Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rektorerektorblablabla

wzwod na basenie

Polecane posty

Moj chlopka ma duzego i dzis na basenie chociaz nie robilismy nic az tak nieprzyzwitego po prosti przytulenie w jakkuzi uczyl mnie plywac itd...bylo bardzo widac ja nie wiem mamy 20 lat no niby to nie panuje nad tym on a tym bardziej co ja sie mam wstydzic..ale czulam tes posjrzenia ludzi jak wyszlismy z basenow do szatnii..dziwne uczucie:((

Gość qwertyuiopplkmnbgv
to trzeba było mu zrobic dobrze pod woda

Opowiadal, ze w przebieralni wszyscy uciekali, bo mysleli, ze jest gejem i mu stanal na widok ich golych tylkow i ptakow

Gość dryndryn :D
mojemu koledzy też kiedyś stanął na basenie ;p

Tak tak tak...jasne mowili ze jest gejem bez przesady, czy tu nie mozna nic napisac bo zaraz glupie dziei robia podszywy?:|

Gość 5282563658
Mojemu tacie stanął na basenie i wstając wybił mi nim oko :o

Gość Good..Trip
Kurwa naucz sie polskiego!

hihi tez mi sie to zdarza niekiedy ; ostatnio plywalo 5 osob - 4 kobiety i ja (choc zazwyczaj sa tam sami faceci) no i ... :( najgorsze ze wtedy woda wplywa do cewki i boli.

Gość a ile trwa taka
o ja pierdziele ale masz duzego :D w zyciu nie chcialabym z takim spac

ja juz nie wiem..idziemy razem na basen to co nie moge do dotkac..przeciez razem korzystamy w basenu itd:( ale nie chce go tez narazac na takii wielki namiot;/ Do pana/pani - ktora napisał kurwa naucz sie polskiego- owszem moze kilka bledow z pospiechu zrobilam, ale pani/pana slownictwo tez raczej mam z poprawnoscia jezykowa malo wspolnego a juz na pewno nie jest szczytem kultury i elokwencji, pozdrawiam

Gość ddddVvudtddrdddg4dbdvfdd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Teraz znowu lubie seks.

stanął mu bo zobaczył ratownika w obcisłych i mokrych czerwonych gatkach.potem mi to powiedział.czuje sie okropnie :(

Gość gość
mi staje na basenie, i nie tylko na basenie, jak siedze gdzies dluzej niż 10 minut w lawce albo w autobusie to mi staje, w lato jak ide po ulicach w miescie i widze jak laski w upal sa porozbierane, to mi staje. Co robie, jak mi staje? Ano stawiam go jeszcze bardziej, żeby był w pionie tuz przy brzuchu. Ponieważ mój ma 26 cm dlugosci, to musze chodzic w koszulce, żeby wygladalo, ze mam za spodniami i pod koszulka flaszke schowana. Na schowana flaszke to wpadłem na ten pomysl podczas wycieczki, kiedy mi stal, a facetka od matmy zlapala mnie za niego, mowiac, ze myslala, ze schowałem tam flaszke albo puszke z piwem. No kiedy się okazało co to jest, to wziela mnie na strone. Na drugi dzień nie mogla chodzic, wiec za pomaganie mi ze stającym co i rusz wziela się fizyczka. Do końca wycieczki miałem fajnie, bo miałem przody u wychowawczyn.

Gość gość
Jak ja bylem na basenie i przebieralem sie w szatani ( mam 14 lat i 17 cm) stanal mi k***s i weszly panie...

Gość gość
mam dużą pupę i piersi , jutro idę na basen i jacuzzi (saunę tez) jak będą faceci zobaczymy reakcję tych panów :)