Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

x1990

Problem z facetem...i jego rodziną..

Polecane posty

Mam męża który gra w zespole muzycznym. Nie ufam mu. Mam za soba jedno nie udane malzenstwo i nie chce miec kolejnego.Zabronilam mu grac na zabawach bo kreca tam dupami rozne laski co chetne sa na rozne przygody. Jestem w ciazy. Siedze calymi dniami w domu bo jestem na zwolnieniu lekarskim. On pracuje w tygodniu po 8 godz. Do tego spi do 11 wiecznie na youtubie slucha piosenek sciaga aranze i chuj wie co tam jeszcze. Zje obiad i jedzie do pracy. Jak ma na rano to wraca z pracy idzie na podworko pije piwa i tez sie mna nie zajmuje. Wiec chce chociaz go miec dla siebie w weekendy. Otoz nie jego rodzinka sie wpieprza. Gra z siostra i jej mezem w zespole i powiedziala ze jak on nie bedzie gral z nimi to bedzie nieszczesliwy i ze to moja wina bo ja mu zabraniam.Do tego to samo jego mamusia. Nikt mnie nie rozumie. Urodzi sie dziecko a ja juz jedno mam i teraz w domu z dwojka dzieci bede siedziala caly czas w garach i pieluchach a on po imprezach niby ze to praca. Ale sami najlepiej wiecie co to za praca...

Gość hhudjhdfshj
a przed ślubem z tobą tak się nie zachowywał?- widziały gały co brały

Gość :)taszyna
zachowuje się jak świnia to fakt, ale to że tamto małżeństwo było nie udane to nie znaczy że i to będzie więc nie traktuj go tak od razu z góry..

Gość hhudjhdfshj
facet ma cię po prostu w dupie i chce żyć jak kawaler - nie wiem na co liczyłaś

Gość do ptaszyny
a to on miał juz jedno nieudane? No to uczony na błedach powinien bardziej wiedziec czego robic a co robic aby małzenstwo było jak w bajce, aby było radoscia dla OBOJGA, NIE JEDNEGO, radoscia nie przykroscia.. a mowia ze czlowiek uczy sie na bledach...chyba nie:) malzenstwo to czas dla was we dwoje, dla ciebie, to samo z narzecenstwem, jak masz zwiazeek obojetnie czy w zalazku czy juz zaawansowany. Nikt i nic nie moze byc waznijesze i wcisniety miedzy was. Nikt nie moze wepchac ci sie do kwatery jak macie podroz poslubna na 3ego...to wasz czas...Tak samo przed zwiazkiem oficjalnym to czas waszego bytowania poznawania. I odbywa sie on we dwoje, nie w 3,4 5,10 tłumie. To niszczy normalne relacje.

Gość bvctyunbgyu
tak to jest jak się na siłę szuka tatusia dla dziecka z poprzedniego związku

Gość do ptaszyny
moze na siłe nie szukała..moze tak wyszło Ale jest tyle ksiazek opracowan na ten temat, tyle specjalistwo sie wypowiada. I kazdy wie jak ma byc czas dla kobiety, dzieci byt ekonomiczny ale i emocjnalny nie ma tak ze da kase i jest dobry. Musi rozniez zadbac o emocje w zwiazku. Duzo pisac..ale wielu facetow nie nadaje sie do zwiazku

Gość bvctyunbgyu
takim głupim pipom zawsze "tak wychodzi"