Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszka89

Urodzie in vitro dzidzie poważnej parze

Polecane posty

Gość kaszka89

Witam Mam 23 lata, jestem z województwa dolnośląskiego, mieszkam niedaleko Wrocławia Nie byłam jeszcze mamą zastępczą lecz rodziłam już. Mam prześliczna córeczkę Rodziłam prawie dwa lata temu siłami natury, dziecko ważyło 3,090kg miała 10/10 pkt wg Apgar Posiadam wykształcenie niepełne średnie, moja grupa krwi to B RH+ Postanowiłam pomóc bezdzietnej parze stać się rodzicami i wynająć swój brzuszek Mogę urodzić również ze swojej komórki Może to być też para z zagranicy Proszę o kontakt tylko poważne i przemyślane decyzje

Gość Malwina To ja!!
przede wszystkim poważna para będzie chciała dziecko a nie dzidzię...

Gość kaszka89
A to już tu nie można używać zdrobnień ???

Gość omrre
"Postanowiłam pomóc bezdzietnej parze stać się rodzicami" Pomóc??? Rozumiem, że bezplatnie. Nazywaj rzecz po imieniu - chcesz zarobic.

Gość omrre
nie rób z siebie samarytanki

Gość kaszka89
Postanowiłam pomóc bezdzietnej parze i wynająć swój brzuszek do porodu aby mogli się cieszyć rodzicielstwem

Gość jhgfdsdfghjklkjhg
a ile boerzesz? serio sie pytam jakbys miala zostac dawczynia jajeczka to ile? a ile a inseminacje nasieniem mojego meza i ciaze (opieka w ciazy i prywatny szpital oplacamy my)

Gość snoopeedd
a wiecie, że to jest w Polsce nielegalne?????

Gość jhgfdsdfghjklkjhg
a co lapowki i inne takie sa legalne? staraj sie 9 lat bezowocnie to inaczej pogadamy....

Gość kaszka89
Prosze pisac na mój mail kaszka89@o2.pl i na ten mail prosze napisac ile jestescie w stanie dac za to bym wynajela swoj brzoszek

Gość takie kobiety
są gorsze niż prostytutki. Od razu widać że desperacko potrzebujesz kasy i to poważnej kasy. A w Polsce to jest nielegalne. Zaraz zgłoszę ten temat na policję. Namierzą cię

Gość kaszka89
Jesteś chora babą!!! Pewnie popierasz PIS,albo jesteś z PISu, tych dziadów co chcą karać wszystkich za wszystko Zapierdzielaj na policje nic mi nie udowodnisz :P

Gość arabeusz
Jak to możesz urodzić ze swojej komórki? Z moje też możesz urodzić?

Gość kaszka89
Tak poprzez zabieg in vitro

Gość arabeusz
aha ale wolna jeses. czesc.

Gość hmm hmm hmm
brzuszek i dzidzia... balabym sie ze dziecko nie daj boze odziedziczy twoja inteligencje. jak nie masz kasy to idz to pracy a nie tu o swoim brzuszku pierdolisz. az mnie zemdlilo

Gość kaszka89
Przecież dziecko po surogatce niczego nie dziedziczy surogatka nosi w sobie ciążę, która jest jej genetycznie obca - jest to zarodek innej pary. Więc dziecko nie odziedziczy po niej genów Surogacja nie jest w Polsce prawnie zakazana.

Gość jakim trzeba być pazernym
na kase żeby swoją macice wynajmować. Jesteś żałosnym ścierwem

Dlaczego pazernym n kase? Sorry, ale to nie jest oddanie rzeczy, to 9 miesiecy noszenia w sobie cudzego dziecka. Dolegliwosci z tym zwiazane, niedogodnosci, byc moze rezygnacja z dotychczasowej pracy, uszczerbek na zdrowiu niekiedy. Naprawde myslicie, ze ktos kto latami stara sie o dziecko bedzie oczekiwal od obcej osoby takiego poswiecania? jesli tak to niezle idiotki z was:O

Gość Szkoda slow
Ale wy jesteście mądrzy... Wiecie ile osób marzy o dziecku a nie mogą go mieć? Nie wiecie bo na tym forum jest inwazja gowniarzy i osob niedowarosciowanych. Jeśli nie wnosisz nic o tematu zamilcz bo strach czytać to co niektórych z was piszą..

