Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem nikim :(

Skończyłam tylko 4 klasy szkoły podstawowej :(

Polecane posty

Gość Clematis;
Będę kimś - to nie jest dobre. Jestem kimś -jest the best. Będę kimś innym dla siebie - to mogłoby być, bo za surowo siebie oceniasz.

Gość fikołaj
ale gdzie sie nauczylas pisac ?

Gość fikołaj
ja kiedyś oglądałem prgram facet nie skończył szkoly i nie umiał pisac ani czytac i siedział w wizeieniu

Gość do autorki tematuuuuu
Powodzenia 🖐️

Gość Dazell
Droga autorko , spokojnie wróc do szkoły oczywiście dla dorosłych to żaden wstyd, nigdy nie jest za późno, nie zapominaj robisz to tylko dla siebie nie dla innych. Ważne jest Twoje samopoczucie i jak napisałaś, podwyższenie swojej niskiej samooceny. To żaden wstyd podkreślam i nic strasznego. Oczywiście że wykształcenie nie świadczy o tym jaki człowiek jest. Tym bardziej jeśli juz coś stworzyłaś własnego (Salon) to już zdecydowanie lepsze świato, bo zrobisz to tylko naprawdę dla siebie a nie z przymusu by znaleźć jaką kolwiek prace, bo niestety bez papierka ani rusz, a i nawet papierek czasem nic nie daje :) Głowa do góry. Ludźmi sie nie przejmuj, społeczeństwo niestety bywa okrutne ale Ty masz swoja rodzinę, TY to TY nie oni, i niech się poprostu nie interesują i nie wtykają nosa w nie swoje sprawy. Pozdrawiam.

Gość Clematis;
Jestem kimś:) - nie poddawaj się. Jak będziesz miała załamanie - pisz. Wtedy opowiem Ci bajkę na dobranoc o pewnej księżniczce, bo jak tak policzyłam, to mogłabyś być moją córką (jak się rodziłaś byłam pełnoletnia).

Gość Jestem kimś :)
dazzel-Miałam już iść. Nie mogę nie podziękować za słowa otuchy, bo takie słowa bardzo mi pomagają. Miło, że są tutaj normalni ludzie. Dziękuję.

Gość Clematis;
Dazell - mądrze prawisz.

clematis- yyyy powaga ??? pisałaś że masz 26 lat :]

Gość autorka obaliła mit
I co nie skończyła szkoły, a mądrzej pisze od nie jednego studencika tutaj. też powodzenia życze.

Gość Clematis;
No i klaps! Nie czytasz uważnie - mój SYN kończy w tym roku 26 lat!

Kurczę :-o pisałaś że syn ma 16 lat, sorki :)

przepraszam, staram się czytać uważnie, ale to jakoś mi uleciało :(

Głupio mi :/ ehh

Gość Clematis;
Ale dzięki serdeczne! Myślisz, że gdybym miała 26 lat to miałabym takie spojrzenie na otaczający świat i ludzi? Uczymy się na błędach (własnych i innych, niestety)

Będę tutaj zaglądać, a teraz już idę, bo przeciągnęłam czas na siedzenie przed komputerem.

Clematis- Właśnie dlatego zapytałam ile masz lat, bo Twój styl pisania, a właściwe to co piszesz, odbiegało mi od dyrdymałów większości ludzi udzielających się tutaj. Widzisz, 10 razy piszę że idę a siedzę dalej. ...ale jak mam zamknąć coś co mi poprawiło humor :)

Gość Clematis;
To nie Tobie ma być głupio, tylko mnie! To ja po pierwszych Twoich wpisach, myslałam, że jesteś duuużo strasza. Zmykaj i wszystkiego naj...

Gość Dazell
Co do wieku ja mam 26 lat prawie w sumie do września nie daleko :) Odbiłam od tematu trochę wiem. Trzymaj się Jestem Kimś :) i zaglądaj, ja też z miłą chęcią zajrzę :) Pozdrawiam.

A skąd wysnułaś ten wniosek, że jestem starsza ? łostanie pytanie :P

Dazell- ja też we wrzesniu obchodzę urodzinki. 22 wrzesnia. Więc jeszcze mam 31 :)

Gość Dazell
:) ja 20 hehe :)

Clematis- To mi powinno być głupio, bo napisałam swój wiek i dodałam, ze jestem starą babą co mogłaś wziąć do siebie :)

dazzel- Pedantyczna panna ? :)

Gość Clematis;
To nie będzie łostatnie pytanie, wiem. Dlatego, że wydawałaś mi się kobietą bardzo przybitą. A to 'przybicie" wynikało z faktu, że jesteś już w takim wieku, że nie dasz rady podjąć się nauki. Nie oszukujmy się, człowiek np. po 50-tce ma obawy (i w wielu przypadkach słuszne), że jego umysł już wielu spraw nie przyswoi tak łatwo (wyjątek - naukowcy). Ale jak się dowiedziałam, że Ty MŁÓDKA jesteś - to do nauki MARSZ!

Gość Clematis;
Jestem kimś - to Ty jesteś spod znaku WANNY? Przełom Panny i Wagi? Mój syn jest SKOLEC - czyli przełom skorpiona i strzelca.

clematis- A już myślałam, że tak mądrze prawię :P Nie będę Ci tutaj już słodzić ale fajna babka z Ciebie. Ja zawsze lepiej dogadywałam się ze starszymi kobietami :) Fajnie, że dzisiaj akurat tutaj byłaś. Ja zwykle nawiedzam, dział, zdrowie i uroda. Tutaj rzadko zaglądałam, ale teraz będę zaglądać częściej. Piszę już ostatni raz, że idę i nie ma mnie. Miłego wieczorku 🖐️ kurczę, w Polsce są fajni ludzie :P

Gość rafałek pedałek
clametis- a gdyby twoj syn przyprowadzil taka kobiete do domu to tez bys byla tak wyrozumiala ?

Gość rafałek pedałek
albo ty dazzel, spotykasz kobiete, ona ci mwoize ma 4 kalsy i co ?

Gość drogaautorkooo
zrazilas sie jezeli chodzi o psychologa, przykro mi... W przypadku mojego kolegi,byl najpierw psycchiatra,kolega bierze leki,bo ktorych czuje sie o wiele lepiej,i dolaczyla terapia, i idzie mu coraz lepiej, widze to, bo widujemy sie co 3 ce, wiec mam porownanie. Tyle tytulem wyjasnienie, a dalej, warto znaleźć szkołę, skończyć najlepiej starym systemem podstawowke i droga wolna,a za parę lat napiszesz,ze jesteś magistrem:) I wierze w Ciebie, pisz, to też jest terapia,nie owlno wszystkiego dusic w sobie. Pozdrawiam!!!