Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzciejaktojest

Pajace i odziez niemowleca w 5-10-15- jaka jakosc?

Polecane posty

Gość powiedzciejaktojest

Przy pierwszym dziecku kupilam pare ciuszkow w 5-10-15 w rozmiarach 65-78,ale zadne nie zdalo egzaminu po praniu-zatrzaski sie nie dopinaly,kolory blakly,ubranka rozciagaly sie. widze jednak na stronie,ze nadal maja dobre ceny i ubranka wydaja sie byc porzadniejsze. nie ma jednak juz u mnie w miescie tego sklepu,a chce zamowic pare rzeczy dla drugiego dziecka.czy ktoras z obecnych mam malych dzieci moze sie wypowiedziec w kwestii ubranek niemowlecych? starsze dziecko ma pare rzeczy z tego sklepu w rozm 98 i powyzej i nie ma tragedii,ale nie chce znowu wkopac sie z tymi pajacami i spiochami.

Gość lepszy jest
nie mialam nigdy pajacow i spiochow stamtad, ale bluzki i spodnie dla dzieci od 98 moge polecic, sweterki, bluzy maja bardzo ladne i dobre jakosciowo, a gdy czytam jaka tam tandeta itd to sama sie zastanawiam czy ja seriow tym smamy sklepie kupuje? :)

ja kupilam rajtuzki(74) i napewno nikomu nie polece:O Maly dostal dwa bodziaki i rowniez po praniu wyciagniete, wyblakle...wg mnie nie warto-moze bluzy, spodnie ale to akurat co ja mam bardzo kiepskiej jakosci-a za rajstopki zaplacilam 25 zl...

Kupowałam w 5-10-15 głównie body i byłam zadowolona.Nie miałam problemów z zatrzaskami, kolory aż tak bardzo nie blakły, nie wyciągały się po praniu. Najgorzej wspominam firmę Marquita, choć wzornictwo mają fajne to jednak jakość fatalną.

Gość Małaa 29
A ja kupowałam bluzki sweterki spodnie sukienki legginsy a nawet kurtkę i dla mnie super(córka prędzej wzrosła niż zniszczyła)