Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechęcona do pracy

Nienawidzę swojej pracy

Polecane posty

czemu by nie ale nie mam za co dotacje z urzedu pracy to mit oni zawsze albo funduszy nie maja albo pomysl im nie pasuje moze unijne by cos predzej zdzialaly z tym ze biznes to slowo obszerne a ja o prowadzeniu czegos takiego niewiem kompletnie nic

Gość jatezmamdosycroboty
olorinek nie dziala ten adres meilowy, ale to do Ciebie jeżeli chcesz mogę Ci pomóc w niemieckim, siedzę w pracy w Niemczech i chętnie się oderwę,i kogoś poduczę wejdź sobie na: www.poloniusz.pl i tam szukają budowlanców też,jako chłopak możesz być pomocnikiem budowlanym, dużo jest ogłoszeń a co transportu to najmniejszy problem, a zawsze zarobisz sobie, lepiej niż w PL

Gość 1234kasia1234
ja też nienawidziłam swojej pracy (pracowoałam w sklepie) Rzuciałam to, wyszłam za mąż, urodziałam dziecko, zdałam mature iw wieku 40 lat dowiedziałam sie co chce robic Zostałam zawodowym kierowcą, dużo czasu mi to zajęło, ale warto było Pozdrawiam

moze cos zle wpisalem dlugi jest zaraz go znajde... a coto znaczy ze transport to nie problem

Gość jateznielubieroboty
czesto ekipy jezdza busami, i mozna zaplacic z pierwszej wyplaty,szkoda,ze wczesniej nie pisales,bo byl zal na zbiory szparagow, ogolnie zbiory, z tymi szparagami to oni w Niemczech maja szalenstwo:D

Gość mysle ze ma 28
Olorinek zobacz tutaj :http://www.mitarbeiterauspolen.de/de/index http://www.polish-engineer.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=57 wpisz w google : polnische Mitarbeiter gesucht i wyskakuja stronki. bardzo duzo szukaja na budowe. moj kuzyn tu przyjechal 4 lata temu i byly jeszcze wtedy trudniejsze warunki bo PL nie byla w UE. Pomoglam mu zalozyc wlasna dzialanosc budowlana i mial natychmiast robote na budowie. Ani be ani me po angielsku czy po niemiecku nie umial ale roboty mial od cholery i troche.Nikt sie nie pytal czy ma doswiadczenie, wazne ze chcial pracowac.... tyle ze byl glupi, zateskilo mu sie do Polski i po pol roku wrocil chociaz zarabial min. 3500 tysiaca a znam Polakow co zarabiaja jeszcze wiecej.. a tak na marginiesie to rozumiem ze jetes zly. sama bylam kiedy bezrobotna i wiem jak to jest.

Gość mysle ze ma 28
tak za szparagiem Niemcy szaleja. uzywaj google.de

Gość mysle ze ma 28
3500 euro zarabial a to jest nawet malo. mozna zarobic wiecej.

matko, Olorinek, wez juz sie za siebie, naprawde! wszystko problem, masz zamair do koncy zycie byc bez roboty????

Gość jateznielubieroboty
pierwzy raz je tu jadlam i w sumie byly dobre,nawet bardzo dobre z maselkiem i buleczka tarta,ale nie w takich ilosciach i nie codziennie :D:D:D

Gość mysle ze ma 28
ja tobie podalam przyklady szukac to musisz sam.

Gość jateznielubieroboty
a moze bratwursta?:D O jesu, wczoraj napoczęłam swoją pyszną Krakowską krakusa, to jest kiełbasa,a nie jakieś tam podróbki :D:D:D Ale za to na wsi w warzywniaku będzie słonecznik,ale trochę później, na począktu sierpniia,Pan mi juz obiecał. Sorry za zboczenie z tematu :P:P:P

Gość mysle ze ma 28
Ty tego na serio nie wdizisz?????????? PRZECIEZ MOZESZ PRZELACZYC TE STONY NA JEZYK POLSKI Oferty pracy w Niemczech Zatrudnimy do montażu okien Zatrudnimy osoby do montażu okien do pracy w Niemczech. Wymagane doświadczenie w montażu i renowacji okien, prac wykończeniowych pomontażowych, montażu rolek zewnętrznych. Wynagrodzenie: 10 Euro/h Zatrudnimy do montażu okien - czytaj więcej Praca przy produkcji okien plastikowych Zatrudnimy do pracy w Niemczech osoby do produkcji okien plastikowych. Wymagana znajomość języka niemieckiego i doświadczenie. Wynagrodzenie: 10 Euro/h Zakwaterowanie zapewnione i opłacone przez pracodawcę. Praca przy produkcji okien plastikowych - czytaj więcej Programista (Softwareentwickler/In) Wynagrodzenie: od 30000 do 50000 Euro brutto rocznie w zależności od wykształcenia, doświadczenia i kwalifikacji. Programista (Softwareentwickler/In) - czytaj więcej Zatrudnimy Projektanta (mgr inż.) Zatrudnimy do pracy w Niemczech projektanta. Wynagrodzenie: od 30000 do 50000 Euro brutto rocznie w zależności od wykształcenia, doświadczenia i kwalifikacji.

