Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joachim z Zawiercia

Co dzień z uporem maniaka...

Polecane posty

Gość Joachim z Zawiercia

... wchodzę na facebookowy profil mojej byłej by sprawdzić czy nie zmieniła statusu związku. Nie mam jej w znajomych wiec nie widzę jej postów, zdjęć. Mogę tylko prześwietlać każdego jej nowego znajomego i domyślać się czy nowy znajomy to jej nowy facet, którego kocha i robi z nim te wszystkie rzeczy, które niegdyś ze mną robiła i szlag mnie trafia, a jednak nie potrafię się powstrzymać i wchodzę na jej profil minimum dwadzieścia razy dziennie. To, że ma status "wolna", nic dla mnie nie znaczy. Związek ze mną ogłosiła dopiero po pół roku trwania, teraz tez nie musi się spieszyć z ogłaszaniem nowego. Wiem, że kiedyś nastąpi ten moment, że zmieni ten status na "w związku", ale wcale przez to nie osiągnę spokoju. Potem będę wyczekiwał na: "zaręczona" i "zamężna", a potem długie lata na: "rozwiedziona" lub "wdowa" i tak upłynie mój marny żywot. Chciałbym umrzeć.

Gość za dużo kryminałów
moze lepiej poszukaj nowych znajomosci

Gość Joachim z Zawiercia
Marzę też aby jakiś aniołek czy elf zesłał mi hasło do jej profilu bym mógł sobie poczytać jej rozmowy z facetami i przyjaciółkami. Ciekaw jestem czy rozmawia czasami z kimś o mnie. Zgadywać hasła nie chcę bo zdaje się, że jeśli ileś tam razy nie zgadnę to ją zablokują i od razu się domyśli kto i po co próbował tam grzebać. Czy są tacy specjaliści, którzy mogliby to hasło rozpracować bez dostępu do jej komputera? Oczywiście za odpowiednią opłatą. Ile taka usługa może kosztować? I czy nie jest to przypadkiem karalne?

Gość kk art.267
polecam sie zapoznac