Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebe lilibe

Co to za moda z tymi buźkami ?

Polecane posty

Gość Bebe lilibe

Mam konto na FB, głównie w celach informacyjnych, typu Moje miasto itd... a nie po to być pisać jakieś głupie posty, czy przechwalać się zdjęciami z wakacji, ale mniejsza o to. Natomiast czasem jak oglądam zdjęcia moich znajomych to zastanawiam się co to za chora moda nastała na robienie jakiś dziwnych min, buziek wykrzywionych w bok, wielkich oczu itd. Wytłumaczcie mi, bo chyba jestem zacofana :D

Gość 245g
Jezu nie mam pojecia, ale oslabiaja mnie zdjecia, na ktorych ladna dziewczyna robi tak wykrzywiona twarz, ze az przykro patrzec:O Podnosi brwi maksymalnie do gory, marszczac czolo, wylupia oczy i jeszcze wykrzywia usta, mysle, ze to jakis moze znak wspolczesnej mlodziezy, moze nie chca ladnie wygladac, moze po prostu zajete laski tak robia zdjecia zeby nie przyciagac plci przeciwnej i odstraszac, no nie wiem ale tragicznie to wyglada :O:O:O

nie mam konta na FC, za stara jestem ,ale to jest okropna dziecinana i ludzie wygladaja na takich zdjeciach z minami jak z porazeniem mózgowym(nie obrazając chorych osob) Moja corka ma konto na FC i gdy pokazala mi moją znajomą z pracy ,babka 40 lat i robila "dziubki" wygladalo to jakby miala jakis niedowlad i deformacje twarzy