Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego dosyć...

MAM OCHOTĘ ODEGRAĆ SIĘ NA GNOJU

Polecane posty

Gość mam tego dosyć...

Taj jak w temacie, mam ochotę się na gnoju odegrać. "Kolega" spotykał się ze mną chyba tylko po to, żeby się ze mną przespać. No i udało mu się... Ja osobiście na big love nie liczyłam, ale na to że będziemy mogli się czasem spotkać, porozmawiać, obejrzeć film, wypić piwo - owszem. Czyli tak jak do tej pory. Tyle że ten chuj przez ponad 2 tygodnie odezwał się raptem raz i to raczej od niechcenia Mam ochotę odwalić mu taki numer, że pójdzie dziadowi w pięty :D macie jakieś pomysły jak go załatwić? :D:D:D

Gość Kabaret_Starszych_Panów
koniecznie musisz się odegrać? :D było nie dawać mu, czy on cię okłamywał co do big love?

Gość mam tego dosyć...
no w sumie to niby nie okłamał, ale pisał piękne słówka :P

Gość Kabaret_Starszych_Panów
słówka nic nie kosztują :D a tak przy okazji - moja kolezanka miała zwyczaj wracania po nocach przez las 5 km do domu sama mąż jej powtarzał - weż taksówkę, a ona - nie, szkoda pieniędzy w końcu nie wytrzymał i dał jej ostatnia radę: to pamietaj, jak cię będą gwałcic, to czerp z tego przyjemność :)

Gość mam tego dosyć...
Nawiązaliśmy kontakt po iluś tam latach, zachowywał się tak jakby chciał nadrobić ten czas. Proponował spotkania, pisał że żałował kiedyś że nam nie wyszło. Fajnie że mieszkam teraz obok niego, że dobrze się składa że nie mam w nowym miejscu wielu znajomych to będziemy mogli się częściej spotykać... takie tam :) Można by uznać to za jednoznaczne, aczkolwiek fajerwerków się nie spodziewałam :P Ale tym jak mnie potraktował i pokazał mi moje miejsce w szeregu to mu nie wybaczę :( Należy się dziadowi nauczka ;)

Gość 7868i575
Jak śmiesz się pytać o takie rzeczy!! Rozłożyłaś nogi przed kolesiem z którym Cię nic nie łączyło nie liczyłaś również na miłość to czego oczekiwałaś ruchańska bez zobowiązań każdego dnia? chciałaś seks układu>?

Gość mam tego dosyć...
Chciałam znajomego, z którym można spędzić czasem wolny czas. Wydawać mogłoby się, że on też chciał :P A z tym łóżkiem to wyszło po pijaku :(

Gość ojojku
a moze mu nie była za dobrze z toba, dlatego nie chce kontynuować? miał jakes wyobrażenia na twój temat, wspomnienia. A tu sie okazało że chemii brak wiec odpuscił. mysle że odgrywając sie, troszke sie ponizysz. Jesi to była ceowa zagrywka z jego strony zeby cie tylko zaliczyc to bedzie miał satysfakcje ze sie tak przejełas, nawet jesli mu mocno dokuczysz.

Gość ojojku
a moze mu nie była za dobrze z toba, dlatego nie chce kontynuować? miał jakes wyobrażenia na twój temat, wspomnienia. A tu sie okazało że chemii brak wiec odpuscił. mysle że odgrywając sie, troszke sie ponizysz. Jesi to była ceowa zagrywka z jego strony zeby cie tylko zaliczyc to bedzie miał satysfakcje ze sie tak przejełas, nawet jesli mu mocno dokuczysz.

