Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża_Europy

Jakie tabletki przeciw upławom ?

Polecane posty

Witam. Mam 15 lat. Szukałam w internecie, ale wciąż nie mogę znaleźć niczego co by mi odpowiadało. Moim problemem są upławy, które są na tyle uciążliwe, że nie moge prawie nic robić. Tańczenie czy chociażby koszenie trawy sprawiają mi problem, bo cały czas to czuję. Upławy są takie białawo- przezroczyste i ciągnące się. Do tego czuje ten nieprzyjemny zapach. Byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki doustne ProVag - 10 kapsułek i jeszcze inne(nie pamiętam nazwy ) były tam tylko 3 tabletki i miałam je brać co 2 dni. Są jakieś tabletki czy coś bez recepty ? Oczywiście mówię o doustnych bo troche się boję brać dopochwowe . Czy to przejdzie samo ? Chciałabym wreszcie móc normalnie funkcjonować bez przejmowania się tym. A jest jeszcze gorzej kiedy siedzę sobie z chłopakiem przytulona. Proszę o pomoc bo nie chcemieć już tych upławów.

Gość Nie jedz tyle słodkiego..
Idź do ginekologa, on Ci pdzepiszę odpowiednie środki, zgodne z powodem twoich upławów.

Gość probably
upławy strasznie utrudniają życie - tu masz link do strony, jesli chcesz poczytac na ten temat trochę więcej http://www.poradnia.pl/uplawy-nie-tylko-w-chorobie.html - zgodnie z tym artykułem w twoim wieku może byc to normalne ale być może ja się nie znam - lekarz wie lepiej - bierzesz provag i dobrze, on ci pomoże bo to probiotyk, który zmniejsza dyskomfort w miejscach intymnych i ma jeszcze wiele innych zastosowań, jest całkowice bezpieczny, mi pomaga.