Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler do wzięcia

powiecie mi dziewczyny, dlaczego nie mogę nikogo znaleźć?

Polecane posty

Gość kawaler do wzięcia

Mam 25 lat. Robię doktorat i pracuję na stanowisku państwowym. Sądzę, że jestem w miarę ogarnięty i inteligentny. Mam sporo pasji i zainteresowań. Wygląd: wysoki (196 cm), długie włosy, niebieskie (tak mam w dowodzie) oczy, twarz chyba przeciętna (nie straszę ludzi). Moje wymagania odnośnie do kobiet: musi być wykształcona, inteligentna, mieć poczucie humoru i dobre serce. Chciałbym, aby była aktywna zawodowo i ambitna. Czy tak wiele oczekuję? Cały czas spotykam jakieś puste lalki, co to tylko cyckami i dupą świecić potrafią, a faceta traktują jak inwestycję na przyszłość. Gdzie znaleźć normalną dziewczynę? Czy takie jeszcze istnieją?

Gość szeptuchaaa
to gdzie szukasz? w mielnie?

Gość kawaler do wzięcia
nie, w Warszawie.

Gość kaminskyyy
a właśnie- gdzie szukasz? Długie włosy nie podobają się tez wszystkim kobietom, taka prawda.

Gość szeptuchaaa
po pierwsze chyba każda kobieta (nawet podświadomie) traktuje faceta jako inwestycję na przyszłość. po drugie - nie wiem co masz na myśli pisząc wykształcona i ambitna. młody jesteś jeszcze, masz czas

Gość kawaler do wzięcia
a co mnie obchodzi, jakie włosy podobają się kobietom? mam ściąć, bo taka jest moda? chciałbym, aby dziewczyna pokochała mnie takim, jaki jestem.

Gość kaminskyyy
Czasem osoby o zacięciu naukowym bywają zarozumiałe, a czasem do tego nudne (wiecznie trajkoczą o swoich badaniach i oczekują, że wszyscy będą tym bardzo zainteresowni).

Gość coś w tym jest
na stanowisku państwowym to nie jest dobra inwestycja

Gość kaminskyyy
Nie irytuj się. Zadałeś pytanie takie, a nie inne.. o przyczyny twoich klęsk... więc zaczęłam od tego, co widać od razu, a co nie każdej może się podobać.

Gość kawaler do wzięcia
1. nie trajkoczę non stop o swoich badaniach i zainteresowaniach naukowych. Mogę rozmawiać na każdy temat. 2. dlaczego niby praca na stanowisku państwowym jest gorsza?

Gość kawaler do wzięcia
Święta Panienko, nie irytuję się. Po prostu zastanawiam się, dlaczego długie włosy miałyby stanowić przeszkodę w zapoznaniu jakiejś panny.

Gość coś w tym jest
a ile zarabiasz?

Gość szeptuchaaa
a poza tym to marudzisz. znam wiele fajnych kobiet, które spełniają twoje wymagania. nie wiem, w jakim środowisku się obracasz, że tylko puste lale spotykasz.

Gość normalna_dziewczyna
"spotykam jakieś puste lalki, co to tylko cyckami i dupą świecić potrafią" Widocznie sam lecisz na takie, zobaczysz cycki i i ślinisz się jak każdy facet, a potem dziwisz się, że pusto w środku.

Gość coś w tym jest
ile zarabiasz?

Gość Trolyktor
bo kobiety to dziwki ale akurat facet opisany przez ciebie nie powinien miec problemu ze znalezieniem zwyklej przecietnej kobiety z wygladu, ktora jest mila i spokojna...

Gość kawaler do wzięcia
albo Ci się koleżanko wydaje, że znasz takie dziewczyny. kobiety zachowują się inaczej w towarzystwie mężczyzn i w towarzystwie kobiet. P.S. ja akurat nie szukam takich lasek, to one mnie odnajdują i zagajają rozmowę :)

Gość szeptuchaaa
też mi zalety - miła i spokojna, ja pieprzę, jeszcze dodaj, że grzeczna :-D

Gość kaminskyyy
Czyli w takim razie nie szukasz za bardzo sam, tylko dajesz się odnaleźć takim, a nie innym kobietom.

Gość fregerg
pewnie jesteś nudny i mało ciekawy ludzie z wyższym wykształceniem (nie mówię o mgr tylko wyżej..) to wlasnie zazwyczaj tacy są

Gość szeptuchaaa
kaminskyyy ma rację. z kobiet, które znam żadna nie podeszłaby pierwsza do faceta. ja zresztą też nie.

Gość normalna_dziewczyna
To znajdź taką, która spełnia Twoje oczekiwania i sam zacznij rozmowę. W czym problem?

Gość kawaler do wzięcia
bo póki co nie mam czasu, aby szukać kobiety na stałe. mam jedną w swoim otoczeniu, ale chyba nic z tego nie będzie... nevermind.

Gość kaminskyyy
Przeciętnych z wyglądu kobiet jest cała masa, więc naprawdę rozejrzyj się. Bo może w oczy rzucają się tylko te lalki. A te szare myszki czekają na Ciebie w kącie.

Gość szare grzeczne mysze
zazwyczaj slabo sobie radza zawodowo

Gość pewnie tak jest jak piszą
pracuje już od paru lat jako sekretarka w dziekancie na wyzszej uczelni i z wszystkich nauczycieli którzy tam są (a praktycznie każdy ma minimum tytuł dr.), to dosłownie TYLKO jeden facet jest godny zainteresowania, z poczuciem humoru, fajny, wesoły itp.. jest doktorem habilitowanym i faktycznie niezłe z niego ciacho wszyscy inni to po prostu nudziarze i zarozumiale fajfusy pewnie jestes taki sam

Gość kaminskyyy
czyli jednak nie szukasz, sam to przyznałeś. No to już wiesz jak brzmi odpowiedź na pytanie, które zadałeś :D 🖐️

Gość kawaler do wzięcia
eh, no właśnie w tym problem. Patrzę na kobiety, ich zachowanie, sposób bycia i stwierdzam, że większość z nich jest pusta, mało ciekawa, bądź brakuje nam wspólnych tematów.

Gość szeptuchaaa
kaminskyyy - czyli rozumiem, że wybór tylko pomiędzy lalkami a szarymi myszkami? a normalne kobiety to nie istnieją? :-)

Gość kaminskyyy
No wiadomo, że zrobiłam uproszczenie. Ale tylko dlatego, że autor w pierwszym poście zdaje się nie napisał jakie ma wymagania co do wyglądu, a wygląd lalki (cokolwiek to wg Niego znaczy) mu nie odpowiada. Więc to tak dałam dla przeciwwagi ;)