Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgggggggfd

Czy to może byc ciąża?

Polecane posty

Gość gfgggggggfd

Po odstawieniu antykoncepcji mój cykl trwa ok. 29 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 20 czerwca. Ok. 3 lipca kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia (seks przerywany). W dniu dzisiejszym powinna wystąpic miesiączka, ale jej nie ma. Temperatura pochwy wynosi 37,6 a ciała 36,7. No i pojawiła się myśl, że może jest to ciąża. Kiedyś czytałam (wiem-głupie), że przed miesiączką śluz ma metaliczny posmak. Mój nie ma. Dziś ok. 7 mierzyłam temperaturę w pochwie - 37,2. Miesiączki nadal nie ma, miałam mdłości i zawroty głowy.

Gość Aneetek
wygląda na gorączkę pochwy

Gość kupuj śpioszki
gratulujemy dzieciątka i niepokalanego poczęcia :P:P:P

Gość ważniejsze od ruszania i
rozumiem, że njbliższa apteka z testami ciążowymi jest oddalona od ciebie 5 tysięcy kilometrów i żadnego środka transportu do niej?

Gość gfgggggggfd
Najbliższa apteka jest 5km od mojego domu,a narazie z pewnych powodów nie mogę opuścić domu, a mój partner jest w pracy.

ale ty nie od dzisiaj masz ten dylemat.. Partner na okrągło pracuje? Wracając z pracy nie mógł do apteki wejść i kupić ci ten test?

Gość gfgggggggfd
Jeśli nie masz nic do zaoferowania w tym temacie oprócz prymitywnych i pouczających tekstów to wyjdź proszę.

autorka nie pytała was: czy to JEST ciąża tylko czy to MOŻE BYĆ ciąża!!! jeśli się cieszysz to gratuluję, jeśli jesteś zawiedziona- nie wiem co powiedzieć:O

Gość gfgggggggfd
kwiat cukinii ---> raczej sie cieszę, dziekuję:)

nie przejmuj się głupimi komentarzami, trzymam kciuki:) powodzenia:) a dla partnera pewnie szykujesz niespodziankę, co?:P

nie wiem czego ty oczekujesz? Gdybania czy wróżenia z fusów? Przecież powodów spóźniających się miesiączek i podwyższonej temperatury w pochwie może być milion. W tej chwili tylko test jest w stanie wykazać ciążę bądź jej brak. Kafeterianie nie są jasnowidzami.. Prymitywną osobą to jesteś ty, skoro tak reagujesz na "pomocną dłoń"

Gość gfgggggggfd
gdy wspomniałam ze nie mam miesiaczki to chodzil cały w skowronkach:) zobaczymy, pokaze mu test jak bedzie pozytywny:) kwiat cukinii a Ty jestes mamą?

Gość Wrózka Teodora
Karty Tarota powiedziały mi że jesteś niepłodna masz zaburzenia hormonalna, mósisz wybrać się do endokrynologa i szybko zajść w ciąże bo jak tego nie zrobisz to wdze w kartach dziecko ale przy twoim facecie czyli ciebie zdradzi.

Gość pitulinka
Podwuzszona temp. w pochwie przez okres okolo 15 dni moze wskazywac na ciaze, ale nie musi. no i jesli tylko zmierzylas w ciagu ostatnich dwoch dni, to nie jest to miarodajny wynik.

Gość Wrózka Teodora
P>S> pij herbatę z pokrzywy az do czasu gdy zajdziesz w ciąze i łykaj tabletki z wiesiołka 2 razy dziennie od 1 dnia cyklu do 14 dnia cyklu Powodzenia

Gość Apasz
Ja tak miałem i jestem w ciązy

Gość pitulinka
No i jeszcze normalnie podwyzszona temp w pochwie utrzymuje sie od owulacji do miesiaczki. Proponuje test.

Gość gfgggggggfd
jaki mam zrobić test na cholesterol czy owulacyjny ?