Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patynka

Samotność jest okrutna...

Polecane posty

Gość serek 74
pierdol eksa,twoje zycie nie moze sie krecic wokol niego.Co on wtedy robi,jak dziecko jest u Ciebie?powiedz zlamasowi,ze Ty tez masz zycie towarzyskie i ze jestes mloda.

Gość serek 74
bo co kobieta jest z innej gliny?te czasy minely

Gość no nieeeeeeeeee
słuchaj Patynka, a czy ex musi wiedzieć o każdym Twoim ruchu? Coś mi tu nie pasuje. Nie rób z siebie życiowej ofiary. Jak będziesz wyjeżdżać gdzieś w przyszłości sama, powiadom najbardziej zaufaną osobę podając adres pobytu, bo tak należy i bądź z tym kimś (może być siostra) w kontakcie telefonicznym. A Twój ex niech się pławi w domysłach. Albo jesteście ludxmi dorosłymi albo parą niedojrzałych pętaków. Wybacz to ostatnie, ale taki mam nastrój po przeczytaniu tego wszystkiego

Gość jyujjgjg
kobiecie nie wolno wszystkiego... durna babo masz wyprany mózg czego nie wolno? wyjechać nad morze i spacerować, jesteś głupia jakaś to on sobie po tobie jeździ, nie dziwne że cię zostawił

Problem polega na tym ze on mieszka jedna przecznicę dalej. Cały tydzień przebywa za granica a na weekendy wraca. Każdy weekend dziecko jest u niego. Rozstałam sie z nim bo miałam dość bycia pod ciagła kontrolą i ograniczeń jakie mi fundował. Przebywał w niemczech a dzwonił do mnie co pół godz. i sprawdzał co robię... i gdzie jestem... Ze wszystkiego musiałam sie tłumaczyc.I pewne nawyki mu zostały.Ale na szczęście teraz już niewielkie....

Gość jyujjgjg
a po kiedy tolerujesz jakiekolwiek jego nawyki, nawet niewielkie? problem to jest ale w Tobie ewidentnie

Walczyłam z tym długo po rozstaniu.Teraz jestem silniejszą kobieta. Przeciwstawiłam się panu i władcy...

Odizolowałam sie od świata zeby miec świety spokój. A teraz płacę za to samotnościa...

Gość jyujjgjg
ale on nadal ma jakiś wpływ na Ciebie, i po co sie pytam? nie powinien mieć żadnego na Twoje samopoczucie zapisz sie na jakiś portal z randkami, w dużym mieście mieszkasz?

Psychoza jaką mi zaserwował została mi do dzisiaj. Leczę sie z tego,ale powoli...Zauważyłam ze stałam sie bardziej zimna w stosunku do ludzi. Nie ufam nikomu i na każdego patrzę z dystansem... Raczej nie bedzie mi łatwo rozpocząć nowe zycie z kimś innym...

Gość jyujjgjg
oj dziewczyno, otrząśnij się, masz jedno życie czemu ktoś ci je niszczy, głowa do góry i bierz z życia co twoje!

Spotykałam sie przez jakiś czas z innym facetem.Niby było miło i w ogóle,ale nie potrafiłam sie wyluzować. Zawsze czuje na sobie oddech ex meża.Jak zauważył pod domem jego samochód to wydzwaniał i robił mi "wyrzuty". Sytuacja nie była miła...

Najchętniej wyjechałabym do innego miasta,zaczęła nowe zycie...

Ale to nie takie łatwe... Dziecko jest za ojcem... Nie buntuję go.Jemu nigdy krzywdy zadnej nie zrobił... No i zawsze bedzie jego tatusiem....

Gość Big Joe
to w czym problem patynka,zbieraj sie i zostaw przeszlosc w tyle.

przeszłośc chętnie bym wycięła z zyciorysu,a zostawić wszystko i wyjechać nie jest łatwo... Zaczynac od niczego... Sama z dzieckiem w obcym miescie...

Gość Big Joe
inaczej sie nie uwolnisz od przeszlosci.

Gość Big Joe
nie wolno Ci zmarnowac sobie zycia,drugiego nie dostaniesz.

Gość patynka a ten twoj eks tez jes
t sam teraz?

On ciągle imprezuje ze swoja siostra i szwagrem...Z tego co wiem to spotykał sie z kilkoma jej koleżankami.Obecnie ma jakąś nowa "koleżankę"...

Gość Big Joe
cos czuje ze bardzo bys chciala ,aby do Ciebie wrocil.

Gość Big Joe
za duzo masz z nim kontaktu,musisz go od siebie odciac.Stanowczo musisz zerwac z przeszloscia.

Ja nie wtrącam się w jego życie,nie robię wyrzutów... Łaczy mnie z nim tylko dziecko.