Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Josh

Jak ja odzyskac chociaz ma kogos i minely......3 lata?

Polecane posty

Jak się tak kocha prawdziwie to nie powinno się Josh poddawać, tak myślę......bo już możesz nigdy kogoś takiego nie spotkać...

Gość Josh
Tak wiem to tylko ze jestem w takiej rozterce ze nawet nie wiem jak mam to zazac odchodze od zmyslow i mam oz w sercu boje sie zasypiac a jeszcze bardziej wstawac

aha:) to jak jesteś tak nieszczęśliwie zakochany, to co tu robić??? masz jakiś pomysł może? no ja Ci podpowiedziałam że możesz do niej jechać no ale jak nie wiesz gdzie mieszka:( a nie masz jak się dowiedzieć gdzie mieszka?:)

życzę powodzenia Josh w "odzyskiwaniu" ukochanej:) ja Ci już nie poradzę.....

Gość Josh
ananasek3 pojechalbym ale mieszka z chlopakiem...

Moze szczery list pomoze...macie ze soba jakikolwiek kontakt? Ale dobrze Ci radze, sprobuj raz i odpusc. Ona ma prawo wyboru i byc moze ulozy sobie zycie z tym czlowiekiem, czasami musimy sie po prostu pogodzic z sytuacjami,na ktore nie mamy wplywu.

jeszcze coś dodam Pinkiii jak się kogoś naprawdę kochało to trudno się pogodzić takiemu Joshowi...no ale nie ma chyba Josh innego wyjścia;)

No dokladnie, to nie jest tak, ze jest jakis wybor. Gorzkie to, ale trzeba sie zmusic do oddzielenia wszystkiego gruba kreska

Josh ma się oddzielić grubą kreską od przeszłości? dobrze Cię zrozumiałam Pinkiii?

Gość Josh
macie racje napisze szczery list z glebi serca

napisz Josh 10 listów bo jeden to może być za mało żeby ją przekonać do siebie:)

Gość Josh
ananasek3 a jednak wszystko z Twojej strony to byla ironia.....

nie była Josh to ironia....mylisz się...dawałam Ci dobre rady, no za wyjątkiem ostatniej....wystarczy napisać jeden list.

Gość gość
Po porzuceniu przez dziewczynę nie wiedziałem kompletnie co mam ze sobą zrobić. Wszystko mi ją przypominało. Co chwile miałem ochotę do niej napisać. Najgorsze było to że nie byłem w stanie zaangażować się w żadną inną relację, bo cały czas ją kochałem. Będąc już na skraju załamania trafiłem na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałem się na rytuał. Pomógł. Ukochana powróciła czyniąc mnie ponownie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.