Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest prawdziwy seks

Jak jest chemia, to seks jest szybko po poznaniu się i w łóżku iskrzy

Polecane posty

Gość przeglądam je:)
*flexi *dopasowuje

Gość ale ty
Sa bardzo romantyczne, mowie duzo pieknych rzeczy, sypie poczuciem humoru itd. Potrafie sie swietnie kamuflowac. "udajesz kogos kim nie jestes zeby wyludzic seks" Dokladnie tak. , "o ile to jest laska z takim samym podejsciem jak ty (tez szuka faceta do przelecenia) wszystko jest ok, inczaj jestes dupkiem" Z mojego punktu widzenia to zadna roznica. Liczy sie wylacznie moje spelnienie. i jeszcze te jego poglądy że kobieta to tylko na sex i do roboty na 2 etaty. i że dlatego unika inteligentnych, bo łatwiej manipilować głupią. teraz sobie z tego niewinnie żartujemy na forum, ale jeśli ten koleś ma takie poglądy, to sorry, nie wróży to dobrze :/

Gość zeeenek
"chodziło mi o to że nawet na sex bez zobowiązań bym cię nie chciała. nawet na układ to się dobiera osoby porządne, a nie byle szmaty. ja bym się źle czuła będąc ruchaną przez idiotę, bezmózgiego dupczoka czy manipulanta" W porzadku, kobiet jest na szczescie wiele na tym swiecie i kazdy moze sie dobierac jak chce. Podobnie ma sie rzecz w druga strone. "sex to psychologia zeeenek - może kiedyś to zrozumiesz i wtedy odczujesz prawdziwą przyjemność, a nie tylko fizjologiczną ulgę" Moze tak, moze nie. Zycie pokaze.

Gość zeeenek
"az trafi na taką co mu pokaze gdzie raki zimują a to sie bedzie nazywała LOVE" Ojej ale ladne zdanie

Gość leandra amell-hawke
dlaczego próbujecie nawrócić zenka, niech żyje jak chce, bystra dziewczyna od razu pozna się na takim jak go spotka i nie będzie zainteresowana a tym głupim nie będzie robić różnicy...

Gość zeeenek
"dlaczego próbujecie nawrócić zenka, niech żyje jak chce, bystra dziewczyna od razu pozna się na takim jak go spotka i nie będzie zainteresowana a tym głupim nie będzie robić różnicy..." Dokladnie tak.

Gość leandra amell-hawke
a tak jeszcze w temacie to nie rozumiem dlaczego seks jest traktowany jako karta przetargowa, dzisiaj jeszcze mu nie dam bo pomyśli że jestem łatwa, niech kupi mi jeszcze ze dwa drinki to może mi się będzie opłacać itp. w ogóle o co chodzi z tym "dawaniem", kobiety też przecież mają popęd seksualny, a nie wykonują usługi za wyznaczoną kwotę... i dlaczego jak na kogoś lecę to nie mogę się z nim przespać kiedy mam ochotę, bo zacznie się gadanie o nieszanowaniu się

Gość zeeenek
Napisalem wyzej, ze nie rozumiem takiego myslenia. Oczywiscie jest tam taka sytuacja spoleczna, ze "facetom wolno wiecej" w tych sprawach, ale to sie zmienia i jest wiele ukladow bez zobowiazan, opartych na czystym seksie.

Gość ciekawe ile kobiet..
skrzywdziles podczas swoich pogoni za seksem i jeszcze uznajesz sie za 'bez winy' rownoczesnie piszac, ze oszukujesz i wykorzystujesz kobiety:o

Gość ojjj tammm ojjj tammm
niech kazdy zyje jak chce i robi co chce,tylko jednak bez ranienia i bedzie ok tak sie skupiłyscie na Zennnku ze obrośnie w piórka ze szczescia normalnie:)

