Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler do wzięcia

powiecie mi dziewczyny, dlaczego nie mogę nikogo znaleźć?

Polecane posty

Gość przeciez pisal ze raczej
pracuje w branzy naukowej

Gość Tęczowa jaskółka
Autorze, czy masz własne mieszkanie i niezłe zarobki? (Czy przyjechałeś do Wa-wy z jakiejś pipidówy?)Masz samochód? Wbrew pozorom to ma ogromne znaczenie dla takiej kobiety, którą opisałeś. Wykształcone i inteligentne nie polecą na przyjezdnego ze wsi albo takiego co nic poza swoim intelektem nie ma(i nie ma szansy się dorobić). Nie znam inteligentnej i fajnej laski co by nie patrzyła na pieniądze faceta- to składowa rozsądku. Musisz szukać intensywniej jeśli zależy ci na takiej kobiecie jak opisałeś bo pewnie takie kobiety istnieją ale należą do rzadkości.

Gość to przez
Długie włosy!!! bleeee

Gość jaskółko
jesteś dlugoterminową prostytutką??? ;) - tak mi się skojarzyło po twom wpisie ;)

Gość przepisnaszczęście
a może nie możesz znaleźć bo masz ciężki charakter? wydaje mi się, że jesteś skrajnym indywidualistą, a tacy ludzie ciężko przystosowują się do innych.. mam takiego syna i kolegę, skaranie Boskie z nimi.. wygląd jeszcze o niczym nie świadczy, to czy masz długie czy krótkie włosy, oczy niebieskie czy zielone... tylko widzisz dziewczyna to nie jest praca naukowa na zadany temat, żeby spełniać wszystkie wymagania na 6. czy masz jej do zaoferowania czułość i wewnętrzne ciepło, czy będziesz chciał się o nią troszczyć a nie tylko od niej wymagać i oczekiwać, że przeskoczy wysoką poprzeczkę, którą jej ustawiłeś? ja nie twierdzę,że jesteś złym człowiekiem, tylko widzisz z wiekiem inaczej się patrzy na te sprawy, uroda mija a charakter pozostaje... i wady się na starość wyostrzają... zacznij nad sobą pracować już teraz..

Gość summi
Czemu nie możesz znaleźć? Bo masz więcej rozumu niż przeciętny, wiecej pasji niż przeciętny i więcej wrażliwości niż przeciętny chłopak. Większość kobiet reaguje tak jak karaluch: biceps, mieszkanie, dobry samochód - biegnij, nadstawiaj się, kopuluj. Elokwencja, ciekawa praca i brak siedzenia na fejsbuku całe wieczory - zachowaj ostrożność, nie zbliżaj się, odmieniec.