Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garownicasica

prosze wejdzcie przeczytac

Polecane posty

Gość garownicasica

polecam wam uslugi telekomunikcji polskiej w nowej odslonie z najnizszym abonamentem w promocji na 24 mce wynosi jedyne 34,00 c/m mozna go polaczyc z uslugami dodatkowymi (na rozmowy stacjonarne pakiet 2012 minut za 20,12 w polączeniu z najnizszym planem wyniesie to 54,12 i dzieki temu mozna wykonywac palaczenia krajowe stacjonarne przez pierwsze 2012 minut bez oplat ) ( na rozmowy komorkowe rozmowy z rabatem za 10,08 + najnizszy plan wyjdzie 44,08 i minuta do sieci komorkowej wyniesie jedyne 0,16 gr brutto za 1 min naliczanie sekundowe ) przylaczenie do sieci tp na 24 mce wynosci symboliczne 1,01zł brutto zainteresowani prosze pisac ;) goraco polecam

Gość tufufj
buahahaha dobre takiej reklamy jeszcze nie bylo :D "zainteresowani prosze pisac" - niby co i gdzie ?

Gość garownicasica
teraz nie piszcie,bo muszę iść przytrzymać kredens

Gość garownicasica
tutaj na kafe ja hetnie doradze pomoge oczywiscie ceny sa w kwotach brutto to nie jset reklama po prostu hce polecic bo uslugi sa naprawde fajne

Gość garownicasica
podszyw sam idz trzymac kredens

Gość tufufj
sobota 14:40 a Ty jeszcze w pracy ? wspolczuje :D🖐️

Gość garownicasica
A tak odbiegając na chwilę od tematu, chciałam Was o coś zapytać.... JECIE KUPĘ?

Gość garownicasica
to jest naprawde atrakcyjna oferta polecam moze ktos by skorzystal?

Gość garownicasica
podzszyw oczywiscie chce tutaj was zrazic lecz wiadomo ze podszyw tą kupe je i chce sie zapytac czy wy tez jecie ale radzilabym sie skupic na temacie i nie odpowiadac mu ;)

Gość suchoklaters
weż wyhamuj, ta oferta jest ... droga!!!! jest wiele tańszych ,a poza tylko kryptoreklamie na forum mówię stanowcze NIE!!! pewnie liczysz,że ktoś się zgłosi ,dasz mu swój numer referencyjny i odstaniesz kasę za zwerbowanie kolejnego klienta, naiwna :( ludzie nie są głupi

Gość magdalena magda
Myslalam ze padne jak to zobaczylam-niezły chwyt:D to tak jak kiedys w wawie przy centralnym panna zapytala mnie najpierw o drogę, ze niby zabladzila a za chwilke wyciagnela z kieszeni jakies perfumy i chciala mi je sprzedac-strasznie na niej wtedy wyjechalam i wiesz co-tobie tez sie to nalezy:P

Gość garownicasica
z tego co sie orientuje to jak na tp to ta oferta nie jest droga gdyz w abonamencie za 50 zl jest tylko 60 min za darmo na stacjonarne a teraz za 54 moze byc 2012 to nie wiem czy droga???

Gość mansion_cameo
ja jestem zaiteresowana, moze gg??

Gość suchoklaters
garownicasica z tego co sie orientuje to jak na tp to ta oferta nie jest droga gdyz w abonamencie za 50 zl jest tylko 60 min za darmo na stacjonarne a teraz za 54 moze byc 2012 to nie wiem czy droga??? telefony na tp się nie kończą poza tym sposób w jaki to reklamujesz jest żenujący , dla mnie to równoznaczne ze spamem weż się lepiej do uczciwej roboty ,a nie ... kit wciskać ludziom

Gość garownicasica
po pierwsze to ja nic nie wciskam tylko sama mam to i chcialam wam polecic i telefonu tp nie zamienilabym na zaden inny po drugie to ja pracuje w restauracji i nie ejstem telemarketerka ;)

Gość garownicasica
mansion nie mam gg pytania pisz tutaj dane do zamowienia wyslesz mi na emaila czy chcesz cz\egos sie dowiedziec czy chcesz juz zamowic?

Gość manio ciekawski=)
Lubisz brutalny seks? :classic_cool:

Gość suchoklaters
hahahah, zamówić nie wiadomo co to za firma ? nie wiadomo czy i gdzie ma siedzibę? po co reklamujesz takie ścierwo? pewnie za darmo? Czy Ty myślisz,że ludzie są aż tak tępi? Wyprowadzę Cię z błędu, niestety ,nie są

Gość garownicasica
firma nazywa sie telekomuniakcja polska s.a i ma swoja siedzibe przy ulicy twardej 18 w warszawie i oczywiscie ze robie to za darmo!!!

Gość garownicasica
oczywiscie nie uwazam ze ludzie sa tepi i wpisywalam to z mysla ze ktos mi podziekuje ze ich poinformowalam ze jest taka promocja przecierz nikomu na sile nie kazre zamawiac tylko mowie ze jest swietna oferta

Gość suchoklaters
garownicasica firma nazywa sie telekomuniakcja polska s.a i ma swoja siedzibe przy ulicy twardej 18 w warszawie i oczywiscie ze robie to za darmo!!! leżę i kwiczę hahahah za darmo napędzasz TP klientów?? Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie, dlaczego uważasz,że reszta ludzi to głąby? Dlaczego myślisz,że inni tej oferty nie mogą ocenić obiektywnie? dlaczego tak bardzo Ci zależy wciągnąć innych w takie coś?

Gość suchoklaters
Tylko dlaczego mają zamawiać za Twoim pośrednictwem? Uwierz wreszcie,ludzie są bardzo rozgarnięci i takie oferty maja w jednym palcu, zawsze sami mogą sobie sprawdzić ,nie potrzebują taki naganiaczy,a wrecz są na nich uczuleni

Gość manio ciekawski=)
Za darmo? To idź do lekarza :) Za darmo, to można staruszki przeprowadzać przez ulicę, a nie napędzać komuś klientów

Gość to już aż tak źle,
z telekomunikacją (świadczy o tym ten temat) :o

Gość zaraz, zaraz
Przecież TP jest już czasem przeszłym... Czyżby zmartwychwstała???

Gość garownicasica
nie tp nie jest czasem przeszlym ani nikomu klijentow nie napedzam nie pasuje nie zamawiajcie wasza strata oczywiscie mozecie sobie zamowic pod nr 19393 lub 801505505 i z telekomunikacja nie jest zle a ten temat ma tylko zaproponowac nowe [promocje!!

Gość zaraz, zaraz
kobieto, pitolisz. Telekomunikacja weszła w fuzję z orange, pomarańcza ją zeżarła i telekomunikacji NIE MA JUŻ OD DAWNA!!!!!!!!!!

Gość abcde;
orange podlega pod telekomunikację, telekomunikacja stoi nad orange

Gość garownicasica
o nie nie kochana zmina marki na orange nie oznacza znikniecia telekomuniakcji polskiej z rynku dostawca uslug jest nadal telekomunikacja polska a oranga to tylko nazwa marki ;) chyba wiem lepiej co?

Gość zaraz, zaraz
A skąd wiesz?????????