Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika 30

bije,całuje,kopie, przeprasza

Polecane posty

Gość marika 30

bije,całuje,kopie, przeprasza a ja w rozterce. Gdy jestes u kresu sił i brak ci chęci do życia z kimś co robić? rozwód czy zycie "we dwoje" dla dobra dzieci?

Gość do ptaszyny
rozwod..bo sie nie zmienia..po slowie przepraszam ma byc zmiana na zawsze..a on znowu bije kpie itp..

Gość Kabaret_Starszych_Panów
dla dobra dzieci zejdź z toru zamieci

A jakie to niby dobro dzieci, które mają pobitą matkę???

Gość marika 30
mieszkam w małej miejscowosci mam zawód z autorytetem(nauczycielka) i piekło w domu

Gość zostaw tego idiotę
chyba nie chcesz żeby Twoje dzieci robiły kiedyś to samo ? Widza u ojca,to i pomyślą że tak trzeba .....

Gość marika 30
ale jak zostawic??? mam pustke w głowie nie rozmawiamy z mężem o sprawach codziennych- o dzieciach, pracy,wakacjach on sobie ja sobie myśle że juz pora na zmiany

Autorko: "...mam zawód z autorytetem(nauczycielka) i piekło w domu" Trzy ostatnie słowa powinny Cię przekonać, że nie na tym polega dobro dzieci...

Gość zostaw tego idiotę
wpierw rozwód - a mieszkanie jakie macie swoje czy wynajete ?

Gość marika 30
ale czy dam radę :-( mąż pracuje od 8 do 20 wraca jak do hotelu nie uznaje dzieci tylko na nie krzyczy najgorsze są niedziele świeta i dni wolne kiedy jest w domu

Gość marika 30
mieszkanie wspólne -a co za tym idzie kredyt

Gość marika 30
nie stara sie nawet stwarzać pozorów gdy jestesmy gdzieś np. na ulicy moi uczniowie idą a mąż krzyczy na mnie szarpie popycha żal mi siebie i jego

autorko, złóż pozew rozwodowy z orzekaniem o winie, bo on was wykończy psychicznie!

Gość marika 30
ja w sądzie twarza w twarz nie podołam

Gość marika 30
jestem atrakcyjna w pracy lubiana dlaczego w domu mam dno?

Gość marika 30
nie sypiamy razem od roku ...

Gość marika 30
moja historia:jestesmy razem od 2 klasy liceum potem studia jestesmy małżenstwem 7 lat mamy 2 dziewczynki, żlejuz było gdy po slubie zamieszkalismy u jego rodziców ja miałam siedziec z dzieckiem a on zarabia i nie predko mu do domu a gdy wrócił miał miec pod nos podane kupilismy mieszkanie miało byc lepiej i dupa... zero rozmów ..ludzie czy wy wiedzie co znaczy samotność moje pobory wpływają na konto on wie ile ja zarabiam a on dostaje na reke gdy sie pytał a on na to po co ci to kłocimy sie o pieniądze dlaczego ja tyle wydaje ??/ na co ?? kontroluje moje zarobione pieniądze

Gość marika 30
moja historia:jestesmy razem od 2 klasy liceum potem studia jestesmy małżenstwem 7 lat mamy 2 dziewczynki, żlejuz było gdy po slubie zamieszkalismy u jego rodziców ja miałam siedziec z dzieckiem a on zarabia i nie predko mu do domu a gdy wrócił miał miec pod nos podane kupilismy mieszkanie miało byc lepiej i dupa... zero rozmów ..ludzie czy wy wiedzie co znaczy samotność moje pobory wpływają na konto on wie ile ja zarabiam a on dostaje na reke gdy sie pytał a on na to po co ci to kłocimy sie o pieniądze dlaczego ja tyle wydaje ??/ na co ?? kontroluje moje zarobione pieniądze

Be ma to, jak uzależnić się od drugiej osoby...