Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

newyorker00

śpie tylko raz na dwa dni :(, czy to normalne??

Polecane posty

mam kompleks, bo z reguły kiedy człowiek sobie coś zamierzy i uda mu się to zrobić to powinien czuć wielką radość a dla mnie to jest szara codzienność, a co do pieniędzy to po prostu jak każdu chce mieć ich tyle na ile jest to możliwe. Wiem ze to trochę chore ale popatrz na np. madonne, która ma w cholerę pieniędzy a i tak cały czas jeździ po świecie i nawet nie ma czasu dla dzieci. Pieniądze mają jakąś magnetyczną siłę, która niesamowicie przyciąga. poza tym nie wiem co innego mógłbym robić,

u mnie aktualnie 5:18 :) (jestem w warszawie), ale dzisiaj mam lot do nowego jorku, w niedziele mamy taką wielką radę osób, które tak na prawdę w firmie nic nie znaczą (takich jak ja), wrócę w poniedziałek rano (koniecznie przed otwarciem giełdy) a później będzie masa telefonów odnoście pewnego dość ważnego wydarzenia biznesowego, które szykuje się na bieżący kwartał, oprócz tego muszę zwolnić około 20 pracowników z kanady, bo powoli likwidujemy jedną z filii, - zapowiada się pracowity tydzien :/

ok, kończę ten temat :), dziękuję jak na razie za wszystkie odpowiedzi. Idę się powoli zbierać, muszę to wszystko przemyśleć, może jeszcze tutaj wpadne po lądowaniu, w usa będę około godziny 20 polskiego czasu, pozdrawiam :)

Gość znowy 10 osob pisze
znowy 10 osob pisze, a Ty co znowu tak po nocy siedzisz? też padniesz - a tys kto ze wiesz ze znowu ?