Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noROZWALIŁmipsyche

widziałam ojca z kochanka

Polecane posty

Gość noROZWALIŁmipsyche

jestem załanana! Pracuje jako przedstawiciel handlowy i pojechałam dzis za kolege do wrocławia mimo ze to nie mój rewir i zobaczyłam ojca w knajpie z jakąś lafiryndą! Na oko jest młodsza niż mama i to sporo. Mieszkamy w Katowicach i tata rzekomo miał byc w delegacji w krakowie - wiec chyba mu sie kierunki pomyliły! Co mam zrobic? Gdyby powiedział ze jedzie do Wrocka to bym pomyslała ze kolezanka z pracy lub jakies spotkanie ale on okłamał ze jedzie do krakowa! Mam powiedziec mamie czy porozmawiac z ojcem? mam takie wkurwienie ze nie moge usiedziec na miejscu zwłaszcza ze mąż mnie zostawił 4 lata po ślubie dla innej i ojciec strasznie mnie pocieszał i nawet chciał pobic mojego ex męża ... a teraz co zapomniał???? jebany hipokrytA

Gość dojrzała babeczka
Trzeba było podejść, przywitać się i zapytać, czy aby ta knajpa nie nazywa się KRAKÓW...

Gość noROZWALIŁmipsyche
nie mogłam bo tak mnie zmroziło że nie byłam w stanie wypowiedziec słowa! siedziałam w samochodzie i ryczałam chyba z godzinę.....

Gość lekki nieogar w temacie
ja bym zapytała tatę gdzie był. Jesli powie ze w krakowie to masz dowód ze coś kręci i zapytasz go co robił wiec w restauracji we wrocławiu i albo on to wyjasni mamie albo zrobi to ona....

Gość eedeefeeeeeeeeeee
najpierw pogadaj z nim, zobaczysz co powie

Gość noROZWALIŁmipsyche
boze zawsze myslałam ze moi rodzice są super małżeństwem .... nie chce mamie zrujnowac życia ta wiadomoscia... boje sie ze on ma romans albo utrzymuje jakąs młoda latawice za sex- dlaczego to sie stało

Gość piouiy
bo nie ma miłosci? bo zycie rzadzi sie swoimi prawami?

Gość kkkkkkk
bo życie kręci sie wokół pieniędzy i dobrej cipki

Gość napalony ogier stulecia
faceci zdradzali, zdradzają i beda to robic czy bedziecie zajebiste dla nich czy nie! My po prostu kochamy sex i zaliczanie nowych panienek - taka nasza natura!

Gość monia__87
fajnego masz tatusia :D

Gość Almoune
nie uwazasz ze za szybko wyciagasz wnioski? ogranicz sie do faktow, bedzie ci latwiej

Gość Magdalenka M.
UWAGA PROWO !!!!!!!!!

Gość s.Alfonsa Benedykta 3,14159
zażądaj wyższego kieszonkowego, bo powiesz mamie.

Gość Może to koleżanka z pracy?
Podziwiam Cię szczerze,będąc na Twoim miejscu nie wyrobiłabym nerwowo - jednak przywitała bym tatusia w knajpie! Ciekawa jestem co by powiedział? Teraz po fakcie może opowiadać różne wydumane historyjki.Najlepiej teraz nie mów nic mamie,nie denerwuj Jej.Mimo to porozmawiaj z ojcem co on sobie wyobraża i jak długo ma zamiar oszukiwać Twoją mamę? Jeżeli będzie się plątał uprzedz że o wszystkim powiesz mamie co widziałaś.