Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka.

Mój Mąż nie chce!

Polecane posty

...kupić mi zmywarki - dlatego mówię Mu stanowcze ZERO zexu! Zarobiona jestem - GARY ZMYWAM ! 😭

Gość alaykoo
to sie zastanow , meza posiadasz czy tylko chlopaka ? jestes wiec notorycznym klamczuszyskiem przebrzydlym ! ;)

dziś wzięłam ślub no.....! Sobota w końcu i tak mnie wkurvił że pierdole wesele - będę siedziała na Kafe :D

Gość ja na miejscu twojego męża
znalazłbym sobie inną do posuwania ,a ty dalej zmywaj gary . także zastanów się powaznie czy skutki tego szantazu ci się opłacą

a co mnie nikt nie posunie już ? :( Może jest tu taki co już ma zmywarkę na stanie a nie ma partnerki ;)?

w sumie to ja wole słuchać muzyki niż się kotłować więc zwisa mi to co On robi i zrobi ze świadkową JESTEM WYZWOLONA!

Gość to po jaką cholere
z nim jesteś?

dla pieniędzy ...całe życie klepałam biedę a z nim przynajmniej wiem, że nie zabraknie mi na jedzenie i mogę sobie kupować co chcę :)

Gość jednym słowem
materialistka .biedny facet, że tez musiał na taką trafić . ani miłości ani sexu

możesz kupowac co chcesz, ale zmywarki nie? idź zarobić i kup za swoje, jak ci ta sytuacja nie odpowiada.

a może butów też ci nie chce kupować? jak tak, to wejdź na link z mojej stopki i tam jest instrukcja jak zdobyć wymarzone buty za free :P

nie no buty mogę kupić ale wydatki > niż 1000 zł mam z nim ustalać bo to on trzyma rękę na pieniądzach, a póki co nie miałam nawet dostępu do jego konta! W planach mam jeszcze kilka lat związku z nim i planuję rozwód tak by zostawił mi mieszkanie bo to dla mnie jest najważniejsze - i maccie rację biedny ...ale sam sobie to zmajstrował więc..... p.s. uwielbiam buty Jezuski czy tam rzymianki :classic_cool:

Z pracą kiepsko u mnie - dosyć że bezrobocie wysokie to ja skończyłam tylko liceum techniczne ! Wszedzie szukają ale z wyższym :O

Gość bartt
alayka a może minetke chcesz ?

ani minetki ani posuwania opartej o zlew Będzie zmywarka będzie zeks ogólnie i szeroko pojęty :D

Gość o kurna nie dość
że szantażystka , materialistka ,nie potrafi kochac, to jeszcze oziębła. do pieca z takimi babami . powinnaś się rozwieść i oddać mężowi wszystko co ci zaoferował wraz z odsetkami co zapewne i tak nie zrekompensuje mu strat ,a ty do pustelni ,abyś więcej nikomu życia nie spier.....doliła

To raczej on powinien mi dziękować, że miał zaszczyt ze mną bytować 😴 a że nie podołał moim potrzebom (czyt. nie chce mi kupić zmywarki) to.....nevermind & whatever I'M WIN :)

To teraz za zmywarkę się prostytuują?! Koniec świata, człowiek się ożenił, nie wiedział, że wziął prostytutkę do domu...

Gość OLNUJ
a na zmywarce bzykanko pierwsza klasa,te wibracje,wrrr:)))

No właśnie zex na zmywarce :) trzeba mu powiedzieć bo może nie wie facet jak dobrze może sobie zrobić kupując taki sprzęt :classic_cool: Taka wymiana handlowa by to była prawda ?

jak można się prostytuować z Mężem :O Skorzystam, spróbuję i zdam relację :classic_cool:

Alayka rozpierrdalsz mi sertze:D:D ja Ci kupie zmywarkę:classic_cool: a tego chooja olej, męska szowinistyczna śffinia:D

Gość getgweg
ślub można unieważnić, jeśli jedna strona odmawia współżycia

Diii...naprawdę? Tylko Ty mnie rozumiesz. Ale weźmiesz na raty czy za gotówkę mi weźmiesz? I stała się rzecz straszan On się dowiedział o moim pisaniu na forum - teraz to na bułkę pewnie nie dostanę. A jesteśmy dopiero 1 dzień po slubie 😭 Od dziś siedzę inco gnito w ciemych okularach na twarzy - nikt mnie nie widział nikt o mnie nie słyszał :classic_cool:

Gość Beny90
Pusta jestes alaya i swirnieta

no oczywiście, że na raty, tylko musisz podżyrować :) Ty... moze ten Twój małż też na kaffe przesiaduje i wcale bym sie nie zdziwiła jakby sie okazało ze z nim cyberkujesz:D:P

No tak bo z kim to ja cyberka nie uprawiam tutaj 😭 Dobrze, że zdjęć hurtowo nie wysyłam,bo jakbyśmy się fotami wymienili tobyśmy się zdziwili (czyt. nagimi fotami - bo tylko takie wysyłam ) :classic_cool:

no to mi też nie dadzą, bo jestem bezrobotna😭 i dobrze robisz ze nie wysyłasz hurtowo, bo pewnie po tym pieprzyku co masz na lewym posladku by Cie poznał:P