Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandaaa20

KORESPONDENCJA LISTOWNA!

Polecane posty

Gość pandaaa20

Witam Chciałabym korespondować z kimś z Polski, niestety w dzisiejszych czasach ciężko znaleść osobe która miała by czas i chęci na tą starą metodę pisania ale uwazam iż tak jak ja znalazl by się ktoś zainteresowany? Chciałabym korespondować z kobietami wiek nie ważny, Sama mam 22 lata, od pażdziernika wybieram się na studium, nie pracuje. Jezeli jakas dziewczyna jest zainteresowana prosze o kontak emailowy pandaaa20@wp.pl

Gość manio ciekawski=)
...że niby ręcznie pisać na papierze i do koperty? Oszalałaś? :D

Gość pandaaa20
tak właśnie ręcznie mam bardzo ładne i czytelne pismo jeżeli ktos tez ma takie czemu nie? coś nowego ;D taka korespondencja jest o wiele lepsza od tej np internetowej itp na papier można przelać swoje uczucia poświecic jakiś czas na to ;):) mnie to kręci;D

Gość LadyMargoo
Witaj, Również poszukuję kogoś z kim mogłabym dzielić się przelewanymi na papier obserwacjami. Czasami pewnych słów nie da się po prostu wyrazić, można je tylko napisać. Czy dalej jesteś zainteresowana podjęciem takiej korespondencji? Pozdrawiam Cię serdecznie Margo

Gość jedendwatrzyicztery
nie kumam tego sentymentu, emocje przekazywane przez komunikator/forum itp. to już nie emocje?

Gość LadyMargoo
To dalej są emocje, ale świat wirtualny jest dla mnie trochę jak czarna dziura, która pochłania wszystko co do niej wrzucisz. Wszystko gdzieś wisi w tej przestrzeni, nie pozwalając prawdziwie odczuć przesłania... Kiedy spalisz kartkę papieru, utracisz na zawsze to co na niej było. Możesz też starannie ją poskładać i wcisnąć do pudełka, by po latach wrócić do tej myśli. I wiesz że tylko ta kartka ma w sobie zapisane emocje z jakimi na nią patrzyłeś gdy czytałeś to po raz pierwszy...