Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artystyczna Duszka

Sex analny boli??

Polecane posty

Gość Artystyczna Duszka

Seks analny daje wam tyle samo przyjemnosci co normlany ? odczucie jakis dyskomfort lub bol? bo chcialam bym taki rozpoczac ale mam pewnie obawy ;(

Gość anananiaaaaaaaa
ja nie lubie analu, masz wrazenie ze cos w dupie masz i nie mozesz wysrac, tak jakby ci gowno jechalo w ta i tamta :o nie lubie tego uczuciaa. chujowe :o 🖐️

Gość Artystyczna Duszka
dziwie sie troche ludzia ktorzy tak chwala taki sex hmmmm

Gość anananiaaaaaaaa
ja tam nie polecam tego. mozna zylakow odbytu sobie nabawic :o

Gość gramlinka
Ja nie wiem co odpowiedzieć na to, bo 2 razy miałam sex analny i wywołały u mnie sprzeczne emocje. Pierwszy był zajebisty, miałam mega orgazm i na prawdę było extra. Drugi raz jak spróbowaliśmy to nie podobało mi się wcale i szybko przerwaliśmy. Od tego czasu minęły 3 lata, partner też już jest inny a jakoś nie mam odwagi znów spróbować.

Gość DoReMiFaSoLa
Miliardy razy byly zakladane tematy... Seks analny bez odpowiednich przygotowan;) zawsze bedzie bolal...

dokładnie, co dzień adpiać od nowa te same topiki, gdzie na necie pełno info i niektóre serwisy profesjonalnie wyglądają (np. sexanalny.republika), wydaje mi się że większość tych topików zakładają kafejowe praviki-walikoniki;P farben lehre: http://www.youtube.com/watch?v=sBDdt15Otes

Gość Yogi Bear :)
tak

Gość oralcacyanalbee
Pamietajcie tylko moi drodzy by uzywac prezerwatyw jesli nie macie 100% pewnosci co do tego z kim sypial wasz partner wczesniej. Niestety przy stosunku analnym najprosciej zarazic sie wirusem HIV! Kiedys sie mowilo ze to horoba homoseksualistow ale dzis dotyczy to wszystkich, glownie z powodu rosnacej popularnosci stosunkow analnych. Dbajcie o siebie!

Gość aniazzielonegowzgorza
co racja to racja... znam osobiscie taki przypadek.

Gość aniazzielonegowzgorza
chociaz podobno przy zwyklym seksie tez moze sie przeniesc

Gość oralcacyanalbee
moze ale nie musi, przy analu prawdopodobienstwo jest bardzo wysokie, to najbardziej ryzykowne zachowanie, ja jestem na nie - zwykly seks moze byc fajny przy odrobinie fantazji mozna go urozmaicac do woli

Gość jasne boli
Boli, boli a potem jest etap gubienia gówienek... pampersy kosztują a z marnej emerytury na starość będzie cię stać na pampersy? Myślisz że cie to nie dotyczy? Anal jest wynaturzeniem, bolesnym i ma konsekwencje.............trzeba być rąbniętą masochistką aby to robić....idź pogadaj z jakimś lekarzem proktologiem a od razu ci minie chęć dogadzania facetowi kosztem swojego zdrowia) (faceci geje mają większe i szersze odbyty...i odpowiednio rozciągnięte i dlatego im łatwiej , ale i tak konsekwencje gubienia gówienek ich nie omijają)

Gość ja pani wasza
nie nie boli bardziej jest to uczucie dyskomfortu

Gość oralcacyanalbee
no a chyba nie o dyskomfort chodzi tylko o przyjemnosc..

Gość do Jasne boli
po chooj wypisujesz te bredni cymbale? Zainteresowanym polecam stronkę o której już ktoś wspomniał

Gość yorguś
Obawy??? I słusznie!!! Migdały mogą boleć!!!

Gość Analus
Ja bym wlozyl w jakas dupkie

Gość Analus
To super przyjemnosc ,tak transetkie posunac one wiedza jak sie wyginac zeby bylo dobrze:p

Adasiu, jak nie masz bladego pojęcia w temacie to nie zadawaj durnych pytań, lepiej założ kolejny durny topik :)

Gość Taki tam:)
Adas nie zkorzystam ,transetkie z prawdziwego zdarzenia preferuje a nie wiem jak cie okreslic:D