Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeee;;d

Boję się spać :o

Polecane posty

Gość eeeeeee;;d

Mam już dość. Od kilku dni zasypiam o 4 nad ranem, bo boję się zasnąć. Boję się tej ciemności, która ogarnia mój pokój. Mam wrażenie, że zaraz coś wyjdzie z szafy bądź z pod łóżka. Jak leżę to mam wrażenie, że ktoś nade mną stoi. Wydaje mi się, że w pokoju są jakieś demony. Wiem, że to moja podświadomość tak działa, ale mnie aż paraliżuje ze strachu. Każdy odgłos mnie przeraża i serce mi tak wali, że masakra. Spać mi się chce, ale na samą myśl, żeby położyć się i zgasić światło aż mnie słabi. Poradźcie coś.. :o

Gość kefir;
też kiedyś bałem się ciemności, ale potem jakoś samo przeszło, no może nie do końca, ale w większości

Gość rgfdfgfgf
Ja też tak miałam i udałam się do psychiatry który wypisał mi leki przeciwlękowe i lęki minęły. Teraz zasypiam bez lęku i śpię spokojnie.

Gość eeeeeee;;d
Nie zasnę nawet jak mam włączone światło - próbowałam :( mam jeszcze balkon w pokoju i nawet jak mam włączone światło to boję się, że jak zasnę to ktoś mi przez balkon wejdzie do pokoju i mnie zabije. Teraz siedzę z oświeconym światłem w pokoju i mam nóż przy sobie, w razie jakby jakiś włamywacz mnie zaatakował. Chyba jestem nienormalna :o

Gość Koleś123
wyobraź sobie że jak zaśniesz to się już więcej nie obudzisz...

Gość eeeeeee;;d
koleś123 jak sobie to wyobrażę to na 100% nie zasnę :x

Gość rgfdfgfgf
Mówię Ci, ze masz lęki chorobowe ale to da się wyleczyć.

Jesteś trochę walnięta, jak moja dawna współlokatorka. Spała ze mną chyba z 2 miesiące, bo się bała... A u siebie zasnęła tylko przy włączonym radio (bo jej zagłuszało inne dźwięki) i zapalonym świetle. Też miałam taki okres po jednym horrorze, na szczęście już mi przeszło, bo to było dość męczące. Współczuję. :(

Gość Koleś123
o sorry to nie ta rada...

Gość eeeeeee;;d
Czyli mam iść do psychiatry? Jak chodziłam do szkoły to normalnie kładłam się o 22 i bez problemu zasypiałam. Dopiero teraz jak są wakacje to mam takie schizy.

Gość rgfdfgfgf
Zawsze tak miałaś? Ile masz lat?