Gość kaszka89
Surogatki. Jedna, dwie, niewiele znaczący margines? Nieprawda. Są ich setki, może tysiące. W internecie nie trzeba długo szukać. Niektóre wplatają swoje ogłoszenia między zwykłe posty na forach poświęconych macierzyństwu. Inne reklamują się na witrynach wprost skierowanych do surogatek (bo i takie istnieją)

Gość z innego forum
cyt: prawie rok temu zabrali mi córeczke, bo nie miałam warunków, znajduje sie w prywatnej placówce i nie chcą jej oddać józ prawie rok sie staram prosze pomurzcie mi mój mail kaszka89@o2.pl uważajcie na kogo traficie, prawda pani Kasiu z Legnicy?

Gość co to habe Dich
to czemu nie ogłosisz się na forum poswieconym temu tematowi tylko piszesz na kafe gdzie prziesiaduje sporo niepowaznych ludzi? tu się rozpoczyna jakas dyskusję na jakis temat a ty chcesz się ogłosic to idz w odpowiednie miejsce i się oglasazj po co tu taki temat zalozylas? to nie miejsce na ogłoszenia.

Gość kaszka89
chce wynająć swój brzuszek i mieć pieniądze na adwokata by odzyskać swoje własne dziecko

Gość co to habe Dich
to wynajmij na forum poswieconym surogatkom a nei na kafe!!

Gość niepoważne to są ale surogatki
"Naprawde myslicie, ze ktos kto latami stara sie o dziecko bedzie oczekiwal od obcej osoby takiego poswiecania? jesli tak to niezle idiotki z was" To dlaczego one wszystkie używają zwrotu "postanowiłam pomóc". Jakie znów "pomóc" ? :O Niech nazywają sprawe po imieniu, że chcą zrobić biznes a nie pierdolić o pomocy. A swoją drogą co to znaczy autorko "odzyskać dziecko" ? Jeśli je straciłaś to znaczy że jesteś jakimś marginesem o czym również świadczy ten topik. Trzeba być kompletnie pozbawionym zasad aby coś takiego robić.

Gość kaszka89
Nie znasz mnie, to nie oceniaj, w tym chorym państwie zabierają dzieci za bele co, a potem pewnie sprzedają dla bogatych rodziców chce wynająć swój brzuch by odzyskać swoje dziecko ze szponów państwa i prywatnego domu dziecka

Gość kaszka89
Witam wszystkich poszukiwaczy mam zastępczych. Piszę do wszystkich Państwa o poważne przemyślenie swojej decyzji i 100% pewność czego chcecie, ponieważ zostać mamą zastępczą nie jest wcale tak łatwo jak się Państwu wydaje. My tzw "mamy zastępcze" chcemy abyście byli szczęśliwi w swoim życiu i wreszcie doczekali się tego upragnionego bobaska. W naszych sytuacjach czasami bywa tak, że nie mamy wyjścia i dlatego decydujemy się zostać MZ, a nie dlatego, jak inni o nas myślą "to jest nasze widzi mi się'. Nie oceniajcie nas, nim nie poznacie dlaczego decydujemy się na taki krok. Dlatego gorąca prośba do przyszłych rodziców chcących wynająć MZ - byście wiedzieli czego konkretnie oczekujecie od Nas, - i byli w 100% a nawet więcej pewni swojej decyzji, bo dziecko to nie zabawka którą można zwrócić jak się popsuje, - a dopiero potem szukali mamy zastępczej