Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia444

Nastoletnia ciąża

Polecane posty

Gość Małgosia444

Witam. Poszukuję dziewczyny, która zaszła w ciążę w wieku 16-17 lat z kimś kogo kocha(a nie z kimś poznanym na imprezie). Szukam dziewczyny, która nie boi się o tym doświadczeniu mówić. Proszę również o numer gg. Chciałabym porozmawiać na ten temat. Zajmuję się pisaniem i chciałabym móc wcielić się w postać w takiej sytuacji. Książka nie będzie oddana do druku - to chyba nie możliwe, piszę dla hobby. Czy któraś się odważy? :-)

Gość jaga nie baaaardzo
Ja mogę. Mam 20 lat i 3 letniego synka. Od dwóch lat jestem mężatką,a od 5 lat w związku z ojcem dziecka oczywiście :)

Gość Małgosia444
Bardzo chętnie :) czy mogłabyś podać mi swój e-mail lub numer gg?

Gość ii ja mam 20 :)
dziweczyny piszcie tu :) ja mam skończone 20 i ponad 11 miesięczną córkę :)

Gość Małgosia444
Hmm, myślę, że to byłoby dosyć niewygodne takie pisanie na forum, ale dobrze. Ostrzegam, że jeśli ktoś zgodzi się to będę wypytywać o życie nawet bardzo prywatne, więc wolałabym nie na forum. Jeśli obiorę sobie konkretną osobę, muszę trochę poznać jej charakter. Ale skoro widzę tu dwie chętne cudowne dziewczyny(podziwiam Was) to chciałabym najpierw wiedzieć. Czy ciąża była dla Was problemem? Jak zareagowali rodzice, co wpłynęło na ich ocenę sytuacji? Czy są staroświeccy, przejmowali się opinią osób trzecich? Czy wpływ na to wszystko miała wiara? Czy Wasze związki uległy osłabieniu, czy On chciał Was opuścić przez to? Czy początkowo ciąża była tragedią? Jak jest teraz? Czy któraś z Was prowadziła "pamiętnik" przez okres ciąży? Słyszałam, że to dosyć popularne, choć nie wiem, sama jestem młodsza od Was i nie miałam styczności z kobietami w ciąży(tzn. nie wiem jak ona przebiega). Proszę o rozwinięte wypowiedzi :-) ps. Nie jestem dziwaczką, lubię pisać-po prostu ;-)

Gość jabluszko150
hej ja mam 16 lat(17 koncze w grudniu) i jestem w ciazy. jesli chcesz to mozemy pogadac

Gość Małgosia444
jabluszko150. Kochana napiszesz do mnie? 5380200. to moje zapasowe gg. Bardzo mi zależy. ps. Innych też proszę o wypowiedzi.

Gość jabluszko150
ok

Gość Niuniulkai
Witam zaszłam w ciąże 2 tygodni przed 18 nastką za kilka dni będę miała 20 i 16 miesieczną córkę

Gość Małgosia444
podałam gg. czy któraś jeszcze chciałaby ofiarować mi trochę czasu? jeśli tak proszę pisać na gg :-)

Gość jaga nie baaaardzo
Małgosia napisałam do Ciebie na gg :)

Gość gggtrfrtgyh7u
upaaaaaaaaaaaaaaa