Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nase

!!! DUŻY NOS !!!

Polecane posty

Gość Nase

Mam nos którego nie cierpię. Jest bardzo wyeksponowany, ponieważ mój podbródek jest mały. Gdy się uśmiecham widać go okropnie z profilu , ponieważ koniec idzie w dół. :( Od przodu nie ma takiej tragedii z wyjątkiem zaokrąglonego końca. A do tego wszystkiego jeszcze ten garbek :( Jeden plus jest taki, że gdy sie nie uśmiecham koniec nie opada na dół jak w typie nosa orlego lecz jest delikatnie zadarty :) Co robić... Jaki makijaż... ?

Gość darek99
Ja też mam ten bardzo duży nos - ma takiego "garba". Myślę żę w przyszłości zrobię sobie korektę nosa. Ale życie na tym się nie kończy. 3maj się! Darek

Są mężczyźni, którzy fascynują się takimi typami urody :) Na temat makijażu nie jestem w stanie Ci nic doradzić ,ale być może przyda Ci się ten link: http://www.tipy.pl/artykul_4509,jak-ukryc-duzy-nos-dzieki-odpowiedniej-fryzurze.html

są roznie rodzaje "garbatych" nosów, mnie samej podobają sie takie własnie garbate np u greczynek, ja miałam garbaty typowo europejski i w ogole nie pasował mi do twarzy, tak jakby mi ktos przykleił do twarzy cudzy nos, ale zrobiłam sobie korektę ( opole, 8 tys), chcialam go tylko wyprostowac, ale chirurg powiedział ze zrobi mi zadarty bo gdyby tego nie zrobił koniec nosa by mi opadł

Gość Ufaszon bannnnn
i tak masz rozklapiochę.:classic_cool:

Gość nakrętka od butelki
a ja mam garbaty i co moge zrobić? zaakceptowac:)

Gość nosalka
Ja też mam przeokropny nos - z garbkem, dość długi (zarówno jeśli idzie o długość horyzontalną jak i wertykalną), do tego dość "mięsisty" dołem... T r a g e d i a. Mnie jednak ratują... okulary, bo optycznie, zatrzymując się na garbku, więc trochę poniżej rzeczywistej nasady nosa, resztę staram się wysmuklić różnymi odcieniami pudru i mocniejszym podkreślaniem oczu oraz fryzurą.

Gość idobrxe
ja mam bardzo ładny :)

Gość Nase
Cały czas myśle o korekcie swojego nosa, ale musze długo czekać... (kasa i wiek mnie ograniczaja)... Jeśli chodzi o fryzury to zastanawiam sie czy ciemne włosy odwracają uwage od dużego nosa? Dziekuje za link z podpowiedziami jak sie czesać na pewno sie bardzo przyda :) I bardzo sie ciesze ze "idobrxe" ma ładny nosek... tylko pozazdrościć :)

Gość będę jeszcze bardziej śliczna
operacja to ostateczność, ból nie z tej ziemi i ogromny dyskomfort, brr, nie poszłabym. Miałam operację na nos, ale z powodów zdrowotnych.

Gość Nase
Czy korekcją przegrody nosowej można sie pozbyć garba ?

Gość będę jeszcze bardziej śliczna
niestety nie. Chyba ze robisz prywatnie, za kasę pewnie da radę za jednym zamachem, na NFZ nic z tego.

Gość Nase
Myślałam tez o przyciemnieniu włosów.. to pomaga?