Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunofthebluesky

topik optymistyczny :)

Polecane posty

Gość sunofthebluesky

Większość topików o smutkach, dramatach, problemach...Wiadomo, jak się wszystko układa to nie ma się potrzeby uzewnętrzniać w necie, dopiero jak jest jakieś zmartwienie to się trzeba wyżalić... Jednak może by tak czasem o przyjemnych rzeczach napisać aby sobie dobry humor utrwalić i innym poprawić samopoczucie? Moje dziecko pierwszy raz powiedziało dzisiaj mama :) teraz smacznie śpi, ja piję dobrą kawę i mam dobry humor Czego i Wam życzę :)

Gość njufdkthdjzs
wow ile tu optymistów :P

a moi własnie poszli spać, a ja piję mleko i zajadam ciastka czekoladowe :D

Moi na spacerze z tatą, ja siedze przed netem i zajadam lody :-D Córka sama zaczeła się w nocy budzić na siku, wysadzam ją raz, a rano ma suchą pieluchę. czyli niedługo w ogóle przestaniemy zakładać!

Gość laluna88
a moja mala ucieka z koca, łapie koniec dywanu gryzie, i smieje sie w nieboglosy jak na nia krzycze i przekladam z powrotem na miejsce :D

a mój wesoły pączuszek tak się rozbujał w raczkowaniu, że dogonić go nie mozna :D a najchętniej lata po całym domu za psem,który tez jest przeszczęśliwy bo ma kompana do zabawy ;)

Gość optymistka na dzis
Ja się dziś pogodziłam z mężem po 5 dniach, kiedy się nie odzywaliśmy. Kamień z serca.

A ten wątek optymistyczny, to tylko dla "dzieciatych"?

Gość sunofthebluesky
a skąd! nie tylko dla dzieciatych!!! nie zapominajmy, że oprócz dzieci są jeszcze inne aspekty życia :) wiadomo, dzieci dają mnóóóóstwo radości ale przecież cieszyć się można z wielu rzeczy, nie??? w życiu piękne są tylko chwile, nie zapominajmy o tym :) moje dzieciątko pojawiło się na świecie po wielu trudach i wielkim ryzyku Mimo, że często przyprawia mnie o zawał serca i nerwobóle to sprawia mi ogromną radość i szczęście każdego dnia :) ale przecież są inne radości :) dzisiejszy zachód słońca przy lampce wina zapamiętam na długo!!!!!!!!!!! co jeszcze... budujemy z mężem dom Co prawda jeszcze daleko do końca ale kolejna rzecz została dzisiaj zrobiona (wylewki :P ) a zaraz może wiadomo, tararira itd :P miłego wieczorku ;)

Gość sunofthebluesky
ex, nie gadaj, nie wierzę, że nic nie sprawia Ci radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też się ciesze bo moja sypialnia wygląda już superrrr :D:D Jutro tylko posprzątać i będzie cacy - tak jak sobie to wymyśliłam :D

Ech... Piszecie o tych dzieciach zebrało mi się na sentymenty... Siostrzenica ochrzciła mnie mianem "najlepszego wujka na świecie", w maju skończyła 10 lat, a od roku się nie widzieliśmy, bo moja siostra to głupia cipa... :o

coś by się znalazło... może kawa z rana, może chichot dziecka, ale poza tym coż...niewiele

Kurwa mnie momentami strzela, jak o tym myślę. Od urodzenia się Małą opiekowałem, pomagałem siostrze, kiedy tylko mogłem (samotna matka), a ta wywiozła córkę do Bułgar nie pozwala mi sę z Nią skontaktować...

Gość ej lomu
miało nie być o smutkach. pomyśl sobie o tym, ile dobrego tego dzieciaka pewnie nauczyłeś. a siostra może jeszcze zmądrzeje. ja miałam dzisiaj pechowy dzień. ale teraz postanowiłam się wyłączyć. wyłożyłam się na kanapie z piwem i laptopem dla rozrywki. jest mi dobrze:)

Gość ej lomu
a przez pech jaki spotkał mnie dzisiaj ominie mnie jutrzejszy nudny zlot rodzinny. jak to mówią: nie ma tego złego...

Moja siosta, rok temu wyjechała z córką na wakacje (2 tygodnie) do Bułgarii, do rodziców jej faceta (jedno z rodziców jest bułgarskiego, drugie polskiego pochodzenia). Po dwóch tygodniach wrócili, ale tylko ona i jej gach...!!!!! Zostawili dziewięciolatkę u obcych ludzi. Niby wszystko legalnie, ale kurwica człowieka strzela...

Gość ej lomu
Współczuję bardzo. nie wiem co powiedzieć:(

Jedyną formą kontaktu z Misią, jest napisanie listu, który trzeba dać mojej siostrze, a ona go WYŚLE ( bo nie odwiedza własnej córki). Mój brat napisał list po jakimś czasie dostał odpowiedź od (niby) Misi... Siostra podrobiła list od własnej córki...

Gość ej lomu
Twoja siostra jest mega nieodpowiedzialna. Kurczę- dlaczego nie zostawiła dziecka z osobami, z którymi dziecko było związane. Wiem, że czujesz się fatalnie, ale to co mala przeżywa...nóż się w kieszeni otwiera:(

Gość summer_fun
No to ja napiszę coś nie o dzieciach :P Ogólnie jestem na ten moment mega szczęśliwa. Po pierwsze, jest lato, moja ulubiona pora roku (może pogoda na razie za bardzo nie dopisuje, ale przecież będzie lepiej i znowu ruszę na plażę). Po drugie siedzę sobie z moim ulubionym redd'sem sun a koło mnie śpi moja ukochana sunia, która dzisiaj nauczyła się podawać drugą łapkę i przybijać piątkę drugą łapką. Co ważniejsze widzę jak współpraca ze mną sprawia jej radość, niezależnie od tego czy jest to nauka sztuczek, posłuszeństwa czy trening agility :)

"Co ważniejsze widzę jak współpraca ze mną sprawia jej radość, niezależnie od tego czy jest to nauka sztuczek, posłuszeństwa czy trening agility" Psy się cieszą, kiedy to, co robią jest fajne :)

Gość ????????????????????????!!!!!!
a moja corcia smiala sie ze az tchu jej brakowalao jak odwracalam sie do niej plecami i nagle skakalam mowiac tadam miala taki ubaw ze az czkawiki dostala;-)

Wstrętna, wkurzająca baba :P) Wystarczy niespodziewane "A kuku", a dziecko parska śmiechem i jest fajnie :D

Gość ????????????????????????!!!!!!
no moje dziecko ma najwiecej smiechu i glupawek jak jest wymeczona i chce spac,ja tak samo mialam jak bylam w ciazy jak bylam juz naprawde zmeczona to nawet refern ram papapam ram papapam doprowadzal mnie do smiechu ze lzami a potem bolesnych skurczy po ktorych nie potrafilam i tak sie uwpokoic;-) dlaczego odrazu wstretna? moze miss swiata nie jestem ale az taka wstretna nie chyba nie;-)