Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrevelMan

moja kobieta pojechała do Mielna i od piątku nie odpisuje na sms-a :(

Polecane posty

Gość TrevelMan

ehh.. chodze cały wkurwiony i zdołowany pewnie kogoś poznała i się tam dobrze bawi.. a ja jak osioł siedze samotnie w domu i się męcze i nudze :/ masakra..

Gość ona uojubh
od pt czyli wczoraj, wiec to wcale nie jest tak dlugo:) a wieczorem pisales do niej czy rano?

Gość TrevelMan
yyy sory, pomylily mi sie dni :D, od czwartku nie odpisuje...

Gość TrevelMan
a i żeby nie było, że ktoś zaraz napisze "a może jej sie cos stało i dlatego.." wiec informuje, ze jej kolezanka z którą tam jest, codziennie daje jakieś wpisy na fejsa (pewnie wchodzi z telefonu), że jest super impreza i ze wszystko zajebiscie.. wiec gdyby cos bylo "nie tak" to raczej by tak nie pisała.. a wiec ewidentnie moja laska wylozyla na mnie chuja :( i sie pewnie z kims tam dobrze zabawia.. puscic kobiete samą na wyjazd :/

Gość ona uojubh
no skoro od czw to ewidentnie postawila na zabawe... ja jade bez chlopaka na wakacje z kumpelami i jakos normalnie utrzymuje z nim kontakt... rano chodziny ma plaze wieczorami na imprezy duza czesc czasu wstawione ale nigdy nie zdradzilam chlopaka, tanczymy w klubie pijemy drinki ale nic wiecej. a jak dzwonisz odbiera?

Gość TrevelMan
zadzwoniłem w czwartek wieczorem koło 23, jak mi nie odpisała na tego ostatniego sms-a którego wysłałem koło 20, to odebrała ale było słychać głośno muzyke i nic nie pogadalismy, była zapewne w klubie i nic nie było slychac... odłączyła się po 5 sekundach i na tym koniec, nawet nie napisała jakiegoś esa czy nie zadzwoniła next dnia... no strasznie czuje sie olany :/

Gość ona uojubh
kiepsko no bo nawet jesli duzo imprezuje to napisac smsa to chyba nie problem... chyba po powrocie musicie powaznei poadac bo to nie fair z jej strony

Gość o ho ho ho oo
a dlaczego nie pojechałeś z nią skoro tak sie nudzisz? czyzbyś był kolejnym nieudacznikiem którego nie stać na wakacje?

Gość dziewczyna już się puściła
tam roznegliżowana paraduje w majteczkach albo i bez przed napalonymi kolesiami. Licz się z tym, że nie jeden jej już wsadził:(

Gość ona uojubh
nie rozumiem po co te wulgarne okreslenia??:/ a co ma nieby teraz zrobic skoro nei odpisuje ani nie odbiera?? no ja pierdziele... jego sprawa czy zostawi dziewczyne czy nie, wiec chyba rozmowa po jej powrocie to najlepszy pomysl nawet jakby miala brzmiec z nami koniec ale to juz decyzja autora...

Gość TrevelMan
jak to czemu nie pojechałem z nią? ponieważ ona chciała jechać tylko z koleżanką??

Gość summer _fun
Ja tam nie rozumiem takiego ostrego imprezowania kiedy jest się w związku (w sensie kiedy każdy osobno imprezuje, razem to ok :) ). Mało to dla mnie poważne. Nie wyobrażam sobie sytuacja, że jadę sobie sama na wakacje, piję i bawię się na imprezach z obcymi kolesiami :O I jeszcze do tego nie piszę i nie dzwonię. Radzę się poważnie zastanowić czy ten związek ma sens :O

Gość spokojnie.. .. ..
kolejny nieuswiadomiony mieszkam 30 lat kolo mielna bo mielno zima to dziura a latem centrum kurewstwa ciotka z ciebie i tyle zyj dalej w blogiej nieswiadomosci masz widze zadna wrazen laske, sama do mkilena,,,,hahahaaaa rogaczu wieczzorem juz nikt nie chce jezdzic tam na spacer nawet, nie mowiac o nocy jedno wielkie kurew....e bagno

Gość miałem to samo23434
miałem to samo chłopie ...i niestety ,ale ona ma Cie w dupie ..nie dzwoń już bo to nic nieda niestety ,ale tylko się pogrążysz i pokażesz jej jak bardzo jesteś zdesperowany itp. Wiem ,że to boli i wkurwia ,ale nic na to nie poradzisz . Daj jej odpocząć od siebie i tyle ..skoro dzwoniłeś wysłaleś sms ,a ona nie daje znaku to już tak zostaw i nawet jak wróci to sie nie odzywaj jedyna w tym recepta. Wiem co czujesz bo przeżyłem to samo z tym ,że moja pojechała na dłużej i z początku normalnie telefony sms ,a kilka dni przed powrotem 0 kontaktu ..no i sie rozstalismy ;]

w Mielnie tyle pokus, ale ja bym nie pojechała bez faceta :P moje kondolencje

Gość miałem to samo23434
po prostu nie traktuje cie poważnie ;| taka prawda.. Gdy lasce zależy to nawet jak wyjedzie sama to potem sama dzwoni do swojego mena opowiada co i jak ,a ta ewidentnie nie chce sie z toba kontaktować . Widzisz ona nie obawia sie ciebie stracic bo przeciez ty bedac teraz sam tez mogł bys sie zabawiac..niestety ona pewnie doskonale wie ze ty sie juz emocjonalnie wkreciłes i bedzeisz warował jak pies ..niestety ona sie nie wkreciła przykro mi

Gość miałem to samo23434
az sobie przypomniałe swoja sytuacje ...i jak sobie o tym pomysle jakiego łośka z siebie robiłem wydzwaniajac masakra ...prosta zasada zdzoni się raz ..nie odbiera to chuj neich oddzwania ..a ja nie to niech spierdala na drzewo

Gość mieszkam w mielnie
lato to jedne wielkie kurestwo 🖐️ i patologia , syf kila i syfilis, choroby przenoszone drogą plciową zbieraja swoje w tej dziurze .

Gość rydfgfdgdfgdfggdfg
zostaw suke po co ci wyruchana laska

Gość bust.23
Chłopie powiedz że to prowo buahahhaha puszczać sukę samą do Mielna to jak dać sobie chuja odciąć co za frajer nie facet z ciebie

Gość bez konserwantów
Ten temat był rok temu. Prowo:P

Gość TrevelMan
macie mnie.. to prowo

Gość a ona by Cię puściła samego
na wakacje? wątpię...mogłeś z nią pojechać...