche, ale z tego co piszecie lepiej się nie ludzić......

:'(

Gość junnn
nie bądź w gorącej wodzie kąpana. Poczekaj i jeśli nie będzie okresu to zrób test.

wiem że jestem niecierpliwa ale takie czekanie strasznie mnie męczy i chciałabym już wiedzieć

Gość junnn
To się przyzwyczaj bo w ciąży się stale na coś czeka. A jak widać pośpiech póki co nic ci nie dał.Nadal nic nie wiesz. wyluzuj i czekaj. Jeśli jest ciąża to nie zniknie przecież od twojej niewiedzy. ;)

hehe no raczej nie zniknie:)

hehe no raczej nie zniknie:)