Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest prawdziwy seks

Jak jest chemia, to seks jest szybko po poznaniu się i w łóżku iskrzy

Polecane posty

Gość zeeenek
"po 3 randkac to ty nic nie wiesz, tym bardziej czy do siebie pasujecie czy nie. zreszta dopasowac sie w seksie, to najmniejszy pikus" Jesli moim celem jest seks, a po 3 rankach go nie osiagam, to logicznym jest, ze do siebie nie pasujemy.

Gość zenek poprostudla ciebie seks
nie nie pasujecie, tylko laska Ci nie dala/olala i nie udal sie handel;)

Gość zeeenek
"tylko laska Ci nie dala/olala i nie udal sie handel" Ok, mozemy to tak nazwac.

Gość Zenek chce poprostu zaliczać
mieć seks nic więcej Go po prostu nie interesuje.

Gość zeeenek
"mieć seks nic więcej Go po prostu nie interesuje." Dokladnie. Nie zlezy mi na uczuciach, zwiazku i tym podobnych pierdolach. Jesli bede szukal sluzacej do domu, to wtedy poszukam zwiazku.

Gość hahahaona
Jak jest chemia, to seks jest szybko po poznaniu się i w łóżku iskrzy Normalnie tez miałam dzisiaj zalozyc taki temat. Jest w ty sporo prawdy

Gość To co...
zapominamy o uczuciach, miłości, wierności, odpowiedzialności interesuje nas tylko wygląd fizyczny człowieka nic więcej?

Gość ale ty
do zeeenka Dokladnie. Nie zlezy mi na uczuciach, zwiazku i tym podobnych pie**olach. Jesli bede szukal sluzacej do domu, to wtedy poszukam zwiazku. a jaka będzie owa wybranka? pewnie przeciętna szara mysza

Gość zeeenek
"zapominamy o uczuciach, miłości, wierności, odpowiedzialności interesuje nas tylko wygląd fizyczny człowieka nic więcej?" Wy robcie co chcecie, ja pisze wylacznie o sobie.

Gość zeeenek
"a jaka będzie owa wybranka? pewnie przeciętna szara mysza" Oczywiscie. Przeciez nie pewna siebie, robiaca kariere niezalezna kobieta.

Gość wmr
Normalnie debil debila debilem w tym temacie pogania...

po co Ci partnerka do zwiazku, zatrudnij sobie sluzaca - lepszy interes

"Normalnie tez miałam dzisiaj zalozyc taki temat. Jest w ty sporo prawdy" ile w tym narodzie cennych przemyśleń, aż dziw bierze :)

Gość cykcyryk
zenek poprostudla ciebie seks po co Ci partnerka do zwiazku, zatrudnij sobie sluzaca - lepszy interes pewnie go nie stać.... poza tym, służąca nie da dupy za darmo

Gość zeeenek
"po co Ci partnerka do zwiazku, zatrudnij sobie sluzaca - lepszy interes" No wlasnie gorszy. Majac staly zwiazek mam kobiete, ktora daje mi seks (jesli nie, to poszukam go gdzie indziej), kobiete ktora pracuje na etacie i przynosi druga pensje i kobiete ktora pracuje na drugim etacie wykonujac obowiazki domowe.

Gość Wirtualna Lucy
"Luska przeciez kazdy na kafe dobrze wie,ze z Toba trzeba chodzic aby pozniej sie dupczyc" Eeee tam... wirtualnie to może i tak. Ja np. wirtualnie to nadal dziewica. :P A w realu? Cóż... :P

ff & sluzaca zalatwia sprawe:D

Gość zeeenek
"ff & sluzaca zalatwia sprawe" Sluzacej trzeba placic, a partnerka przynosi druga wyplate, robi w domu i daje seks.

Z tym iskrzeniem to fakt....nasz sex byl na poczatku inny niz teraz al3 to jest normlane gdy jest sie z kims pare lat.

Gość zeeenek
"Z tym iskrzeniem to fakt....nasz sex byl na poczatku inny niz teraz al3 to jest normlane gdy jest sie z kims pare lat." Od tego sa kochanki.

acha, i zdaje Ci sie, ze znajdziesz taka naiwna:D

Gość zeeenek
"acha, i zdaje Ci sie, ze znajdziesz taka naiwna" Oczywiscie, wiekszosc facetow znajduje. 3/4 malzenstw dziala w ten sposob. Nalezy tylko wmowic kobiecie ze jest wspaniala gospodynia domowa, zona i matka, jest swietna kochanka i ze imponuje mi jej niezaleznosc zawodowa. Wtedy sama bedzie robic te rzeczy i bedzie nawet z tego dumna. Kobiety to bardzo proste i schematyczne stworzenia.

Gość wirtualnaniedziewica
jak jest chemia to jest zatrąbiscie:P i tyle! i nie ma znaczenia wygląd partnera/rki a to "coś" co oboje nakręca:D

Gość juz dawno tak sie nie usmialam
zeeenekk wymiatasz!ale to kobiety urabiaja chłopów a nie odwrotnie,i wbij sobie to głowki,bo błądzisz chłopie

Gość do ifka*
ma znaczenie

Gość zeeenek
"zeeenekk wymiatasz!ale to kobiety urabiaja chłopów a nie odwrotnie,i wbij sobie to głowki,bo błądzisz chłopie" Obie strony urabiaja sie wzajemnie i obie strony mysla, ze to im sie udalo. W kazdym razie uklad, w ktorym kobieta pracuje na 2 etatach i daje seks, jest dla faceta dobrym ukladem. Do czasu oczywiscie, gdy zona jest atrakcyjna, ale wtedy zazwyczaj pojawia sie kochanka.

Gość kobieta na 2 etatach
musi byc albo całodobową sprzątaczką albo jednak bardziej wykształconą osobą,wiec i taką która musi wyglądac etc i ona nie bedzie w nieskonczonsc utrzymywac misia-pysia ze swiadomoscia ze ten żeruje na jej łasce i to ona kopie go w zad a nie odwrotnie Zeniu;)