Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhgghodsjhjbskdj

po jakim czasie od zjedzenia slodkiego...

Polecane posty

Gość lhgghodsjhjbskdj

dziecko powinno sie wiecej ruszac? jestem w 23 tyg ciazy i moje dziecko dzis sie w ogole nie ruszalo, zjadlam czekolady 4 kostki 10 minut temu i nic sie nie rusza...

Gość może spiii
ja jestem ten sam tydzien co Ty. może śpi, w tym okresie dzieciaczki spia po 20 godzin na dobę. Poczekaj trochę. Ja ostatnio przed usg tez zjadłam cuksa żeby tochę był ruchliwy to jak na złość sobie spał i tylko ziewnął. Nie panikuj

to zależy od dziecka ;) proponuję wypić coś zimnego i położyć się na lewym boku ;p zawsze działało ;)

Gość młodamama25
to je się słodkie żeby się ruszało....??? łoooo tego nie wiedziałam:) może dlatego mojego jeszcze nie czułam a to już prawie 17 tydz o jem same ogórasy i kwasidła;D

no ja mało dziecko się rusza to tak żeby je pobudzić do działania ;p

Gość No to może...
Wypij szklankę zimnej wody z lodem i połóż się na boku. Dzieci tego nie lubią więc powinien zareagować. Tylko nie stosuj tego zbyt często :-)

Gość lhgghodsjhjbskdj
dzieki dziewczyny, dziecko sie tak rozruszalo, az milo :)

Gość ciekawa jestem............
dziecko śpi w tym czasie nawet 20 h??? gdzie to wyczytałyście macie jakieś linki??? bo ja jestem w tym samym tygodniu a moja panna 10 serii ruchów wykonuje do godziny 14 jutro mam wizytę ale zaczęłam się martwić że za bardzo ruchliwa jest w takim razie moja panna chyba wcale nie śpi :(

Gość lhgghodsjhjbskdj
moja wczoraj w nocy kopnela z 20 razy w ciagu 10 minut i poszla spac dzis rano tez dawka paru kopniakow teraz po czekoladzie tez pokopala w sumie z 10 razy i cisza ale mi tez lekarz mowil, ze dziecko w tym czasie spi 80% czasu

moja daje znać średnio co pół godziny

Gość młodamama25
a tam na mnie nie działa..:(

nie stresujcie mnie na moją to chyba działa wszystko nawet jak głębiej oddycham musiałabym chyba cały czas chodzić i ja kołysać żeby spała :( fakt ruchy czuję wyraźnie od 17 tyg ale żeby po miesiącu dziecko już tak się ruszało chyba do jutra padnę

Gość No to może...
ciekawa jestem............ nie martw się mój też spał tylko jak chodziłam a tak to ciągle kopniaki a później przeciągania. Wstydziłam się czekać gdzieś w poczekalni bo bluzka mi podskakiwała :-) a teraz to mały śpioszek jest.

no to może.... dzięki za pocieszenie :) może tylko ma taki charakterek :)