Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elenore

Co to może oznaczać?

Polecane posty

(8 czerwca kochaliśmy sie bez zabezpieczenia ,stosunek przerywany-wiem,że to nie metoda i choć mu tłumaczyłam to mnie nie usłuchał) Jakoś w czerwcu bodajże 24 bolał mnie mocno brzuch tak naprawdę jak jeszcze nigdy w życiu ,bolał tak przez równy tydzień za to 2 lipca krwawiłam,a 4 przestałam .Od tego czasu cały czas mi niedobrze ,ciągłe mdłości mnie wykańczają mam przez to brak apetytu ,ale bywają momenty ,że zjadłabym wszystko ,ale znowu mdłości wszystko psują. Dziś podczas krótkiego stosunku znowu krwawilam wystraszyliśmy sie (mocne krwawienie) i nie ustało,ale teraz jest nieco skąpe.Wiem,że powinnam iść do ginekologa ,ale chciałabym wiedzieć co to może być,mam nadzieje ,że nie jestem w ciąży chociaż to podejżewam . ( często chodziłam siku ,gorączke miałam ,mam białą wydzieline jak twarożek wygląda czytałam ,że to może być infekcja i zazwyczaj podatne na nią są kobiety w ciąży ) przedewysztkim uczucie ,że coś jest nie tak,coś sie zmienia ... Ale dziś po tym krwawieniu nadal mam mdłości ,ale nie czuje nic jak wcześniej znika to dziwne uczucie i podejżenie...