Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brendeas

Dzisiejsze kobiety pod względem wymagań sexualnych są pojebane

Polecane posty

Gość to tylko oni nie
a niby czemu ma robic to z przymusu? nie rozumiem.. mowie o sytuacji gdzie dwie osoby chca sie ze sobą bzykac, a nie w sytuacji gdzie ffacet placi za sex dziwce

Gość to tylko oni nie
// I piszę to bo mam chłopaka który mi mówił że jego eks była w tym beznadziejna robiła jakby chciała a nie mogła a ja wręcz przeciwnie // no buahhaha, czy ty naprawde jestes taka tepa i naiwna? a co ma ci powiedziec? 'kochanie, ale jestes beznadziejna.. moja eks o wiele lepiej robila loda" to chyba logiczne, ze powie tak jak mówi, abys wlasnie go ciagle robila, eh co za idiotka :) jak pojde do drogiego sklepu i bede chcial kupic koszulke za 1000 dolarów, to babeczka myslisz ze mi powie, ze jest ok czy ze wygladam fatalnie i abym wyszedl ze sklepu ??

Gość hreshe
ojejku czemu z przymusu bo się brzydzi ja też tak miałam ale pózniej się przełamałam. A pytałeś oco chodzi jak leży jak kłoda o to że tylko leży i czeka aż ty zrobisz wszystko za nią.Mało doświadczony chyba jesteś?

Gość hreshe
sam jesteś naiwny wiem że dobrze robię bo się staram i ty jesteś głupi jak niewiesz co to znaczy leżeć jak kłoda!!!!!

Gość to tylko oni nie
/// A pytałeś oco chodzi jak leży jak kłoda o to że tylko leży i czeka aż ty zrobisz wszystko za nią.Mało doświadczony chyba jesteś? // buahahaha, co ty pierdolisz.. malo doswiadczony? to chyba wlasnie ty jestes z tego co widze a co to kurwa znaczy lezy jak kłoda? to znaczy to, ze laska sie nie stara.. ze jej nie zalezy tu nie ma NIC do doswiadczenia jak ruchasz tanią dziwke, to ona tez lezy jak kłoda bo sie toba brzydzi i ma na ciebie wyjebane.. da ci cipy i tyle a co uwazasz, ze dziwka jest malo doswiadczona? jak miala juz tysiace gosci... laska ktora lezy jak kloda to po prostu laska ktora sie nie stara i to nie ma nic do doswiadczenia

Gość hreshe
w ogóle jesteś kretyn miałeś parę panienek a wszystko sie pytasz a co a czemu jak jakiś niedoświadzony prawiczek. A co do mojego chłopaka to sam mi powiedział że na początku byłam beznadziejna a teraz jest super. I gdyby mu sienie podobało to by tez nie mówił że jest zajebiście bo wyszedłby na głupka i co by mu to dało a tak raz powiedział że mu sie za bardzo nie podoba więc się poprawiłam

Gość hreshe
i na tym polega związek coś nam nie pasuje więc o tym rozmawiamy i nawet się cieszę że raz mi powiedział że mogłabym się przyłożyć do tego niż miałby udawać i iść do innej która mu zrobi lepiej

Gość to tylko oni nie
ale ty jestes głupia i naiwna to żal mi cie czytac:) tak kurwa.. twoj facet ci powie "wiesz co kochanie, jestes beznadziejna w lozku i nie umiesz robic loda" kura... co za idiotka

Gość hreshe
i nie porównuj jakiejś dziwki do kobiety poprostu mówię jak jest bywało tak że kobieta tylko leżała bo była nie doświadczona nie umiała na jezdzca a ni nic i czekała aż facet pokarze jej co i jak.Moja dobra koleżanka tak miała robiła pierwszy raz i sama mi mówiła że leżała i czekała na jego ruch a po paru dniach ją zostawił bo ani loda mu nie zrobiła a ni nic.

Gość hreshe
Sam jesteś idiota własnie tak było raz mi powiedział że mogłabym się postarać bardziej i co takiego się stało uczę się więc lepiej że mi powiedzia.Ze ty nie mówisz swojej partnerce że coś ci nie pasuje to twoja sprawa bo już nie wierzę w to że wszystko tak idealnie robi.

Gość hreshe
i nie mówił że jestem beznadziejna w łóżku tylko że jak robię loda to mogłabym się bardziej postarać i co zatkało cię że mi to powiedział!

Gość to tylko oni nie
oj zal mi cie :)

Gość adrianekkkkkk
abstrachując od tematu idiotek i debilów, jako, że wyciąłem już poł miasta, to mogę powiedzieć, że niektóre kobiety naprawdę nie potrafią robić loda i leżą jak kłody! Co gorsza zdarzają się takie, które wizualnie wręcz emanują sexem a jak przyjdzie co do czego to jest to kompletna pomyłka. I prawda to, że dziewczyny które przykładowo nie łykają, raczej wypadają z kręgu mojego zainteresowania...

A co tylko wy panowie możecie wybrzydzać? Seks ma być przyjemnością dla jednej jak i dla drugiej strony. Wy od zawsze wybrzydzaliście, kobiety w końcu przestały się "wstydzić" swojej seksualności i wszystkie wasze niedociągnięcia w końcu ujrzały światło dzienne. Ja jestem z jednym partnerem 4 lata, przy sobie się oboje wyrobiliśmy, wiemy co kto lubi i jak, więc to też kwestia zgrania. Więc odłożyłabym na bok te wielkie oburzenia :D

Oczywiście przeprowadziłeś ankietę i wiesz że wszystkie mają takie potrzeby? Ja osobiście bez czułych słówek, rozmów i przytulania z ukochanym bym nie wytrzymała

Gość nddsdsdsds
Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli - seks orlany jest duzo przyjemniejszy dla kobiet

Gość gość
Siemanko ja mam doświadczenie o gólnie 7 lat kamasutra filmy p***o z dziewczyna, szybki nosek ostry seks i takie tam

Gość gość
kobiety są nienormalne przynajmniej moja nieumień się uwolnić , chyba zrobiła mi pranie mózgu gdzie są moje jAJA UWAŻAJCIE I NIE UFAJCIE NIGDY NA STO PROCENT

Gość gość
chyba ludzie muszą też odpowiednio na siebie trafić,kwestia i pociągu fizycznego,budowy ciała,potrzeb sexualnych raczej to nie zawsze 'gra-i buczy i nawet jak ludzie nad tym pracują,to nie zawsze się da,,

Gość gość
facet powinien uczyć się seksu z prostytutką i dopiero jako doświadczony szukać sobie dziewczyny. Każda z nas byłaby zadowolona a na pewno ja.