Gość ciekawe ile kobiet..
raczej uswiadomienie jego zachowania facet albo nie ma emocji albo je zagluszyl, ze jest w stanie bez skrupulow wykorzystywac inne osoby(co innego jakby od poczatku jasno stawial sprawe) nie rozumiem jak mozna isc przez zycie nawet na chwile nie myslac o drugiej osobie, to juz nawet nie jest czysty egoizm

Gość zeeenek
"raczej uswiadomienie jego zachowania facet albo nie ma emocji albo je zagluszyl," To ze ktos nie daje sie manipulowac kobiecie nie swiadczy ze taki facet nie ma emocji, mylisz pojecia

Gość ale ty
"To ze ktos nie daje sie manipulowac kobiecie nie swiadczy ze taki facet nie ma emocji, mylisz pojecia" heh, nie dajesz im się manipulować, bo sam pierwszy manipulujesz? to tak jak szczeniackie zachowanie niektórych bab "nie, nie zależy mi na nim, więc go pierwsza rzucę, żeby nie było, ze jestem słaba, zależna od niego itp" a z czego to wynika? moze z lęku? zeeenek sam pewnie nie wie. sex na układ w którym obie strony są szczere i świadome nie jest zły, ale cośmi się zdaje, że zeeenek za bardzo mataczy i celowo dobiera mało rozsądne i niewiele myślące kobiety. ja bym nie czuła satysfakcji dymając durnia. a najgorsze co może być, to chyba rano po seksie nie mieć o czym ze sobą porozmawiać...

Gość zeeenek
"heh, nie dajesz im się manipulować, bo sam pierwszy manipulujesz?" Nie zawsze trzeba manipulowac, czasami samo przychodzi "to tak jak szczeniackie zachowanie niektórych bab "nie, nie zależy mi na nim, więc go pierwsza rzucę, żeby nie było, ze jestem słaba, zależna od niego itp"" No moze, ale co z tego? "a z czego to wynika? moze z lęku? zeeenek sam pewnie nie wie." Nie mam potrzeby zadawania sobie takich pytan, dopoki mi to nie przeszkadza i mam wewnetrzna harmonie "sex na układ w którym obie strony są szczere i świadome nie jest zły," Fajnie, ze to w koncu przyznalas, bo we wczesniejszej fazie rozmowy pisalas cos innego. "ale cośmi się zdaje, że zeeenek za bardzo mataczy i celowo dobiera mało rozsądne i niewiele myślące kobiety. " No przeciez sam to wczesniej napisalem, ze tak wlasnie robie. "ja bym nie czuła satysfakcji dymając durnia" Napisalem juz ze ja nie "dymam" dla jakiejs satysfakcji tylko dla zaspokojenia potrzeby fizjologicznej i dla zwyklej przyjemnosci. ." a najgorsze co może być, to chyba rano po seksie nie mieć o czym ze sobą porozmawiać..." Dlaczego najgorsze?

Gość ale ty
no i o czym tu z tobą gadać? upadlasz sie na własne życzenie wszytkiego dobrego życzę

Gość zeeenek
Rowniez pozdrawiam.

Gość ale ty
ale wiesz zeeenek, ja lubię bezczelne, szczere i inteligentne osoby, także pewnie jeszcze nie raz ci dopiekę :)

Gość zeeenek
Az sie zgrzalem z emocji;)

Gość do niewiemcowpisac
a anal byl od razu?

Gość zeenek to pewnie prowokacja
ktos sobie zarty stroi

Gość zeeenek
Tak, masz racje, naprawde jestem kobieta.

Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. znacie objawienia w fatimie ludzie sami sobie ściągnęli 2 wojnę światowa Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia. 1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów''[str. 40]. Zostało też , zpowiedziane zniszczenie Warszawy, w Warszawie przed wojna funkcjonawoło około 10000 prostytutek.Każdy grzech ,który popełniamy nie pociąga konsekwencji tylko dla nas , lecz również dla naszego otoczenia. Szczególnie grzechy ciężkie jak np. aborcja ,powodują to że, składamy szatanowi ofiarę całopalną. 30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.