Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekkkk25

odzyskać byłą

Polecane posty

Gość janekkkk25

Bylem kobieta 2 lata, to zawsze ona bardziej sie starala o ten zwiazek, tez cos do niej czulem ale nie definiowalem nigdy co, ona jakos tez wylewna w uczuciach nie byla-tzn w mowieniu o nich, bo normalnie to pelna ciepla i czulosci kobieta. No i stalo sie w koncu chiala deklaracji a ja? ucieklem nie potrafilem jej powiedziec ze ja kocham. Rozstalismy sie w pokoju choc ona bardzo cierpiala. Szybko sie otrząsnela w sumie. Ale nie bylismy razem kilka m-cy, ja w tym czasie poznalem kogos ale to nie bylo nic powaznego, kawa, rozmowy. Była cały czas wspominalem i myslalem o niej. Chce z nia byc, chce odbudowac to co bylo, ale ona... nie jest zbyt pozytywnie nastawiona.. jest dla mnie mila i tyle, mowi ze mialem swoja szanse... co robic?

Gość dobrze ci tak złamasie, mnie
spotkała podobna historia i nie mam zamairu mieć z tym człowiekiem już nic wspólnego! zrozum, twój czas minął. miałeś 2 LATA! to kupa czasu!

Gość janekkk25
No tak, ale jej nie zdrazdzilem, nie kłócilismy sie, bylo nam naprawde dobrze... zgubilem sie w tym wszystkim, czulem ze ta za powazne slowa, deklaracje.. teraz wiem ze ona jest jedyną kobieta, z którą mogłbym budowac swoje zycie, kocham ja, prosze o rady jak ja odzyskac

Gość janekkk25
i dodam ze przez te dwa lata sie ukladalo sie swietnie, ale jej brakowalo tych slow, kiedy chcial ich ode mnie nie umialem ich wydusic, musialem to przemyslec

Gość juz po stylu pisma
zdradzasz jaką jesteś osobą flegmatyczny ciotowaty koleś który nie wie czego chce , taki ktos jest zagrożeniem dla ludzi! zostaw normalną dziewczyne w spokoju i poszukaj kogos twojego pokroju pipki z koziej wólki , dobrze ze na mnie nie trafiło