Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiii

do moich czytelnikow tu WIERNYCH,

Polecane posty

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiii

ale nie tylko - do wszystkich, ktorzy czytaja to forum - postanowilam tu cos napisac. Zeby nie zostawiac ludzi z taka beznadzieja - ADOLFA HITLERA. Nie - w koncu jakies wartosci tu prezentowalam - wysmiane , wyszydzone, sponiewierane bo PRAWDZIWE, UCZCIWE i wiecie te wartosci od razu schowalam - zbyt cenne, ale nie chce odejsc z kafe z poczuciem bycia pokonana przez wlasciwie kogo i co.... i wiecie - moze cos tam mialam sobie przemyslec- no 1 rzecz dokladnie, a takze to ze gdybym pisala bloga tu to nie stalo by sie nic wielkiego. Chociaz? Niekoniecznie bo przez mojego bloga - aczkolwiek nie do konca zdarzyl sie wypadek. Komus stalo sie cos zlego. Czy przeze mnie? Tez bylam oszukiwana, naciagana, nie powinno mnie w Polsce juz byc. Dalam sie omamic? Chociaz nie do konca. Zdawalo mi sie, ze dobrze robie NIE WIEDZAC DO KONCA CO ROBIC i tyle. Widocznie na tym polegal moj blad, ze mialam dokladnie wiedziec co robie tylko... jakie mialam na to szanse po pierwsze z rodowodem na wasza POLSKA szkole a dwa - a moze odwrotna kolejnosc z rodzina BIOLOGICZNA. I w tej chwili - ja juz do nikogo nic nie mam - to bez sensu. Tylko chce moje pieniadze - i nazajutrz mozna mnie wymeldowac TAKA TO BYLA RODZINA, ale no trudno mi z ocena negatywna pracy i zwolnieniem dyscyplinarnym nie miec pretensji o trzymywanie mnie w Polsce bez no nie wiem - praw czlowieka, ustawianie sie mna. Juz wszystko poza mna. Polska nalezy do Polakow sie dowiem. To prawda, ale wartosciami jestescie obesrani i obsikani nie polskimi. To mieliscie sie obesrac i obsikac POLSKIMI wartosciami albo przed kazda wartoscia BOGA napisac POLSKA - i PRL bo to tez jest prawda o was i to chyba tyle. Jeszcze dzis doszlam do wniosku, ze slaska rodzina wykonczy kazdego. I wiecie to juz tak przestrzegam ze kto SZYDZI z slaskiej rodziny ten moze do USA wyjechac i ...sie wrocic. Bo jednak jest to jakas rodzina - zwlaszcza w USA. I doszlam do wniosku -bo szkola to jeden wniosek - ale te DINY wel GADY tu wysmiala - choc w sumie dla mnie TRAGEDIA ludzka i tyle - to majac pass USA do USA i z powrotem. Bo mieli 3 dzieci wiec z czego sie tu smiac? i tyle. A klonowanie sie to dla mnie tragedia. Moze nie w Zielonych Swiatkach, ale w rodzinie to chyba lepsza adopcja bo nie wiadomo o co chodzi jak malzenstwo sie klonuje. To jakie ma szanse na wlasne dziecko? O co tu chodzi? Ano widzicie - ja nie jestem specjalistka od dzieci i tyle. Tylko tyle. Wiecie - te wyzwiska wybaczcie, ale jacy ludzie takie slownictwo i to wszystko. No i pisze to ze jeszcze sie pojawie , zeby nie byc taka wiecie CALKOWITA PRZEGRANA bez zadnego sensu. Chyba jedyny sens to zycie wlasnie bez Boga w jednym KOSCIELE BOZYM. Takie cos. Jeden bezsens. No ale to tak chcecie tak jest. No ale jesli wroce - a moge czyli niczyja wina calosc??? - to tylko na swoim blogu i jakies tam poglady na forum - do wymiany. Blog za blog. Takie cos. A reszta to w ogole nie rozumiem o co wam chodzi. Nawet teksty nt. NIECHECI do klonow na blogu - to nie sa poglady kafe. Jakie kafe ma poglady to mnie to nie obchodzi? Ale oni maja prawo do moich pogladow. Niestety bloga polecam zalozyc i sie odsunac od tej spermy na twary tu - niestety caly net wyglada tak samo - zwlaszca w Polsce - powycierac sie odchodzac od ekranu. Moze uczynic jakies gesty religijne odpowiednie i to wszystko. I to nie tylko od kafe - od forow religijnych rowniez. Pamietajcie - Polska kraj Boga bez 2 pierwszych przykazan. Jak sie moze to skonczyc? Nie mam pojecia. I tyle. Uwazam ze rozwalono Polska caly wschod, wszyscy sie z wami liczyli. No coz...Bog zawsze wie co robi i tyle. Ludzie to tam najrozniej ale on ZAWSZE WIE CO ROBI. CIAG DALSZY NASTAPI WKRTOCE GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować