Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona, zła, upodlona

Jak zdobyć numer do kochanki męża ?

Polecane posty

Znam imię i nazwisko oraz miejsce pracy

Gość byłaKochanka
o kuźwa to nie żaden problem. Wyślij koleżankę na zwiady, jak kochanka wyjdzie z pracy to niech ona wejdzie i poprosi pilnie o numer bo jest jej sąsiadką i mieszkanie jej zalewa wodą.

Gość byłaKochankardtyuyu
wyslij koleżankę na zwiady. jak kochanka wyjdzie z pracy to niech koleżanka wejdzie i powie że potrzebuje pilnie do niej numer bo jej mieszkanie zalewa wodą.

Gość Po co??????
Do faceta mniej pretensje!!!! Chetna sie zawsze znajdzie!!!

Gość fghg
ukradnij mezowi telefon

Chciałam z nią porozmawiać. Nie chcę jej robić awantury, ani obciachu w miejscu pracy. Chciałam się tylko dowiedzieć czyja była inicjatywa

A po co mam kraść mężowi telefon ? Sprawdziłam i numeru nie ma zapisanego ani pod imieniem, nazwiskiem, ani pseudo. Nie będę przecież wydzwaniać do każdego z kolegów, którzy są w książce telefonu. Chociaż myślę, że pewnie pod którymś z którym nie ma kontaktu jest zapisana ona

Gość Po co??????
Nie wazne sam ja wyrwal czy dal sie skusic....kurwi charakter ma i tyle!!!

Gość fghg
wydzwaniaj az pod jakims kolega odbierze lacha

Może to i pomysł :D Rzuciłam okiem na numery i wszędzie tylko męskie imiona lub nazwiska, które znam. Ale wiem, że ma z nią jakiś kontakt telefoniczny Tylko czy z tego telefonu do którego ja mam dostęp :p ?

Gość fghg
moze ma drugi tel gdziesz schowany?

Gość byłaKochanka
zwijaj od niego manaty, zmarnowe i stracone lata. Nie miej pretensji do kochanki bo to nie ona Ci obiecywała że be dzie Ci wierna. A jaka to różnica czyja była inicjatywa? Nawet jeśli jej to on dał się namówić. Poza tym tacy faceci się nie zmieniają. pogodzicie sie a za kilka lat bedzie to samo. No cóż byłam kiedyś kochanką, na początku traktowałam tojak normalny związek bo nie wiedziałam nawet że jest żonaty. Jak się dowiedziałam bo jego żona do mnie zadzwoniła do oczywiscie zerwałam z nim kontakt, ale on chodził i błagał, wydzwaniał, obiecywał rozwód. Przyznaje że zgodziłam sie na pewien czas na taki chory układ. Na prawde go kochałam. Jego żona bardzo się starała, schudła chyba ze 25kg bo po ciąży bardzo przytyła, zrobiła się z niej dupa że ho ho. po jakimś czasie chyba zrozumiała że nic z tego nie bedzie, my mieszkaliśmy razem juz oficjalnie choć jeszcze nie miał rozwodu. W zeszłym roku się rozwiódł i wiecie co? poważnie zastanawiam się nad rozstaniem z nim. Widze jak obserwue młode laski. Poza tym jego była żona już mnie zaczyna wkurzać i jego materialny syn również. No cóż, człowiek staje się madrzejszy po wielu doświadczeniach, wiec dobrze Ci radze, znajdź sobie prawdziwego faceta. czasem po prostu nie warto ratować tonącej łajby. A do kochanki nie dzwoń, i tak będzie kłamać

Gość hhudjhdfshj
drugi telefon ma schowany w samochodzie - poszukaj dobrze

Gość egedfrg
powiedz mezusiowi ze wiesz o wszystkim i wypierdol go z domu

Gość byłaKochanka
mój facet miał drugi telefon a w swoim telefonie oficjalnym miał mnie wpisaną pod nazwiskiem jakiegoś kumpla. Nie polecam wydzwaniać do kolegów, możesz sobie tylko narobić wstydu. kumple mojego faceta wiedzieli że on jest ze mną, razem chodziliśmy na mecze, na imprezy. Wszyscy sie śmiali z jego żony, ona jak desperatka wystawała pod jego firma zeby wrócił do domu, dzwoniła do nich szukajac mego numeru, mówiła pomyłka, a przecież i tak wszyscy znali jej głos. Nie rób sobie wstydu, pokaż klase, znajdź faceta który będzie lepszy od męża, dopiero mu portki spadną

byłaKochanka Nie napiszę, że mi przykro,że tak ułożyło ci się życie, bo niestety tak nie jest. Gardzę zdradzającymi. Chcę się z nią spotkać i nagrać rozmowę, by była dowodem w sądzie. Mam piękny dom i jest on tylko mój. Niestety intercyzy nie mamy ( głupie różowe okulary) i chcę go wywalić w slipach, tak jak przyszedł. Niech sobie zamieszka ze swoją kochanicą 13 lat młodszą i jej mamusią :p w dwóch pokojach ;)

