Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola_23

Kupiłybyście sobie takie kolcyki ?

Polecane posty

Gość Lola_23

Znalazłam fajne koczyki na allegro: http://allegro.pl/kolczyki-srebro-turmalin-vi ctorian-gothic-i2506034749.html Czy one są dalej modne ? Do czego mogłabym je nosić ? Cena chyba przyzwoita jak na srebro i kamień szlachetny ? Plastiku i blachy nie cierpię, nic co jest z nich wykonane nie powinno nazywać się biżuterią. A jak wy sądzicie ?

Gość Aniaaaaaaaaaaaaa
Jak dla mnie są okropne. Nie wyszłabym w czymś takim.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mi się podobają, pod warunkiem, że są długie. :P

Gość Lola_23
Na stronie aukcji jest napisane, że mają 4, 5 cm. To chyba dobra długość ? Nie za długie, nie za krótkie.

Gość Lydia23
całkiem fajne, takie stylowe

Gość niby
Nie przekonują mnie. Może są zbyt proste jak dla mnie. Czegoś im brakuje. Dla mnie biżuteria to coś kunsztownego, ozdobnego, coś co wygląda jak drogie cacko (choć wcale takie nie musi być), lub typowo codzienna biżuteria: coś rockowego, coś słodkiego, indyjskiego itd. Coś z wyraźnym charakterem a tym kolczyka tego brakuje. Mam skojarzenie (nie wiem skąd) z gotyckim stylem jednak to nie to. Poza tym trudno oceniać gdyż w opisie aukcji widnieją jako srebrne a na moim monitorze są mocno żółtawe.

Gość ModnyBrzuszek_pl
Strzeże, jestem na nie. Te kolczyki są bardzo wyglądowo brzydkie już na tym zdjęciu, mógł ktoś przynajmniej zdjęcie ładnie zrobić. Wydaje mi się, że od tym kolczyków będą Ci ropnieć uszy, bo to nawet nie pozłacane raczej.

Gość Lola_23
Niby, masz skojarzenie z gotyckim stylem bo tak ta aukcja jest opisana ;] Na moim monitorze te kolczyki wyglądają na srebrne i myślę że takie są w rzeczywistości. Tylko ta okazyjna cena trochę mnie dezorientuje....

Gość Lola_23
ModnyBrzuszek_pl , w opisie aukcji jest podane że są srebrne, ma moim monitorze też widzę srebro więc skąd Ci się wzięły "pozłacane" ?

Gość niby
O rzeczywiście. hehehe. podświadomość jednak jest silna:) Ja także widzę je jako mocno żółtawe. Akurat oba monitory mam dość dobrze skalibrowane.