Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolllle

pierdole zaczynam kupowac podróbki!!!

Polecane posty

Gość pierdolllle

ngdy nie bedzie mnie stac na okluary za 500 złotych czy torebke za 4 tysiące!!! oczywiscie będą to ładne modele bez wielkiego loga chanel czy gucci, proste klasyczne imitacje

Gość pierdolllle
i oczyuwiscie nigdy nei kupie torebki z logami LV LV LV :)

a kto ci kaze kupowac torebke za 4 tysiaki? przeciez wystarczy jakas zwykla tyle, ze porzadna. markowe rzeczy z wielkim logo kupuja frustraci.

Gość Zdziebełkełe2
hura bura szef podwóra :classic_cool:

Gość pierdolllle
nie chodzi mi o loga tylko o to ze fason mi sie strasznie podoba a nie stac mnie za 1000 funtow albo wiecej

Gość pierdolllle
to replica ladniej mowiac oryginalne sa 10 razy drozsze(przynjmniej)

http://www.leiloes.net/CHANEL-MALA-COLECCAO-2012-LINDA-NOVA,name,199313425,auction_id,auction_details mialam okazje pochodzic po sklepach dolce gabana, chanel tez i ceny nie byly z kosmosu okulary z dolce gabana kosztuja tutaj ok 150 euro ( w sklepie dolce gabana rzecz jasna, wiec podrobkami nie sa na bank ) torebki z linkow moze podrobione, nie wiem :P bardziej sklanialabym sie ze kradzione - ale kogo to obchodzi :P

Gość pierdolllle
maravilha dolce gabana ma linie d&g i to jest ich tanai kolekcja dla mas(sieciówka) wiec dlatego to sa tańsze niz linia dolce&gabanna co do tych torebek i okularów co dałaś to wszystkie sa replikami są lepsze i gorsze wrod nich :) jesli cos ma byc oryginalne to tylko i wylacznie z oryginalnej strony ja tylko sobie ta ogladam co mi sie pdooba i szukam relik

eeee to nie wiem, w kazdym badz razie w sklepach ceny sa w miare, kazdy kto zarabia minimalna ( 485 euro w Portugalii ) moze sobie pozwolic na cos oryginalnego

Gość rgfvrfgr
no sory, ale torebki za 4000 i okulary za 2 kafle to zwykła próżność i głupota :D