Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seldemliv

guz na wejsciu pochwy

Polecane posty

Gość seldemliv

czesc mam 19 lat mam wielkiego guza na wejsciu i tro swedzi pobolewa nie wiem co to jest ide do gina dopiero sie zapisac w poniedziałek straznie ie boje co to jest prosze o pomoc !!!!!!!!!! z góry dziękuje

Gość seldemliv
dziekuje za inteligenta odpowiedz !

Guz? Nie bardzo rozumiem jak to wygląda, napisz więcej (tego o kile nie słuchaj) - kiedy się pojawiło, czy jest wyraźnie po jednej stronie, czy na środku, raczej na zewnątrz czy w środku? Czy wygląda jak narośl, czy raczej obrzęk, cysta? Rośnie?

Gość tye5y5er
moze to miesniak macicy...poczytaj o tym w necie czy masz tez inne objawy typu dłgie,bardz krwawe i bolesne miesiaczki...

Gość seldemliv
nie rosnie jest na środku na zewnatrz miałam miesiac temu badania cytologie wszysko bbyło okej obudziałam sie rano wczoraj i to miałm ...

Robisz depilację? Jeżeli się golisz, to może być zwykłe zakażenie od wrastającego włoska albo taki "wulkan", co czasem urośnie na twarzy. Jutro przyciśnij delikatnie i sprawdź czy nie wychodzi z niego to białe świństwo :)

Gość seldemliv
Dziekuje za odpowiedzi . jestem przerazona tym co wy piszecie a najgorsze jest to ze jutro koncze 19 ;at i zawsze cos sie dzieje na urodzina normalnie norma !

Gość seldemliv
To jest w srodku nie na zewnatrz w wejsciu do srodka ze tak powiem .;/

Gość seldemliv
zle napisałam guz znajduje sie przy Ujście zewnętrzne cewki moczowej jest duzy i pobolewa przy tym jest swiat i wydzielina i do tego dzisaj dostałam okresu i biore tabletki anty mercilon teraz mam 7 dniowa przerweę

Gość sdf
ja bym ci tego nie radziła wyciskać, lepiej tego nie ruszaj idź zapisać sie do lekarza, jeżeli da rade to jak najszybciej, jeżeli nawet to nic groźnego to bedziesz miała pewność, ale lepiej nie próbuj tego wyciskac, a duże to jest? tak na wyczucie mniej wiecej jaka ma średnice?

Gość seldemliv
1.5 2 cm mniej więcej