nie no projektanci i programisci to wiadomo ze odpadaja... przegladam to wlasnie obie strony

Gość mysle ze ma 28
przeciez nie moge wiedziec czego szukasz :-O stron takich jest mnostwo.

Gość jateznielubieroboty
Olorinek - co z tym niemieckim,ja juz sie napaliłam na nauke:) przynajmniej bede miala zajecie i zrobie cos pozytecznego:))

Gość mysle ze ma 28
Olorinek ty musisz sam glowa ruszyc :-) i sprecyzowac szukanie to szukaj po angielsku ale na google.de jescze raz powtarazm nie wiem czego szukasz:-O i nie badz taki zly na ludzi ktorzy swojej roboty nienawidza bo naprawde mozna. tez wiem cos o tym..

Gość asssasqsasa
olorinerk iler masz lat? nie wierze ze facet nie moze znalesc pracy.

niewiem co z niemieckim narazie tylko ogladam oferty pracy w niemczech ale puki co niedostepne dla mnie a co do sprecyzowania w tych ofertach sa wymagane konkretne kwalifikacje ze tak powiem "miec papierek" albo doswiadczenie

Gość ciotka Sara
OLORINEK a jakie masz wykształcenie bo nie napisałeś

Gość mysle ze ma 28
sluchja ja sie tobie troche dziwie. przeciez powtarzam musisz szukac dokladniej i sprecyzowac szukanie. to byly tylko przykladowe strony :-O i nie pieprz ze doswiadczenie potrzeben bo pisza ze tak a nie zawsze tak jest. jak chcesz pracowac i przekonasz ich przez CV ze chcesz to masz szanse.

srednie mam noo dobra ale wiesz tez nie cisnij na mnie pisza np ze potrzebuja kogos kto umie cos montowac to dla mnie komunikat ze musze to umiec montowac wiec wybacz ale taki zarzut mi teraz zrobilas a ja kompletnie niznam sie na takich posrednictwach ani tym bardziej rynku pracy wniemczec

Gość ciotka Sara
hej olorinek a czego ty się w ogóle utrzymujesz, w sensie jedzenie ,jakieś ciuchy, kosmetyki itp? a pracowałeś kiedykolwiek i jeśli tak to co robiłeś?

mieszkam ze starymi tu jem spie myje sie i tyle nigdy nie mialem pracy na zaden etat ani nic jedynie dorywczo

a bylo to praca w ogrodku osiedlowym pomoc w przeprowadzce nooo i raz kieeeedys w wakacje ulotki roznosilem

Gość ciotka Sara
kurde,ciężka sprawa z Tobą w takim razie jak nie masz zadnego doświadczenia zawodowego słuchaj,twoim atutem jest ,ze jesteś młody i nie masz zobowiązań rodzinnych typu zona,dzieci,itp spiknij się z jakimś kolegą i jedzcie za granice poproś rodziców o trochę kasy ale tylko na przejazd,obiecaj im ,że oddasz no po prostu musisz coś spróbować

Gość mysle ze ma 28
o jejku przecierz pisze tobie 100 razy ze to przykladowe strony. musisz szukac to co umiesz i co lubisz...... tylko wiesz jakie ja doswiadczenia zrobilam? jak ja napisalam do firmy ze nie umiem ale chce sie nauczyc to mnie brali. to nie jest Polska rozumiesz? tu sie liczy chec do roboty ! Jesli faktycznie nie wyobrazasz sobie czegos robic albo sie czegos nauczyc to nie ma sensu... ale jakby oni n.p chcieli Cie nauczyc montowac te okna to co??? nie chcialbys? ja bym na twoim miejscu probowala wszystko co mozliwe i po prostu pisala wszedzie z wyjatkiem tych branzy w ktorych nie chesz pracowac. bez doswiadczenia probowac mozna. ja ci nic nie zarzucam ani nie cisne tylko podpowiadam co moglbys zrobic aby znalezc prace i wyjsc z tej sytuacji w ktorej jestes