Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kameleonka123456789

WYJĄCY PIES

Polecane posty

Gość Kameleonka123456789

Hej!!! Ludzie powiedzcie...gdzie moge to zgłosić... Od kilku dni pies sąsiadów niemiłosiernie wyje...nie szczeka, bo to mi nie przeszkadza..przyzywyczaiłam się....ale ten pies...całymi dniami wyje....nie wiem...czy oni mu jesc nie daja czy jak... Zamknięty jest w klatce...tam ma bude....staje na tej budzie i wyje jak wilk.... przy otwartym oknie nie idzie wytrzymać...przestaje na 5 minut i znowu swoje...po nocach nie daje spać... Jest mozliwosc zgłoszenia tego gdzieś?

Gość sprawdzam!
no pewnie, do straży miejskiej.

Gość zgłoś na straż miejską
i policję pośpiesz się może on jest głodny :( ludzie to hoooooooooje są biedny pies :(

Gość zdziebełkała
na straż miejską

Gość dzwon
Straż miejska albo dla zwierzat i jeszcze przydało by sie nagranie tego wycia w dzien i w nocy żeby właściciel się nie wyparl dostanie mandat to przestanie psa zaniedbywac

Gość Kameleonka123456789
Cholera ale ja mieszkam w małej Gminie...nie mamy tu strazy miejskiej....myslałam o policji...ale co oni mogą??? Może jakas organizacja zajmująca sie obroną zwierzat.. Obawiam się, że ten pies jest po prostu głodny i spragniony... Ich całymi dniami nie ma w domu!!!!

Gość P O L K A
jest cos takiego jak policja dla zwierzat poszukaj w necie albo do strazy kurde zmartwilam sie tym psem :( ciekawe co mu jest dzialaj moze cos mu jest i pomoc potrzebna

Gość Ona twojego meaa
Jak pies wyje to bardzo cierpi taki mi weterynarz powiedZial kiedy ze swoim pojechałam POmoz mu

Gość dzwon
To straż dla zwierząt są w całej polsce,przyjada z pobliskiego miasta a w gminie jest napewno ktos odpowiadający za zwierzeta i radę też uzysksxz co robić dalej

Gość P O L K A
o kurde idz mu cos daj jesc mozesz mu rzucic jedzenie przez siatke i pomysl jak mu dac pic ale jesli tak jest jak mowisz to jest ewidentne zaniedbanie czemu na to wczesniej nie zwrocilas uwagi ???? jest taka fundacja - niechciane i zapomniane poszukaj w necie tam sa do nich nr tel zadzwon na pewno poradza co zrobic i pomoga wiele razy do nich dzwonilam

Gość to zawsze ja ;**
Policja , tam zadzwoń , albo poszukaj w necie organizacji policji dla zwierząt . Na FB jest taka

Gość zanieś mu jedzenie i picie
ja właziłam przez płot na działki do psa zamkniętego w klatce karmiłam go zrób tak tez jakiś sposób jest żeby tam się dostać i go nakarmić i dzwoń na policję

Gość Wiśnia,
Jak nie ma straży miejskiej to musi być inna straż np. gminna. Przez neta znajdziesz dla swojej miejscowości. Szukaj - ten pies może umrzeć!!!

Gość Kameleonka123456789
No ja sie obawiam, że on jest poprostu głodny!!!! poszukam w necie na stronach gminy....żeby tylko ktos chciał się tym zająć... To jest rodzina najbogatszych ludzi w gminie....pewnie wielu ludziom lezy los tego zwierzaka na serduchu...ale sie boją...bo kazdy jest tam w jakiś sposób z nimi powiązany!!!

Gość P O L K A
a tu masz link do tej fundacji http://www.niechcianeizapomniane.org/ nie wiem ile masz late jesli jestes no nie wiem nastolatka popros o pomoc doroslego tyle ze takiego co kocha zwierzeta

Gość Kameleonka123456789
czemu wczesniej nie pomogłam??? Sama nie mam zwierzat...nie zwóriłam na to uwagi...dopiero wczoraj jak siedziałam w ogrodzie!!! Własnie właściciele zabrali go z tej klatki!!!chyba zauwazyli, że co chwilkę wyglądam przez okno i patrze w ich stronę....

Gość P O L K A
to oni sa w dom u a pies glodny i spragniony ????????????? jezu to jest znecanie sie zglos to tym bardziej !!!!!!!!!!!!!

Gość P O L K A
ja musze leciec zglos to i zrob co ci piszemy powodzenia

Gość Wiśnia,
A teraz spokojnie - jesteś dorosła? Nawet, jeśli nie - zadzwoń natychmiast do służb. W między czasie postaraj się o wodę i jakiś kawałek mięsa może być surowy lub ugotowany, ale nie za dużo. Beż kości. Spróbuj mu to podać. Pies jest na pewno wykończony i wyczerpany. Podchodź spokojnie i spokojnie do niego mów. Mów jak do dziecka - głosem raczej wysokim.

Gość Kameleonka123456789
Zadzwoniłam do znajomego policjanta..... Na te rodzinę były już skargi....dostali mandat...powiedział zebym zadzwoniła jak bedzie znowu wył...bo teraz to nie ma po co...bo musza "go na gorącym uczynku przyłapać" - tak stwierdził.....

Gość Wiśnia,
Tak policja zawsze mówi! Ile masz lat - to ważne!!!

Gość Kameleonka123456789
Ludzie.....jestem dorosła - ten pies nie jest wycieńczony...on dostaje jesc...ale pewnie tylko rano...póxniej jada na cały dzień... On zaczyna wyć własnie dopiero koło 18...i tak dopóki oni nie wrócą.... Teraz zabrali go do domu...pewnie dadza mu jeść....i może przestraszą się...

Gość Wiśnia,
Dziewczyno, robisz "burzę w szklane wody". I właśnie od takich chorych informacji ludzie nabierają znieczulicy. Zastanów się najpierw nad sobą.

Gość Kameleonka123456789
Jaką burze w szklance wody....przez dwie godziny pies wyje...z przerwa może 10 minut!!! Były juz na nich skargi...więc pewnie nie tylko mi to przeszkadza!!! Poza tym napisałam, że pies wyje od kilku dni!!!nie tygodni czy lat!!!