Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaaaaa2222

co mam zrobic? ? ?

Polecane posty

Gość miśkaaaaa2222

facet mnie olal, jesteśmy razem 4 lata od jakiegoś czasu byl dziwny.. az w koncu przestal sie odzywac, dzwonic nawet odpisywac ,pisalam ,plakalam ale nic nie wskórałam trwalo to jakis tydzien itd dzis wyslal mi sms ze w niedziele ''robimy'' grila u niego ,napisalam mu ze olał mnie jak smiecia bez wyjaśnień, a teraz chce zebym przyszla na grila jak zawsze,nie ma mowy ,a on : pewna jestes ? i tak w kolo ..nie rozumiem go...najpierw ma w dupie ,bawi sie beze mnie a potem pisze ze u niego gril jest i jest zdziwiony ze ja nie chce przyjsc i wypytuje czy aby na pewno jestem pewna swojej decyzji....

Gość miśkaaaaa2222
tyle zauwazylam, ..

Gość Ma cie w dupie
Tez miej go w dupie.

Gość miśkaaaaa2222
?? nikt nie doradzi?

Gość kamila wroclaw99
ma cie w dupie. olej drania. mnie tez tak chlopak zalatwil z ktorym chodzilam prawie 5 lat, z dnia na dzien przestal sie do mnie odzywac, ja ryczalam, dzwonilam a on nie odbieral w ogole telefonu, ani nic, zero odzewu. Raz do niego nawet z ten desperacji pojechalam to mi nawet drzwi nie otworzyl (a byl w domu na 10000%). Po jakims czasie dowiedzialam sie od jego kuzynki ze wzial slub z kolezanka z pracy. I finito. Faceci to swinie. Dlatego ty nie pozwol sobie zeby traktowal cie jak scierke, miej godnosc swoja i nie odzywaj sie do niego. Niech sam spada na grila palant. Pokaz ze jestes silna i nie ulegaj pojsciem na grila bo facet mysli ze zatanczysz jak ci zagra. Tyle czasu ryczysz przez niego, blagasaz zeby sie odezwal a on jak mu sie zachce to ci wysle jednego smsa i co? jeszcze chce ci sie do niego odzywac?? nie rob tego bledu co ja.

Gość krąg albo blair witch project
tylko problem w tym, że kazda musi upodlić się sama, na własnej skórze poczuć co to jest upokorzenie, dopiero wtedy mądrzeje :D

Gość miśkaaaaa2222
kamila wiem,ale jest mi tak ciezko ,ty to rozumiesz ,wiesz jakto boli..to po co mnie w ogole zaprasza?? boi sie ze bedzie pelno znajomych a pierwszy raz mnie nie bedzie...i to pytanie czy aby jestem pewna mnie dobija bo w glebi serca nie jestem ale pisze mu zeby zapomnial o mojej obecnosci niech sam imprezuje..bo tak nawet nie odbieral..

Gość miśkaaaaa2222
nie pierwszy raz tak postepuje ,olewa ..a mi serce peka....

Gość miśkaaaaa2222
Nie wiem co zrobic fafik mnie juz nie kocha!!!

Gość przykre to ale Wam
się wydaje że jak jest Wam fajnie i coś czujecie do kogoś to tak już będzie i nic tego nie zmieni, ratujecie na siłę wszystko co Wam pasuje a związek ma sens tylko wtedy gdy każdy robi dla drugiej strony to co czuje i sprawia mu to przyjemność nie oczekując rewanżu w zamian jak dajesz i oczekujesz ciągle czegoś od drugiej strony to tak się kończy. Zapamiętajmy żaden związek nie daje nam prawa do mówienia drugiej stronie co ma robić i kiedy, jak nie chce z Wami być to i tak nie będzie i znajdzie na to sposób , nie jesteśmy właścicielami chłopaka, dziewczyny, żony, męża kochanka, ,kochanki i im prędzej to zrozumiecie tym lepiej i tym szczęśliwsi będziecie. Zycie to taka gra, jak nam na czymś zależy to się staramy i zabiegamy ...super jeśli z wzajemnością ale z czasem przyzwyczajamy się i szukamy czegoś innego bo to co było nam spowszedniało taka jest nasza natura w wielu przypadkach

Gość kamila wroclaw99
krąg albo blair witch project tylko problem w tym, że kazda musi upodlić się sama, na własnej skórze poczuć co to jest upokorzenie, dopiero wtedy mądrzeje WLASNIE - to prawda. Ta, ktora sie nie przekona jak to jest to nigdy tego nie zrozumie.

Gość miśkaaaaa2222
Jestem zrospaczona z gniewu pusciły mi zwieracze!:(

Gość miśkaaaaa2222
ale on ma takie odchyly co 2 miesiace mniej wiecej,potem przeprasza itd trudno skreslic wspolne lata ...

Jeślijedyne co Was razemtrzyma towspólna przeszłość- nie ma sensu.Teraz ma odchyły co 2 miesiące, a z czasem może mieć co 2 tygodnie. I co wtedy? Będziesz ciągle rozpamiętywać te wspólne lata? I ryczec w poduszkę? Słuchaj, ja wiem, że łatwo powiedzieć olej dziada, ale sama widzisz, że póki czegoś nie dasz mu do zrozumienia takie sytuacje będą się powtarzać.

Gość kamila wroclaw99
olej grill, udaj ze nie bylo tego smsa :)

Gość miśkaaaaa2222
wiem..moge olac..bede myslala ze imprezuje z naszymi znajomymi i pewnie wypytuja o mnie..pewnie jutro bedzie wypisywal czy przyjde i mnie dobijal..

Gość kamila wroclaw99
mozesz olac?? ale pewnie i tak nie olejesz co, bo znajomi. W dupie miej tego grila i nie daj mu satysfakcji. Ale i tak zrobisz jak zechcesz. ja juz bym na twoim miejscu nie poszla na grila ani tym bardziej nie odzywala sie do niego czy przez sms czy jakolwiek inaczej.

pogadaj z nim, niech sie wytlumaczy... bo inaczej koniec z wami... a jak bedzie krecił to skończ ten związek, bo potem to już tylko gorzej będzie... Tak się nie robi jak on zrobił...