Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsaaka

co wybrac doradzzcie

Polecane posty

Gość hsaaka

Kopenhaska czy dukana 5 kg musze zrzucic

Gość ojhz
No wlasnie co

Gość anika665
no albo 1000 kcal jak jestes lakomczychem

Gość hsaaka
No lybie ouWslidycE ake ifrabuxzan di nubinyn u

Gość hsaaka
A w ranaxh kaliru mozna slidjue cY bie

Gość hsaaka
O widze mam podszywa a ja dalej nie wiem co wybrac yeraz pije kawe i mysle pleasee doradzcie cos

Gość apaszcia
Ja nie wiem niw mam pojecia sama nie wiem co robic a mam z brzucha najwiecej do zrzucenia

Gość Dukanowa Banitka
Witaj jestem na dukanie od kilkunastu miesięcy. Schudłam ze 113 do 75 .Dukan to dieta przede wszystkim dla tych , którzy mają dużo do zrzucenia o koenchaskiej niestety nic nie wiem jesli lubisz mięso (np kuraka z rozna, piersi w wróżnej postaci i nabiał a przede wszystkim biały ser wybierz Dukana jesli nie jesteś miłośniczką tych specjałów i nie możesz sie obejść bez owoców wybierz inną .może SB jak radziła koleżanka albo Metodę Montignaca masz ochotę zajrzyj tu www.dukanowebanitki.pl jest dużo fajnych dukanowych przepisów i informacje o innych dietach o SB i MM życzę powodzenia

Dokładnie. Dunkan jest dla tych co mają bardzo dużo do zrzucenia. Mimo wszystko Dunkan najzdrowszą dietą nie jest. Mięso Ci się z czasem obrzydnie a na Dunkanie owoców z tego co pamiętam jeść nie można. Tam są same mięsa, jaja a niewiele warzyw. South Beach jest naprawdę zdrową dietą i na niej też można sporo zrzucić i przynajmniej wyrobisz sobie zdrowe nawyki.

Najlepsza jest MŻ!!!!!!!!!!:) ja startowałam z wagą 108kg! dziś jest 75,1kg (może już mniej:P)

Gość pjgf
Ja musze zrzucic 5 kg i na dukanie to zrobie nie mam duzo wiec szybko mi pojdzie i nie bwde mec peoblemow z nerkami raz juz tak pare lat temu robilam i brzuch mialam plaski

Gość pkgccb
Banitka tak dlugo na dukanie? a napisz nie masz z nerkami problemu a organizm nie sostal zakwasxonyXz?