Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrysia2016

Czy komuś testy ciążowe z apteki pokazały "-" a był "+"??

Polecane posty

Gość Patrysia2016

Zrobiłam 2 różnych firm,. Okres spóźnia mi się 2 tygodnie, a zawsze miałam regularnie, nawet po porodzie. Oba wyszły negatywnie, okresu wciąż nie ma a ból brzucha jak przy okresie utrzymuje się od jakiś 10 dni. zastanawiam się czy często się myla testy z apteki w tak wczesnej ewentualnej ciąży. Prosze o opinie. W poniedziałek dopiero mam wizytę u ginekologa.

Gość mogłaś bete zrobić
Dwa tyg to sporo. Ja robiłam ok 4 dni po terminie,wyszedł negatywy,potem robiłam po 11 dniach i wyszły juz 2naprawde grube. No,ale wyszło,że zaszłam 2 dni przed okresem.

Gość Patrysia2016
Zazwyczaj mam miesiączkę 11 każdego miesiąca, najpóżniej 14go, więc już prawie 2 tygodnie, testy robiłam przedwczoraj wieczorem i wczoraj rano. Nie staraliśmy się o dziecko, natomist już tak się nastawiłam, że jestem w ciąży, że wolałabym być :) no nic - muszę iść do lekarza i może sprawa się wyjaśni. Ktoś jeszcze miał jakieś doświadczenia z domowymi testami??

Gość Jakie 2 tyg??
raptem tydzień i 2 dni. Mało prawdopodobne żeby po 9 dniach nie było choćby małego pozytywa.

Gość Jakie 2 tyg??
Mój test pozytywny wyszedł 3 dni po terminie.Pierwszy i ostatni.

Gość Patrysia2016
Up

Gość tr4t54t4
po 2 tyg na pewno był by już wynik pozytywny zarówno na tanich testach jak i na tych drogich...nie jestes w ciąży..