Gość mam tego dosyć...
napiszę tak... uprawialiśmy seks w nocy, następnego dnia to on zainicjował... może jest mu głupio że zbyt szybko dochodził :D w sumie to widząc moją minę zapytał czy uważam że on uprawia seks co drugi dzień :D:O:D

Gość mam tego dosyć...
Tutaj nie chodzi o wyobrażenie na mój temat, czy wspomnienia z przeszłości, bo do koleżeństwa tego nie potrzeba. Po tylu latach rozmawiało nam się dobrze i wydaje mi się że w obecnej sytuacji to jest ważne. Mam na myśli oczywiście koleżeństwo, no chyba że kolega myśli w kategoriach albo związek, albo się nie znamy..

Gość 3:10 do yumy
ha ha ha (sorki)

Gość mam tego dosyć...
Co Cię tak bawi? napisz, może razem się pośmiejemy :P

[zgłoś do usunięcia] mam tego dosyć... napiszę tak... uprawialiśmy seks w nocy, następnego dnia to on zainicjował... może jest mu głupio że zbyt szybko dochodził w sumie to widząc moją minę zapytał czy uważam że on uprawia seks co drugi dzień MÓWI SIĘ, ŻE PIĆ TO TRZEBA UMIĆ A TYMCZASEM BZYKAĆ SIĘ TEŻ

Gość Ślimak ślimak pokaż rogi
3:10 do yumy - co cie tak ubawiło?

Gość mam tego dosyć...
no niestety :D kolega szybko strzelec :D

Gość kosaawert
3:10 do yumy ha ha ha (sorki) GŁUPOTA CIESZY CO NIE CHŁOPCZYKU ? :P

Gość mam tego dosyć...
może to go zawstydziło że się teraz biedny nie odzywa ? :P

nie rób nic, myslę ze nalezy zachować przyzwoitosc. jeśli gosciu nie chce, to wlasnie tak to wyglada , brak kontaktu i calkowita cisza, bez wyjasnein i niedom ówień. Myślę ze kazda kogieta powinna miec tyle godnosci, by odejsc z klasa i niepopełniac w przyszlosci tych samych błedów. oni sie po czasie odzywaja jak nie maja z kim pogadac to odswiezaja kontakty. a wtedy mu powiesz spadaj na drzewo.

HA HA HA NO SORRY- WY NAPRAWDĘ WIDZICIE W TYM POWAŻNY PROBLEM?

Gość kosaawert
3:10 do yumy ha ha ha (sorki) spierdalaj bo wiecej razy powtarzala nie bede

ZOSTANĘ ESPECIALLY 4U

Gość mam tego dosyć...
anka - no niestety ten typ tak ma, doskonale sobie przypomniałam dlaczego nam nie wyszło ileś tam lat temu :P To samo zagranie, tylko że wtedy seksu nie było. A co do tego jak mam się odegrać to pomyślałam że napiszę do chuja że w ciąży jestem :D pewnie by mu szczęka opadła :D

ok, napiszesz ze jesteś w ciąży on poczuje jakieś tam wyrzuty sumienia przylezie do ciebie a ty co- że lipa?

Gość mam tego dosyć...
a wtedy ja wskażę jego miejsce w szeregu :P chłopak postesowałby się trochę :D a ja powiedziałabym mu że nie chcę mieć z takim dupkiem do czynienia :P

iiii.... słabe on też to oleje myśl dalej

Gość Foxhound
Sorry, ale co jak co. Po pijaku iść do łóżka? Nie masz szacunku do siebie? Gość widząc ,że jesteś "podchmielona", śmiejesz się, odpływasz, po prostu miał łatwą drogę. Nie rób z siebie teraz wielką poszkodowaną wojowniczkę. Suka dała to i pies nie pogardził. Takie moje zdanie. Żal możesz mieć do siebie, że nie wynikło to w trzeźwej sytuacji.

Gość mam tego dosyć...
to czy oleje ciężko stwierdzić, myślę że jednak nie ;) wizja ojcostwa... mógłby się chłopak trochę przejąć :D

Gość big_time_
mam tego dosyć...pierwsza litera Twojego imienia?

a to Wy się nie zabezpieczaliście? o tak na żywca? no ja pierdziu