Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saramanta

Lęk przed spotkaniem

Polecane posty

Gość saramanta

Umowiłam się z facetem poznanym przez neta.Świetnie nam się rozmawia, więc po 2 miesiącach postanowilismy się spotkać.Bardzo się cieszę na to spotkanie ale jednoczesnie zjada mnie lęk.Gdyby to tylko były obawy czysto "rozmyslaniowe" to pół biedy ale głowa mi pęka, przełknąć nic nie mogę, nogi mi się plączą a spotkanie za 4 godziny. Co robić???? I dlaczego tak się dzieje?????

Gość gośka_wawa
Miałam to samo, a dziś jest moim mężem :) Tylko nie bierz nic na uspokojenie, bo na spotkaniu będziesz jak mumia. Wiem że to strasznie stresujące, ale musisz to przejść.

Gość okejokejspoko
zal mi cie.. ja juz sie spotykalem 100x z laskami z neta i to z takimi, ze przecietny facet by sie zesral na sam widok i zawsze szedlem twardo i bylo spoko (tzn. prawie zawsze bylo spoko), ale 3x konczylem ruchaniem te spotkania :)

Gość saramanta
Pytanie tylko jak???? na chwilę obecną mam ochotę się wycofać. na co dzień jestem pogodną i wesołą osobą a dziś jak na siebie patrzę w lustro to masakra. Myslałam,ze będzie inaczej....radość z przygotowń do wyjścia, jakas ekscytacja a tu tylko strach.:(

Gość saramanta
To po co szedłeś?????

Gość gośka_wawa
Radość ze spotkania? Hahahah :D No co Ty. Pierwsze spotkanie jest maksymalnie stresujące, to jak wizyta u dentysty, w sumie zero radości, jedynie strach. Pierwsze spotkanie trzeba odbębnić, dopiero kolejne zaczną przynosić przyjemność. Też chciałam odwołać. Nie odwołuj. Zobaczysz zresztą, że strach będzie trwał tylko do spotkania i przez pierwszą minutę. A potem przejdzie.

Gość 234234
Autorko: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" Terry Pratchett

Gość saramanta
Dziekuję Goska. Nie odwołam i może jakoś przetrwam:) Myslałam,że tylko ja tak dziwnie mam-a inni przed pierwszym spotkaniem podskakują z radości i są w skowronkach.:) Do 234.... Autor tej mysli nie wziąl pod uwagę problemów ze sprzetem komputerowym :)

Gość kittkax
Ja miałam podobnie i wzięłam kilka godzin przed spotkaniem środek uspokajający od mamy, na receptę, czyli silny. Na spotkaniu bylam prawie nieprzytomna, mało mówiłam, nic mnie nie obchodziło. :D Na szczęście facet był wyrozumiały. Bylismy ze sobą przez rok. Ponoć jest bardzo wysoka szansa, że skończy się związkiem, jeśli znajomość przez internet trwa długo, bo są w sobie już "zakochani" i trudno im będzie zrezygnować, nawet mimo np. braków w urodzie drugiej osoby. Nieporównywalnie większa niż gdy ludzie spotykają się od razu.

Gość saramanta
Kitkax-podobało mi się to z tym srodkiem hahahaahhaha Mam jakąś waleriankę to może zaryzykuję:). Ja na nic się nie nastawiam,aczkolwiek facet jest na okrągło obeny w moim zyciu-jak nie gg to skype, jak nie skype to gg albo telefon. Juz zaczęłam się do niego przyzwyczajać:). Do tego podoba mi się z wyglądu:). I trochę się boję ,że jak się spotkamy, to jeszcze bardziej mi sie spodoba:)

Gość ale real moze byc zupelnie
inny niz twoeje wyobrazenie i co do wygladu po charakter real to real a popisywanie nic nie ma wspolnego z zyciem rzeczywistym ale przeciez Cię nie zje na tym spotkaniu ten chłopak pogadajcie i sie okaze co i jak powOdzenia🖐️