Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila1986!

miłość a seks?!

Polecane posty

Gość beaattaaa.
fiku, w końcu się zarejestrowałaś

Gość ojhgjh
sexu nie bylo choc ciagnelo do neij... nie wiem jak to pow, ale moje przyrodzenie trzymala w dloniach pod wplywem alkoholu ... potem byly podchody czulem w jej spojrzeniu to cos czego nie czulem od dawna z byla kobieta , dawala mi wszelkie znaki ze chce ze mna byc... jednak ja spanikowalem i udawalem ze tego nie widze... i teraz do konca zycia bede tego zalowac... PODOBNA historia do filmu One day choc bez smutnego finalu

ojhgjh... i byłeś w stanie się powstrzymać? Beata... masz prawo do takiego myślenia ..zastanów się tylko nad tym czy warto? a co jak mąż się jednak dowie gdzieś przypadkiem co wtedy?

Gość ojhgjh
czulem ze to to lecz spanikowalem kamilo.... potem nie mialem odwagi sie przyznac ... teraz jest z kims wiec nie bede mieszac w jej zyciu .. tak postanowilem

Gość beaattaaa.
Pewnie mi nie wybaczy.

Gość ojhgjh
klamstwo ma krotkie nogi predzej czy pozniej wyjdzie na jaw... nie teraz to za xx lat

ojhgjh... dobrze zrozumiałam nie poszedłeś z nią do łóżka bo byłeś z kimś? Beatko... czy skok w bok wart jest tego? jak bardzo zależy Ci na mężu?

Gość ojhgjh
tak dobrze zrozumialas wybralem obecna wtedy.... i udawalem ze nic nie widze...

Gość beaattaaa.
Nie, to nieprawda że zawsze wyjdzie na jaw. Znam wiele przypadków gdy nie wyszło na jaw, choć minęło kilkanaście lat. "czy skok w bok wart jest tego?" Gdyby wszyscy tak myśleli, to nie byłoby zdrad. :D Każdy myśli, że to nigdy się nie wyda. A nawet jak się wyda to i tak najczęściej kończy się wybaczeniem. Może mąż też by mi wybaczył? Nie wiem.

Gość ojhgjh
przed slubem bym pogonil.. lecz po slubie +dzieci zastanowilbym sie ...

Gość ojhgjh
nie jestem z nia juz... powiedzialem jej o tym... i ona pogonila mnie ;)

Gość 4124124
Zależy jak reaguje osoba która zdradziła. Bo jeśli wykazuje skruchę i chce naprawić związek to można dać szansę. Ale dziś laska na innym temacie pisała, że mąż ją zdradził i nie zamierza jej przeprosić, nie okazuje skruchy. To dopiero masakra.

Gość vbf
Po co Ci mąż jak i tak chcesz go zdradzić. Przysięga małżeńska: miłość, wierność , uczciwość To w czym jesteś to fikcja a nie związek. Jesteście razem tylko na papierze.

"Po co Ci mąż jak i tak chcesz go zdradzić. Przysięga małżeńska: miłość, wierność , uczciwość To w czym jesteś to fikcja a nie związek. Jesteście razem tylko na papierze. " dokładnie!

Gość ojhgjh
kamila1986 zaluje, lecz tego ze udawalem ze nic nie widze... zdrada to zlo lepiej sie rozstac przed zdrada...

Gość beaattaaa.
"To w czym jesteś to fikcja a nie związek" No to większość małżeństw to fikcja w takim razie. Statystyki podają 60-70%.

Gość beaattaaa.
"Jak wynika z Raportu o Seksualności Polaków aż 60% żonatych mężczyzn przyznaje, że ma na swoim sumieniu zdradę." http://urodaizdrowie.pl/dlaczego-zdradzamy "Badania wykazują, że pomimo tego, że 90% małżeństw nie pochwala pozamałżeńskich związków, (...) szacuje, że 60 % mężów i 40% żon, będzie miało romans w czasie trwania ich małżeństwa" "76% - tyle wynosi prawdopodobieństwo popełnienia zdrady przez któregoś z partnerów." http://kobieta.dziennik.pl/seks-bez-tabu/artykuly/203047,kobiety-zdradzaja-rownie-czesto-jak-mezczyzni.html

powiedzmy to sobie szczerze zdrada nie jest ok! i czy wyjdzie na jaw czy tez nie to nie jest ok! dlatego do tej pory nie zdradziłam...a jeżeli chce sie zdradzać to powinno się odejść....

Gość ojhgjh
zgadzam sie choc czy po slubie , dzieciach, rodzinie, bedzie tak prostu nie wydaje mi sie... kamila zycie to nie bajka ciagla walka z samym soba..

ojhgjh... moje zdanie jest takie że jak się kogoś bardzo kocha to nie potrzebne są nam zdrady...ale widocznie się myle skoro znam parę która kocha się bardzo a on ją zdradził nie raz...

Gość ojhgjh
niestety milosc a seks to 2 rozne sprawy... po paru latach rutyna zabija pozadanie... a na ulicach chetnych panien i panow nie barkuje... zdrada to taki wirus, ktory ciezko wyleczyc

ojhgjh... ludzie nie chcą tego leczyć jest im z tym dobrze! kiedyś usłyszałam takie słowa "kocham tylko Ciebie a inne to tylko chemia" WTF?

Gość JaRA:)
a ja poznałam faceta jak był wolny wrócił do byłesj ale spotykamy sie nadal. bez sensu to wszystko a jednak zycie bez sensu wydaje sie ciekawe. jedno jest pewne moglam go nie poznawac i był by spokoj

Gość ojhgjh
kamila1986 zdrada bedzie tak pokazywana, ciagle o niej czytamy piszemy, az w koncu nas dopadnie i jej ulegniemy kamilu tak to pewnie z nami bedzie.. przykre choc z duzym prawdopodobienstwem ze sie stanie nie my lecz moze nasze 2 polowki

ojhgjh.. ja byłam kiedyś zdradzana bardzo boli :( :( ale wybaczyłam ,lecz jak sie okazało na tym juz normalnego związku nie dało się zbudować...teraz też mam pewne obawy co do mojego partnera...