Gość egedfrg
tak jest zemscij sie na tym chuju niech wyjdzie z sądu z jednym wielkim gownem

Gość hhudjhdfshj
jeżeli dom miałaś przed ślubem - on nic nie dostanie, jeżeli kupiliście po ślubie - jest do podziału po rozwodzie, bez względu na ilość kochanek jakie posiadał - nagranie rozmowy nic ci nie da

hehe ! fakt nie ma starego telefonu, tam gdzie powienien być ! Zostało tylko pudełko

Gość hhudjhdfshj
poszukaj dobrze w samochodzie

Przed ślubem miałam działkę, przepisaną przez babcię ( wiano :D ) . A na wybudowanie domu skarbowo potwierdzone darowizny od rodziców

Gość byłaKochanka
zdradzona wcale Ci się nie dziwie ze nie ma Ci przykro, byłam smarkata i głupia, w chwili obecnej nigdy nie zgodziłabym się związać z żonatym facetem. Choć nie obwiniam o rozpad małżeństwa kochanków tylko żonatych facetów czy zamężna kobiety to oni zdradzają a nie kochanka czy kochanek. Ale rozumiem Twoją niechęć, trudno nie mieć pretensji do kogoś kto odbija nam partnera. A nagrywanie rozmów niewiele Ci pomoże gdyż nie zostanie to dopuszczone jako dowód w sprawie. W naszym prawie dowodem nie może być rozmowa o której nagrywany nie wiedział. A dom i tak zostanie dla Ciebie, zbieraj natomiast dowody typu zdjęcia, swiadkowie aby uzyskać rozwód z jego wyłącznej winy. Sama do rozwodu również z nikim się nie wiąż. Była żona mojego faceta sie z kimś związała i o rozwód występowała z wyłącznej winy męża. Sąd orzekł rozwód z winy obu stron gdyż do końca trwania małżeństwa nowy związek jest traktowany jako zdrada.

byłaKochanka Ja ciągle kocham swojego męża. Zranił mnie, upodlił a mimo to przez myśl mi nie przebiegło szukanie kogoś w zastępstwie. Miłość jest gorsza od sraczki :(

byłaKochanka A ile miałaś lat ? Bo pretendentka na mojego ma 23 latka

Gość egedfrg
a gdzie teraz jest Pan mężulo??

Gość rtgvtgr
znowu to prowo? ja pierrdyle ta laska ma chyba obsesje :o

Zaraz wróci

Gość kafeshop
jeżeli masz potwierdzone że środki na budowę domu są wyłożone wyłącznie z twojej strony to nie ma problemu wszystko zostanie twoje.

Gość byłaKochanka
no widzisz, to i tak gówniara choć nie tak bardzo. ja miałam 17 lat -wiem powiecie ze to jeszze dziecko, choć ja zawsze byłam dojrzalsza od swoich rówieśników. Gdy miałam 17 lat to zadawałam sie z ludźmi w wieku 25-28 lat. On jest starszy ode mnie o 14 lat. Rozumiem że go kochasz, to wydaje się jeszcze bardziej bolesne gdy facet zdradzi ale wydaje mi się że to raczej lęk przed tym że go stracisz, ze zostaniesz sama i w ogóle. No bo gdybyś przekalkulowała to sobie na zimno to chyba nie chciałabyś mieć faceta który jest kurwiarzem? Była żona mojego faceta sobie kogoś znalazła i jest szczęśliwa. Szczerze jej życzę aby ten koleś był bardziej wartościowy od mojego faceta a jej byłego męża, już dużo się wycierpiała. sama bym ja przeprosiła ale przypuszczam całkiem zrozumiale że ona ani nie chce mnie widzieć i wcale nie ma ochoty przyjmować moich przeprosin. Musisz zrozumieć jedno - że tacy faceci się nie zmieniają. gdyby to była jednorazowa wpadka, i by się opamiętał i skończył to to może by coś z tego było, ale on to robi z premedytacją, knuje, okłamuje. Może kiedy dowie sie ze chcez odejść może będzie trząsł portkami, będzie obiecywał dozgonną wierność - ale to tylko słowa i tak się nie zmieni. Nie mniej jednak dobrze Cię zrozumiem jeśli nie odejdziesz od męża, łatwo się mówi, gorzej wykonuje. gdybym ja też była taka mądra to bym go wtedy zostawiła. A z tą smarkulą nawet nie gadaj, nie zniżaj się do jej poziomu. Na Twoim miejscu dałabym jej do zrozumienia że jest tylko KOCHANKĄ